reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Biegne i ja złożyc szybciutko Wam życzenia:-)

Wielkanoc pachnie wiosną, to pora tak radosna,
pełna pisanek kolorowych i prezentów zajączkowych.
Na stole bazie i cukrowy baranek i mnóstwo wody w dyngusowy poranek.
Z okazji Świąt Wielkanocnych, życzę Wam dużo zdrowia, pogody ducha,
smacznego jajka, mokrego dyngusa.

images

reklama
siemanko

Niech Wam jajeczko dobrze smakuje,
bogaty zajączek uśmiechem czaruje,
mały kurczaczek spełni marzenia,
wiary, radości, miłości, spełnienia.

Zdrowych,pogodnych Świat Wielkanocnych, pełnych wiary,nadziei i miłości.
Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz Wesołego Alleluja!

zajac.jpg

Ciao!

A ja sobie napisze :) Wiem,ze wszystkie pewnie spedzacie rodzinnie i dlatego taka cisza. U nas dzien relaksacyjno-nudnawy. Wstalismy jakos pozno, sniadanko-wypasne...styknie chyba na caly dzien...a co z obiadem?? Zur, schab pieczony...nikomu niespieszno do jedzenia tego. Alex spi, Aaron tez, a ja z siora ogladamy wlasnie romantico komedie na tvn...i zaraz sie pewnie zabirzemy za ciasta (oczywiscie,za ich jedzenie). POpoludniu zastanawiamy sie nad jakims spacerem tylko nie wiemy gdzie. Gdyby jednak ktoras z was tu weszla to czy wiecie moze czy jakis sklep jest dzis otwarty?? Bo pieluchy mi sie skonczyly...gapa..nie pomyslalam o tym wczoraj i teraz doopa,zostaly mi chyba tylko 2 !!!
No to milego dzionka:)

I ja witam...Z bebzolem wywalonym do góry:)
Rano po sniadanku drzemka-moja;)Potem znowu coś na ruszt i pojechaliśmy na plac zabaw...potem załapaliśmy się na wyścigi samochodów i tak nam 4godzinki zleciały:)
Misia-pewnie już po sprawie,ale widziałam,że kilka sklepów jest otwartych-a cpny chyba wszystkie-a tam pampki mozna nabyć:)
Mokrego dyngusa jutro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja rowniez witam:-)

Objadlam sie troszku i teraz sobie odpoczywam,J pozno z pracy wrocil jak na zlosc musial zostac dluzej o 14.30 dopiero siedlismy do stolu.

Misia u nas tesco otwarte :tak:

didi hehe
dobre :-p

u nas po świętach super..
własnie zamierzam dzisiaj sobie odpocząć..
najadłam się niesamowicie..
czuję się jak balon...
hmmmmm bo ja jestem jak balon:-D

no to miłego dnia

reklama
Hejoo:blink: ja to chyba mam jakiegoś pecha :dry: wczoraj tylko rano się czułam ok później jak mnie wzięło tak cały dzień na kanapie przeleżałam z gorączką :no: i kaszel wrócił znowu taki duszący no i mnie wszystko boli plecy szczególnie :dry: a jeszcze do końca nie wyzdrowiałąm a tu znowu :wściekła/y: dziś już troszq lepiej ale i tak dętka ze mnie wrrrrrr
Ewelcia NCT samochodzik przeszedł tym razem bez zająknięcia :tak: ale tak czy inaczej ten mechanik co mi naprawiał dziurę w rurze wydechowej powiedział, że nie długo cały wydech do wymiany :dry:
Kasiuleczka dzięki ale jeszcze jakieś 7 kg do szczęścia :tak::-):-):-)

Do góry