reklama
didi
Fanka BB :)
Lubiczanko ...awsze daje albo babeczke albo pieke taki miniarurowy makowiec.ale wtym roku jakos nie mam makowca ani babeczki ale wlasnie zakupilam scony hihi i dam scona...a wkladam do kosyczka..sol , chrzan, wedlinki( kabanosy) , ser , jajca , zajaca , baranka cukrowego , chlebek ( bułka)
zmykam na sniadnko
zmykam na sniadnko
AsienkaM1986
mama Zuzi
witam
Wesołego jajka pięknego jak bajka.
Sprytnego króliczka co wyskoczy z koszyczka.
Kurczaka złotego
Dyngusa mokrego,
wszystkiego najlepszego.
Wesołego Alleluja!
Didi wszystkiego najlepszego dla Ewuni z okazji urodzinek
emili78 wszystkiego dobrego dla Juli z okazji 1 urodzinek
Wesołego jajka pięknego jak bajka.
Sprytnego króliczka co wyskoczy z koszyczka.
Kurczaka złotego
Dyngusa mokrego,
wszystkiego najlepszego.
Wesołego Alleluja!
Didi wszystkiego najlepszego dla Ewuni z okazji urodzinek
emili78 wszystkiego dobrego dla Juli z okazji 1 urodzinek
Ostatnia edycja:
Lubiczanko mama nam nie pozwalala ruszac koszyczka bo podobno jak sie przestawi to pozniej ma sie mrowki w domu....
Nie wiem czy to prawda z tym do konca jest ,ale pamietam ze jednego roku moj brat przestawil i pozniej mielismy wysyp mrowek...a najwiecej w miejscu w ktorym stal wczesniej koszyczek>
No ja tez z rana jutro zurek ugotuje
Ja wlozylam do koszyczka:
chlebek
kawalaek sero-makowca
biala kielbase i jakas inna cienka
kawalek boczku
plasterek wedlinki
baranka z masla
jajka
czekoladowe jajka
czekoladowe zajaczki
cwikle,chrzan
sol
chyba wsio!!!!!!
pomylilo mi sie i myslalam ze swieconko mamy na 9...
wstalam o umylam glowe,meka up zrobilam...wszyscy najedzeni i mowie do M ze za 15 jedziemy...
ale cos mnie tknelo i mowie nie...przeciez jest na 10 a nie na 9
AsienkoM,Emili Julka to juz ma 2 latka....jej sie suwaczek zacial...zawsze jak Emili wejdzie na forum to nie ktore foremki skladaja zyczonka dla jej corci z okacji roczku!!!hehehhe
Nie wiem czy to prawda z tym do konca jest ,ale pamietam ze jednego roku moj brat przestawil i pozniej mielismy wysyp mrowek...a najwiecej w miejscu w ktorym stal wczesniej koszyczek>
No ja tez z rana jutro zurek ugotuje
Ja wlozylam do koszyczka:
chlebek
kawalaek sero-makowca
biala kielbase i jakas inna cienka
kawalek boczku
plasterek wedlinki
baranka z masla
jajka
czekoladowe jajka
czekoladowe zajaczki
cwikle,chrzan
sol
chyba wsio!!!!!!
pomylilo mi sie i myslalam ze swieconko mamy na 9...
wstalam o umylam glowe,meka up zrobilam...wszyscy najedzeni i mowie do M ze za 15 jedziemy...
ale cos mnie tknelo i mowie nie...przeciez jest na 10 a nie na 9
AsienkoM,Emili Julka to juz ma 2 latka....jej sie suwaczek zacial...zawsze jak Emili wejdzie na forum to nie ktore foremki skladaja zyczonka dla jej corci z okacji roczku!!!hehehhe
Ostatnia edycja:
didi
Fanka BB :)
baranka z masla
a nie rozpusci sie
wiesienka123
mama Asi
dziewczyny
Pogody ducha, zdrowia i radości
oraz wszelkiego dobra
z okazji Świąt Wielkanocnych
dla was i waszych rodzin
wszystkiego naj dla solenizantow.
Ja tez zaraz ide z koszyczkiem juz czeka
Prawie wszysko zrobione tylko jeszcze jedna salatke dokonczyc z kurczakiem przekladana. Jaw tym roku pierwszy raz w zyciu robilam schab ze sliwka zobaczymy co z tego wyjdzie:-)
Pogody ducha, zdrowia i radości
oraz wszelkiego dobra
z okazji Świąt Wielkanocnych
dla was i waszych rodzin
wszystkiego naj dla solenizantow.
Ja tez zaraz ide z koszyczkiem juz czeka
Prawie wszysko zrobione tylko jeszcze jedna salatke dokonczyc z kurczakiem przekladana. Jaw tym roku pierwszy raz w zyciu robilam schab ze sliwka zobaczymy co z tego wyjdzie:-)
pauletta82
Sexy Big Mamma
Hejoo ;-) mnie babka z NCT dziś obudziła a spałabym pewnie jeszcze do tej pory no ale wybaczyłam bo miała dobre wiadomości i przesunęłam NCT na 15 czyli już się nie musze nigdzie szwędać
Didi dzięki wielkie za propozycję ale w tym wypadku nie skorzystam ;-)
Ewelcia yyy normalnie nie wiem co mam powiedzieć... u mnie jakoś nie było takiej tradycji a i do koszyczka nigdy sie dużo nie wkładało, ja mam kilka jajek, chlebek, kiełbasę, sól, czekoladowe jajko i baranka cukrowego;-)
Didi dzięki wielkie za propozycję ale w tym wypadku nie skorzystam ;-)
Ewelcia yyy normalnie nie wiem co mam powiedzieć... u mnie jakoś nie było takiej tradycji a i do koszyczka nigdy sie dużo nie wkładało, ja mam kilka jajek, chlebek, kiełbasę, sól, czekoladowe jajko i baranka cukrowego;-)
reklama
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Radosnych Świąt Wielkanocnych
Nie mam czasu was nadrabiać, więc mam nadzieję, że wszystko u wszystkich dobrze:-)
Nie mam czasu was nadrabiać, więc mam nadzieję, że wszystko u wszystkich dobrze:-)