reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Dzięki Dziewczyny, szczerze powiem, że boję się, jak mała zareagowałaby na taki specyfik przy zmiennym ciśnieniu, i chyba faktycznie odpuszczę sobie tą receptę.....Mamuska wypije meliskę na uspokojenie ;-) i damy radę :-) na szczęście lecę ze szwagrem, mąż nie miał możliwości, żeby po nas przylecieć, a sama chyba bym się nie zdecydowała hehe

Miłego dnia:-)

reklama
...ale da się to obejść ;-)(jeśli możesz gwoździe wbijać..;-))
Też nie mogę:confused2::confused2:Nic nie mogę,tylko mogę mieszkać i sprzątać:confused2::-DDlatego mówię Wam moje dzieci tak surowo w pokojach mają (będą mieć):wściekła/y:Ba,nawet lustra dużego nie ma,żeby się przejrzeć:sorry:Mam takie fajne,duże,swoje lustro,ale co?...Nie można powiesić:szok::confused2::-D:-D:-DPrzeglądam się w oknie od tarasu,jak na dwór wyjdę:confused2::-D:-D
wiewióra witam:tak:Mój Radek leciał ze mną do Irlandii jak miał 15 misięcy i to był jego pierwszy raz:tak:Uwierz mi,że jest taki ruchliwy jakby ADHD miał:sorry:Miałam cykora bo sama z nim leciałam...Też nabrałam paluszków,chrupków,picia:tak:Do tego książeczki,autka:tak:A on jak tylko samolot wystartował-zasnął:szok::-DPrzespał pół lotu a przespałby pewnie i cały ale były turbulencje i musiałam go obudzić,wziąć na kolana i pasem przypiąć:sorry:Ale drugą część lotu przesiadział przy oknie,także luz;-)

Ostatnia edycja:
witam

nic nie zrobiłam....dopiero do domu weszłam :confused2::eek:
A to odebrac ze szkoły,zaliczyc plac zabaw,zakupy i dopiero teraz szybki obiad robię. :cool:
Tak więc chyba zastanowię się nad tymi papierzyskami,bo lodówkę umyc muszę :confused2:

wiewióra witaj.Moje dzieciaki tak jak i innych dziewczyn tutaj latały już po parę razy w różnym wieku i nigdy nie pomyślałam o uspokajaczu w postaci leku :sorry:
Dacie radę,nie wy pierwsi nie ostatni ;-):tak:

Jutro od 7:00 wyprzedaż w Nexcie:tak:Wszystko za pół ceny albo taniej:tak:
Fajnie,że nie mam auta:confused2:
patrycjabaczkowska śliczną masz córeczkę:tak:
Wszystkiego najlepszego dla niej z okazji urodzin:tak:
836.jpg

Ostatnia edycja:
Poszłyśmy na dwór po Aniowej drzemce, wyganiała się po dworze i znowu padła:szok::szok::szok:, ale gorączki nie ma, pewnie nie dospała i spać jej się dalej chciało

Ciekawe czy ta wyprzedaż w Next jeszcze w niedzielę będzie:-)

Monidan,Asienko,Ewelcia-moje najmłodsze natomiast gustuje w mojej bizuterii-jak tylko przyuważy,że mam uchylone drzwi do sypialni to takiego przyspieszenia dostaje-i od razu do mojej szafki leci-na złamanie karku normalnie:/
Kasiuleczko-no sliczna ta Twoja ogrodniczka-i mamie przy okazji pomaga;)))
Tichonek-no szok-to my mieszkamy tu 1.5miecha a od razu dostalismy pozwolenie-na wieszanie,naklejki,malowanie-z poczatku powiedział,że byle nie krzykliwie,ale jak zdeklarowaliśmy,że zamierzamy tu dłuzej pomieszkac to stwierdził-róbcie wszystko co chcecie-to wasz dom:)))
Madbebe-ale poszalejesz...zazdroszczę-moze na te wyprzedaz sie skusisz;)))))Ale jak to się mówi-lepszy rydz niz gołąb na dachu;)))
Asieńko-niech dochodzi do siebie-to dobry znak.Moja mama zawsze mówiła,że organizm najszybciej dochodzi do siebie we snie:)
Anineczko-dajesz czadu z lodówa;))))

My wlasnie wrocilismy z Ardgillan Castle wyciagnelam Gliwe na mala wycieczke :-)

Asienko moze i cos zostanie ale znajac zycie pewnie bedzie wszystko przebrane
Musze pogadac i ladnie sie usmiechnac do J moze sie skusi na male zakupy :-DNacia i tak o tej porze nie spi a ja sie poswiece i wstane nic zobaczymy ;-)

reklama
Ja tylko migiem o promocjach
w Tesco
husteczki pampers 6ciopak za 4.99
nianie-najprostsza fishera za 15e a tommy tippe-taka dwukierunkowa(rodzic moze cos mówić do dzieciecia )za 34e
3pak tommego tipp.woreczków do pampera za 12.50 a sam kosz z jednym wkładem za 13.5o
Pozdrawiam;)))

Do góry