reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
HEJKA,
ja juz spakowana-jutro bedziemy wszystko przewozic ile tego:szok: a ile wywalilam albo do kontenera z ciuchami wrzucilam- glownie nasze.
Asienka R- u nas jest to samo, najgorzej w nocy i wieczorem, wlasnie przed spaniem dalam Asi teethe i usnela ale pewnie w nocy bedzie placz, dzis tez dwie kupki takie luznijesze, u nas wyszly dwie 3 i czekamy na 2 nastepne, i widze juz 5 tez sie szykuja, caluski dla Ani:tak::-D
lubiczanka- przeczytalam o Danielku:szok:, do wesela sie zagoi:-);-)
Tichonek - ja tez nie mam i nici z wyprzedazy ale w niedziele tez bedzie - trabia ze przez 2 dni ma byc;-)

Ostatnia edycja:
Witam
Heja ja Was czytałam cały dzień ale coś pisać sie nie chciało:/
Zatoki mnie męczą i jakaś zamulona jestem. Piekna pogoda więc na ogródku posiedzieliśmy potem u znajomych..
Wyprzedaż w Next będzie mała, rok temu co nieco kupiłam , i przeważnie w niedziele też jest cokolwiek im zostanie.
Tichonek przekichane z tym landlordem:/
Witam nową mamuśke i myśle że dasz rade z lotem , kilka zabawek i jakaś bajeczka i będzie ok.
Larcia no właśnie coś niewiele tych spotkań hihi może jakieś w przyszłym tygodniu..?? Frog Agusiek miałysmy sie umówić w wolnej chwili:)
Lubiczanko ty powinnas byc nasza dziewczyną promocyjna:)) Przynosić nam newsy ze sklepów:)) A że gofrownica w Lidlu to wiem hihi i ogrodowe rzeczy:)
Jutro do pracy:/
Miłego weekendu

Ale mnie nie urządza ani sobota ani niedziela:no:Bez auta jak bez ręki:sorry:Żebym jeszcze w ciąży nie była to bym się na nogach wybrała,ale z domu mam pół godziny z buta a to nie na moje siły:sorry:Co zrobić?:sorry:Przynajmniej kasę zaoszczędzę:-D

Tichonek, a cos ty jeszcze chciała kupowac??!! 30kilosów z pl dostałas i jeszcze ci mało :-p:-D
Ja własnei jade w poniedziałek po gofrownice, jak przetestuje to dam wam znac ;-)

Orientujecie sie czy moge zamowic gdzies przez neta polski syrop dla dzieci??
Jest jakas polska apteka internetowa?

Czekam na M zeby ogladac Prosto w serce, jeszcze usypia Eryka
o widze ze mamy dzis mała rocznicę :-)
Dobranoc mamuski

Hejoo laski :tak: jaki fajniusi dzisiaj dzień :-):-):-) nie licząc wnerwa rano :no: wyszłam z dzieciakami do samochodu aby Wiktora do szkoły zawieźć...a tu...zonk:wściekła/y: P pojechał do pracy z fotelikami :eek::crazy: no to siup Zuza do sąsiadki, na szczęście nie miała innych planów, Wiktora bez fotelika zawiozłam :sorry: i do P do pracy po foteliki:confused2: ale nic to jak wróciłam z Zuzą na spacer poszłyśmy :tak: dość szybko mi odleciała 1,5 godzinki spała załatwiłam co miałam załatwić na mieście i akurat obudziła się jak doszłyśmy na plac trochę się pobawiłyśmy i siup do domku na obiadek później Wiktora przerzucić do drugiego przedszkola i znowu się pobyczyłyśmy na dworze i siup odebrać Wiktora i znowu byczenie się na ogrodzie wyniosłam jej tam kojec i w słoneczku zabawkami się ładnie bawiła a młody szalał z Daisy :tak: teraz szkrabiki śpią a ja dorwałam się do kompa nadrobiłam bloga...także ZAPRASZAM :-):tak: myślałam, że nie skończę pisać teraz też mnie ktoś musi zatrzymać ale mnie wena wzięła :-D:-D:-D
Tichonku landy do doopy :sorry: a nie możecie pokoju dla małego chociaż odmalować w tym samym kolorze co jest ;-) my na poprzedniej chacie też mieliśmy zakaz wieszania przybijania czy przyklejania czegokolwiek :confused2: ale ja to olałam :-) tylko przy przeprowadzce P załatał wszystkie dziury po kołkach i odmalował na ten kolor co był ;-) za to tu robimy co chcemy a nawet landlord nam robi co chcemy jak nam odmalowywał to nawet się pytał w jakich kolorach chcemy :-):-):-)
wiesienka sprawnej i szybkiej przeprowadzki życzę :tak:
asieńka bidulka mała:sorry: oby ząbki szybko się przebiły i przestały dokuczać ;-)
Laski spadam bo jak się rozpiszę to mi epopeja narodowa wyjdzie :-D:-D:-D no i WWE SmackDown czeka aby obejrzeć :cool2::cool2::cool2::-D

Ostatnia edycja:
reklama
Pauletta ty to siup robisz na maksa:))) Czekam na twój siup do Galway:)
Tichonku a nie macie jakiś autobusów żeby pojechać??
MoniaD ogl Greys anatomy ?? Ale była akcja w ostatnim odcinku. Prosto w serce juz obejrzałam hihihi
Dobranoc

Do góry