reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

witam

a ja nic nie mam,nie czuje tych świąt:/ K pracuje,w poniedziałek tez:/:/

co można kupic 11-to latce na urodziny??:/bo nie mam pojęcia i mało czasu na wymyślenie czegoś:/

wesolych świąt!!

reklama
Lubiczanko ...awsze daje albo babeczke albo pieke taki miniarurowy makowiec.ale wtym roku jakos nie mam makowca ani babeczki ale wlasnie zakupilam scony hihi i dam scona...a wkladam do kosyczka..sol , chrzan, wedlinki( kabanosy) , ser , jajca , zajaca , baranka cukrowego , chlebek ( bułka)

zmykam na sniadnko

witam

Wesołego jajka pięknego jak bajka.
Sprytnego króliczka co wyskoczy z koszyczka.
Kurczaka złotego
Dyngusa mokrego,
wszystkiego najlepszego.

Wesołego Alleluja!

images

Didi wszystkiego najlepszego dla Ewuni z okazji urodzinek
emili78 wszystkiego dobrego dla Juli z okazji 1 urodzinek

Ostatnia edycja:
Lubiczanko mama nam nie pozwalala ruszac koszyczka bo podobno jak sie przestawi to pozniej ma sie mrowki w domu....
Nie wiem czy to prawda z tym do konca jest ,ale pamietam ze jednego roku moj brat przestawil i pozniej mielismy wysyp mrowek...a najwiecej w miejscu w ktorym stal wczesniej koszyczek>
No ja tez z rana jutro zurek ugotuje:)
Ja wlozylam do koszyczka:
chlebek
kawalaek sero-makowca
biala kielbase i jakas inna cienka
kawalek boczku
plasterek wedlinki
baranka z masla
jajka
czekoladowe jajka
czekoladowe zajaczki
cwikle,chrzan
sol
chyba wsio!!!!!!

pomylilo mi sie i myslalam ze swieconko mamy na 9...
wstalam o umylam glowe,meka up zrobilam...wszyscy najedzeni i mowie do M ze za 15 jedziemy...
ale cos mnie tknelo i mowie nie...przeciez jest na 10 a nie na 9:sorry::-D

AsienkoM,Emili Julka to juz ma 2 latka....jej sie suwaczek zacial...zawsze jak Emili wejdzie na forum to nie ktore foremki skladaja zyczonka dla jej corci z okacji roczku!!!hehehhe

Ostatnia edycja:
dziewczyny
wink2.gif

Pogody ducha, zdrowia i radości
oraz wszelkiego dobra
z okazji Świąt Wielkanocnych
dla was i waszych rodzin

wszystkiego naj dla solenizantow.
Ja tez zaraz ide z koszyczkiem juz czeka:tak::-D
Prawie wszysko zrobione tylko jeszcze jedna salatke dokonczyc z kurczakiem przekladana. Jaw tym roku pierwszy raz w zyciu robilam schab ze sliwka zobaczymy co z tego wyjdzie:-)

Hejoo ;-) mnie babka z NCT dziś obudziła:confused2: a spałabym pewnie jeszcze do tej pory :cool2: no ale wybaczyłam bo miała dobre wiadomości i przesunęłam NCT na 15 czyli już się nie musze nigdzie szwędać :tak:
Didi dzięki wielkie za propozycję ale w tym wypadku nie skorzystam ;-):sorry:
Ewelcia yyy normalnie nie wiem co mam powiedzieć... u mnie jakoś nie było takiej tradycji:sorry: a i do koszyczka nigdy sie dużo nie wkładało, ja mam kilka jajek, chlebek, kiełbasę, sól, czekoladowe jajko i baranka cukrowego;-)

reklama
Do góry