reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Bry
Ania wieczorem miała gorączkę, ale zanim zasnęła nurofen ją zbił i aż do tej pory odpukać nie wróciła:-D:-D:-D i mam nadzieję, że tak zostanie:-).W nocy spała niespokojnie, budziła się kilkanaście razy, bo jej się pić chciało

U nas też ładna pogoda, tylko wieje, ale jak gorączka nie wróci to w końcu wyjdziemy z domku. Umyłam włosy, zjadłyśmy śniadanko

Gliwa o proszę:-), gratulacje syneczka
Moniadan moja z kolei odkręciła lakier do paznokci i całe łapki wymazała, od razu był płacz:-D
Ewelcia daj mi trochę tego swojego pędu:-p:cool2:

reklama
ewelcia ja Cie prosze....mi narazie jedno wystarcza hehe :-)

wilwia no wczoraj bylo super! Jak nie zdecydujesz sie na miasto, to wpadaj tu :-) Ja z checia bym sie z Toba zabrala, ale jakos na tlumy dzis nie mam ochoty. Jutro chyba sie wybiore, moze M mi auto da.

Witam w ten piekny sloneczny dzionek:-)

Gliwa nie no pewnie ze najwazniejsze ze z synkiem wszystko ok

Larcia fajnie ze rodzinka przylatuje

Tichonek no ja tez nie lubie sama siedziec jak J ma na popoludnie ale coz taka praca

Asienka oby goraczka nie wrocila

Wlasnie zjadlysmy sniadanko,zaraz sie biore za ogarniecie mieszkanka a pozniej za obiadek

Bry:-)
Radek zamiast korzystać z wolnego dnia od szkoły wstał już o 7:30:eek:Ale bajki mu włączyłąm i jeszcze drzemałam;-)
Odkurzacz mnie wzywa:sorry:I trza się będzie nim zająć:sorry:
Poza tym bigos mam w planach więc i jego czas zacząć:tak:

Tichonek no ja tez nie lubie sama siedziec jak J ma na popoludnie ale coz taka praca
Ale,żeby P szedł na popołudnie i do nocy siedział to jeszcze ok:sorry:On pracuje od 8:00 a wczoraj był w domu około 23:00:szok::szok:
Dziewczynki w wolnym czasie zróbcie sobie taką pierdółkę,zgodnie ze wskazówkami
:tak:Fajne:-p
BESTY.pl

Ostatnia edycja:
Witam

piękny dzień :-):-)

Tichonek wow to działa :szok::szok::-D
ale super.

Asieńko to trzymamy kciuki za brak gorączki :tak::tak:

Moniadan śliczne te Twoje szkraby :tak::tak:

Ewelcia daj pędu :rofl2:

Ja mam dzis w planie umyc lodówkę i posegregowac papiery i rachunki...kocham to :confused2::confused2:

Gliwa gratuluję synusia.Macie już imię?

helloł

Kolejny piękny dzień :-) prania dwa już schną- dobrze ,ze mam gdzie wieszać i suszyć:-D a poza tym zakopalam się dziś w szafie Nikoli i ... od 9:30 dopiero stamtąd wyszlam :szok: mnóstwo ciuszków niestety juz za małe :sorry: trza coś z tym zrobić :cool2: no i ... uzupełnić jakoś jej garderobę... po jednym ciuszku i jakoś się uzbiera ;-)

anineczko
ja z kolei uwielbiam papierzyska- poczekaj na jakiś weekend sie zbiore i Ci pomoge :-D a mycie lodówki juz niekoniecznie- takze zacznij od niej;-):-D

moniadan o widzisz kolezanko- dobrze prawisz- zatem niech spi moja księzniczka ile chce:cool2: a piaskownice i ja kupiłam ale juz w zeszłym roku- tez zamykaną tyle,ze jakiś chipcio to jest chyba:-D i tez radośc wielka była. A Twoja niunia faktycznie juz panna duza:tak: fajne ma oczyska;-)

Tichonkowa ic se posiedz na ławeczce na placu a Radek sie wyszaleje na drabinkach i innych takich. Bigos nie zając :tak::-D buziole

lubiczanko na niedziele widze deszcz :wściekła/y: kraczesz :-pjednak w niczym on nam nie przeszkodzi ;-)

ewelcia prrrr szalona :cool2: moze Ty tak od tego latania tez tak chudniesz dziewuszka co ? ;-)

Zgram focie ciuszków z aparatu i w swiat trza posłać-moze komuś posłuzą jeszcze:tak:

tymczasem moje drogie

Margaritta i tak muszę czekać bo facet do naprawy wanny ma przyjechać więc jestem uziemiona:sorry:Poza tym P rozmawiał z naszą landlady i tak się wkur...,że szok:wściekła/y:A ja zaraz po nim:confused2:Powiedziałą,że nam mieszkania nie pomalują:crazy:2 lata właśnie minęły jak tu jesteśmy i ani raz nie malowane:wściekła/y:Nie pomalują i już!A żeby było śmieszneij,nam też nie pozwalają malować:confused2::wściekła/y:Ja się chcę wyprowadzić!!!!!!!
Nie dość,że Radek ma pokój jak w szpitalu to jeszcze Mateusz będzie w brudnym pokoju mieszkał,chciałam choć jakieś naklejki ponaklejać nad łóżeczkiem-też nie wolno:szok:Dacie wiarę,jakie po*eby!!!!:crazy:
Niom,Anineczko ta iluzja niezła,wczoraj jak ją robiłam to się śmiałam pod nosem,że jakieś jaja a tu zobaczyłam
JEGO na ścianie:szok::-D

Ostatnia edycja:
reklama
ANINECZKA dziekuje bardzo- nasz synus bedzie miał na imie Igorek.:-).
Tichonku to Ci wasi landordowie nie normalni sa.Ale tak to z nimi jest,tylko żeby im placic ale nic nie wkladaja w chate.
My tez czekamy na swoja,chcemy jej powiedziec zeby okno nam wymieniła w pokoju,zobaczymy co powie.

Ostatnia edycja:
Do góry