reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Pauletta Wszystkiego Najlepszego dla Zuzi:-).
Dzionek super minał z mężusiem i z Aniaa83 z rodzinka:-) Bylismy wspolnie w Dublinie na Paradzie.:tak:.Milego wieczorku.

Tichonku dużo zdróweczka i poprawy humorku.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
dobry wieczór.

mam pytanie do mam z Galway. czy wiecie, gdzie można kupić skarpeto-kapcie? nigdzie nie mogę znaleźć!

będę wdzięczna za pomoc!

pozdrawiam!

Kenaya ja kupiłam w Boots
Ale w pennysie tez Sa musisz poszukać w dziecięcych sklepach
Ewelcia niestety nie ma w Galway H&M
Szkoda
Tichonek i jak tam dalas rade?
Zlowil cos stary? :-)

Witam dziewczyny

Odsypiacie??;-)
Ja juz na nogach od 7:30:tak:. Moja Zuzienka tak wstaje, najpierw je okolo 3;30 a potem o 7:30. Potem musze z godzinke z nia polezec po karmieniu pobawic sie grzechotkami i innymi zabawkami i zasypia jeszcze na troszke:-).
Mam wrazenie, ze jak P jest w domu to ona jest grzeczniejsza:confused2:.

U mnie sloneczko pieknie swieci wiec reczniki sie kreca w pralce i na dwor powedruja.

Milego dzionka wszystkim zycze.

ooo i juz nie spi moje malenstwo

Ostatnia edycja:
Bry:-)
Gdzie tam odsypiamy?!:-DJa wstaję 7:10-7:15,żeby Radka do szkoły wyszykować i P do pracy:tak:Tak więc już jestem na chodzie od ponad 2 godzin:tak:
Moniadan tia złowił chyba tylko mojego focha jak wrócił:sorry:Pobujał się na łódce,wyrwał się z domu i o to pewnie chodziło:confused2:Miał wrócić o 14-tej,był po 16:30:confused2:W sumie to nie mógł nic zrobić bo był z kolegami,jako pasażer więc nie miał czym wcześniej wrócić,ale gó*no mnie to obchodzi:wściekła/y:P wrócił,ja się poszłam położyć na 1,5 godziny,wstałam,wykąpałam się,on się wykąpał i poszedł spać:confused2:I taki oto rodzinny,miły dzień spędziliśmy:confused2:
A chatę sobie wysprzątałam bez łaski,on ma dziś poodkurzać i podłogi pomyć,a ja jutro wyjeżdżam do fryzjera i niech się wali i pali,niech se radzi:confused2:
Radka dziś koleżance wcisnęłam do odprowadzenia bo nadal cherlam:sorry:Jak ja jutro wysiedzę na tym fotelu fryzjerskim?:sorry:Ale nic to,muszę coś zrobić z tymi wiechciami bo nie mogę patrzeć na się w lustrze:sorry:

Witam

A ja wlasnie odsypialam :-)wczorajszy dzien byl busy najpierw na parade pojechalismy z Gliwia i jej mezem po paradzie w drodze powrotnej zaszlismy do baru na cos mocniejszego znaczy chlopaki na cos mocniejszego bo my z Gliwa pocieszalysmy sie sokiem i kawa:-) kolo 19 wrocilismy do domku ale za to zadowoleni i w dobrych humorkach:-D
Pranie sie kreci zaraz sie biore za obiadek a pozniej ide na spacer z Niunia niestety J dzis na popoludnie do pracy :-(

Pauletta najlepszego dla Zuzanny

Tichonku zdrowka zycze

reklama
Do góry