reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam!

Ja z życzeniami;-):tak:

Zuzanno: Zobacz załącznik 337218Zobacz załącznik 337219

A Wam:
stpatricksday.jpg

reklama
No tak!:sorry:Sorki,Pauletta:sorry:Jeszcze wczoraj pamiętałam,że dziś Zuzka już roczek kończy a dziś już amnezja:sorry:
Wszystkiego naj,najlepszego dla roczniaczki:-)

Pamiętam jak się urodziła,ba nawet pamiętam jak z brzuszkiem chodziłaś a tu już rok:szok:Szok jak czas zapyla:baffled:

hello!!!
Tichonku -nie smutaj sie tak i wracaj do zdrowia, sprzatanie nie zajac......;-), zalegnij na kanapie i odpocznij sobie :-) a co do chlopow to oni taj juz maja.
Moj tez dzis jakis nie teges :baffled:, wiec zabralam dzieci i pojechalam do Larci na kawusie bo po co siedziec w domu i sie wkurzac. ledwo wrocilam to on wybyl :wściekła/y:ale niech nie mysli, ze ja sie za obiad wezme o nieeeeeeeeeeee:crazy:
Pauletta- sto latek dla Zuzanny!!!
milego dzionka laseczki :-)

hejka
Pauletoo sto latek dla Zuzanny rany jak ten czas leci:szok: przeciez niedawno miala 6miesiecy;-)
Tichonku wlasnie odpoczywaj i odpoczywaj , skoro máz sobie zrobil wolne Ty sobie zrób równiez, ha ha ja tak samo jak Marcysia jak mnie M wkurzy to obiadu nie gotuje niech se frytki wpieprza:-D
A ja dzis tylko odkurzylam i wstawilam rosolek , o 14 poszlysmy na Oranmorowská parade, mala bo mala ale grunt ze parada zaliczona:-p.Wlasnie wrocilysmy i zajadamy garacy rosolek, strasznie nam paluszki zmarzly.:confused2:

Witam!
Wszystkiego Najlepszego Dla Zuzi!!!!!!!!!
Roczek-Zuzi3.jpg

My dziś bylismy w nowootwartym centrum zabaw dla dzieci 4 kids, dzis i jutro sa dni otwarte, wstęp wolny
Dzieci się wyszalały, pozniej szybkie zakupy parówek i do pracy
Miłego wieczorku

reklama
oz kurde ale wielki tort mi wskoczył :-)
Ja jestem wykonczona, niedawno odwiozłam dzieci do domu, naraszcie ciszaaa!!! :-)
Jutro mam 10h
Wzielam prysznic, zaraz na wspolej sobie zobacze i nadrobimy z Simonem, rosto w serce, bo juz mamy 4 odcinki do obejrzenia :-)

Do góry