reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Paaaaaadam:/Ale za to wsio pogotowane:)Ale mi nogi w du.ę wchodzą-ło matko...a jeszcze trzeba teraz wszystko posprzątać-buuuuu:)
My z koszyczkiem jedziemy o 19.40:/a w nim-jajka,chlebek,masełko,kiełbasa cieńka,szyneczka,chrzan,sól,pieprz,czekoladowe jajca i baranki cukrowe...chyba to wszystko:/
No Dziewczynki-pewnie jeszcze niejednokrotnie dzis zajrzę,ale za wczasu
WESOŁYCH ŚWIĄT
kartki-wielkanocne-93.jpg

reklama
hej dziewczyny wpadlam tak na szybko bo ja jeszcze w kuchni siedze i jeszcze posiedze :( My do swiecenia bylismy na 11 a pozniej u Larci na kawce :) - dzieki kochana za nakarmienie moich glodomorkow :tak:
Wilwia-widzialam Cie w kosciolku:-) brzusio sliczniutko sie zaokragla:-):-)
lece do garow :crazy::eek::sorry: aaaaaaaaa i bym zapomniala........

Na tę Wielkanoc życzę Wam ciepła domowego, miłości bliźniego, placka wybornego i spokoju świętego :-):-):-)

Ello
Grrr wlasnie wcielo mi posta ...
My juz koszyczek mamy poswiecony... aha noooo Pauletta wygladasz super:-)
Ja za to w domku mam ogarniete, za to smakolykow mam malo bo tylko saltake i babe duzá i maluská do koszyczka- normalnie nie mam dla kogo gotowac bo kto to poxniej zje jak my same.

WESOLEGO ALLELUJA

a to moje stadko...;-)

P1060468_zmniejszacz-pl_537371.jpg

P1060485_zmniejszacz-pl_818943.jpg
P1060483_zmniejszacz-pl_272030.jpg

A przed samymi świętami pora na "Wielkanocny kącik poetycki":-D:-D:-D

Już Wielkanocne nadchodzą święta
Każdy mężczyzna o tym pamięta
By w tym okresie zgodnym zwyczajem
Zrobić porządek koło swych jajek.

Bo nabiał męski mówiąc logicznie
Musi raz w roku wyglądać ślicznie
Z tej to okazji każdy chłop wszędzie
Czyści do glancu swoje narzędzie.

Czasem pędzelkiem "zeltra" maszyny
Malują jajka ładne dziewczyny
Ale nie każdy, przyznacie sami
Umie obchodzić się z jajeczkami.

Więc naszym członkom wpadł pomysł nowy
By powstał taki punkt usługowy
W nim panna Zosia , Jasia czy Maja
Fachowo malować będą jaja

Takim co mają jajka jak wory
Będą malować w przepiękne wzory
A tym, co mają małe kuleczki
To pomalują w groszki, kropeczki.

Kto chce mieć względy u swej kochanki
Niech się w ludowe stroi pisanki
A kto ma jaja niczym granaty
To polecamy pisanki w kwiaty.

Obsługę ręczną też polecamy
Wszystko bezpłatnie, w ramach reklamy
Gdy do nas przyjdziesz, siądziesz wygodnie
Wystarczy tylko opuścić spodnie.

Mistrzyni jajka wypoleruje
I jak należy je pomaluje
I gdy już skończy, pożegna grzecznie
I tak do domu wrócisz świątecznie.

wielkanocna_kartka_z_zyczeniami..jpg

Ciao!!

Po wykanczajacym dniu, spedzonym glownie w kuchni wpadlam tylko zyczyc Wam WESOLYCH SWIAT, RADOSNEGO ZAJACA, USMIECHNIETEGO JAJA, PISANKKI MALOWANEJ i duzo radosci!!:))))))

reklama
Do góry