reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Kamcia, nie oglądam tego ;-) ja w sumie oglądam niewiele, zeby nie było ze jestem jakas maniaczka serialowa, mam tylko 3 ulubione seriale ;-) no moze 4 :-)

Tichonek, Margaritta dzieki, ale własnie tam nie ma, szukam syropku Drosetux, bo jest dobry na kaszel

reklama
hi!
wiesieńko sprawnej przeprowadzki!:tak:
kurde no mnie też ominą wyprzedaże w nexcie .... A. cały weekend w pracy:sorry2:

Bry
Coś się pogoda skiepściła:-:)baffled:. Ania ma fazę płaczu, odwróciła się do mnie pupką, wtuliła w kołdrę i popłakuje, ale nie mam pojęcia dlaczego:sorry2::dry:, wypłacze się i jej przejdzie:-). Wiem, wyrodna matka ze mnie:-p, ale mnie odpycha i nie chce, żebym do niej podeszła.O, już przyszła:-D:-D:-D

Miłej soboty

Wiesienko sprawnej przeprowadzki

hejka

kurde, dzisiaj wyprzedaz w next:sorry2:, a ja bylam na zakupach wczoraj bo maz wrocil wczesnie z pracy. Kupilismy pare ubranek dla Zuzi w Dunsie, Next i H&M i w sumie wydalismy prawie 140 euro:shocked2:. Kupilismy ubranka na teraz czyli lekki plaszczyk i bluzy, spodenki bo w kombinezonie to juz cieplo i kurtka ciepla tez Zuzke juz denerwowala:tak:, ale kupilismy tez troche ubranek na lato:-) bo w maju przylatuje moja siostra na chrzest Zuzi i wezmie troche ubranek bo ja to sie nie zapakuje potem ze wszystkim, a jedziemy na 2 miesiace:tak:;-).

Chyba sie do tesco wybierzemy jak tam takie promocje;-).

Asienka_r bidulka Ania, aby szybko wyszly
Wiesienka udanej przeprowadzki
Tichonku naszczescie ja moge gwozdzie wbijac w sciane nawet w scianie za telewizorem wywiercilismy dziure:shocked2:, zeby kabel od anteny przelozyc i nie bylo problemu. Jedynie z remontem bylo troche problemow:sorry2:. A jeszcze musze sie dowiedziec jak tam z malowaniem bo w lutym przedluzylismy umowe i przydaloby sie pomalowac, a przed naszym wprowadzeniem raczej nie bylo malowane:dry:. No i mamy problem z kanapami bo zaczely strasznie pekac i ta skorka odpada, musze to mu zglosic:-p.
Aniaa83 faktycznie przydalby sie wam ten taras bo Nacia mialaby sie gdzie bawic, a u Was tylko trawa.
Gliwa gratuluje syneczka
wiewióra moze nie bedzie tak zle.

Milego dzionka zycze.

hej dziewczynki
jakos przez ostatnie dwa dni nie mialam czasu pisac i nadrobic was tez nie zdolam:sorry2:pagoda piekna wiec calymi dniami na dworze siedzimy, a wczoraj jeszcze zakupy popoludniu robilismy, bo J rano z Dublina lecial i wlasnie dolecial uhhh:tak:
Tichonku- nie tylko Ty masz takiego lanlorda, moj nie lepszy niestety, Jak mowimy mu zeby cokolwiek zrobil(nie mowiac juz o malowaniu) to on twierdzi ze nic do tego domu nie bedzie dokladal bo jeszcze nic na nim nie zarobil- du**k jeden :wściekła/y: najchetnij bym sie stad wyprowadzila tylko nic ciekawego nie ma :-(
Moniadan-jakby Ci sie nie udalo kupic tego syropu to moj J moze Ci go przywiesc z pl (i tak musi mi pare rzeczy w aptece kupic to syrop wiecej nie robi roznicy) tylko ze on dopiero za tydz wraca;-)a probowalas tutejszy Exputex(dla dzieci od 2 roku)on tez jest wykrztusny i na MC duze opakowanie chyba 300ml
Mykam obiad robic, bo pozniej moze do Nexa skocze skoro wyprzedaze sa:-)
milego dzionka

Bry:-)
Pogoda jak na weekend przystało-nieteges:dry:
P pojechał z kumplem jakieś auto oglądać,ale raczej na "nie" nastawiony więc się nie spodziewam żadnych atrakcji:sorry2:A ten kumpel mi zostawił 2,5 letniego synka więc się chłopaki bawią:tak:
A propos auta,wszystkie,które znajdziemy w przyzwoitej cenie i takie jak chcemy to Limerick,Galway,nic bliżej
:dry:I tak szukamy,że nic nie znajdujemy:sorry2:
Tichonku a nie macie jakiś autobusów żeby pojechać??
Autobus jest,ale do niego też muszę kawałek podejść a w naszym Nexcie i tak niewiele jest bo jakiś taki malutki:baffled:.A do większego już autobusa nie ma:sorry2:Poza tym tyle co się autobusami teraz do szpitala najeżdżę to już mam ich po dziurki w nosie:dry:Nogi mi zaczynają puchnąć i na łażenie się nie nadaję:baffled:
marcysia też masz super lanlorda:-DJa myślę,że nasz tak samo myśli tylko nam jeszcze tego nie powiedział:sorry2::-DPajac jeden:sorry2:Też chcę się przeprowadzić a nie ma dokąd:baffled:

Dzieki Asia M.
Wisienko miłej przeprowadzki.:tak:
Dzis juz byłam na malych zakupach w Polskim sklepie,trzeba bylo kupic na obiad .:-)
Kawke koncze pic i ide ziemniaki obrac.
Pogoda oki.ale dzis troche chlodniej.Milego Dnia.:-)

Ania ma dzisiaj jakiś dzień:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:,od rana tak się złościła, jęczała, w końcu usnęła, bez obiadu:no:, bo obiad be. Przetestowała moją cierpliwość maksymalnie, ale myślę, że zdałam egzamin

Tichonku
może się w końcu znajdzie jakieś fajne autko

reklama
Asienko nie tylko Ania niegrzeczna,Szym tak dawal w kosc az wyszlam z nim na dwor to nie chcial biegac na nogach tylko zeby go noscic,wiec wzielma wozek...polazilismy po dworzu ,nawet kolezanka z corka dolaczyla do nas...pozniej zaliczylam u niej herbate.
Obiad mlody wciagnal caly i zasnal..lece lazienke posprzatac bo wczesniej mi nie pozwolil,...i musze sie ogarnac bo pozniej do Lidla idziemy:)

Ja tam nie wiem czy Landlor sie zgadza na jakies wiercenie czy inne tego typu rzeczy....zaraz jak sie wprowadzilismy to M powiesil Tv na scianie:-pzrobil polke na scianie,powbijal jakies *******ki ktore trzymaja kable,wiercil w scianie zeby bramke zamocowac przy schodach,mam naklejki u Szymka w pokoju:-p:sorry2:...
Landlort byl raz tylko,jak rzeczy przywiozl i widzial Tv na scianie i bramke przed schodami i tylko powiedzial good idea:cool2:...ale za nim to powiedzial to popatrzyl na Szymka:sorry2::-D:-D:-D.
U nas jak cos sie dzieje to ja do agencji musze do agencji isc i zglosic...ale mysle ze jak bedziemy sie wyprowadzac to wszsytko musze "zalatac"bo moze nam depozytu nie oddac Rej!!!a mamy 700e,wiec dosc sporo

Do góry