reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Dzień dobry
ImagePreview.aspx

Udanego dnia Wam wszystkim
Tichonek-dawaj suwaczki...Rozumiem,ze z kibelkami dzis off;)))
Kamcia-gdyby ktoś mi obiecal,ze wygram to i 100kuponów bym kupiła;))Fajnie,ze rodzinka przyleci:)

hi!:-)
bananowy chlebek pachnie w całym domu:-) teraz tylko obiadek , a potem spacerkiem na parade i wesołe miasteczko:-)
miłego!

Bry:-)
Wpadam życzyć miłego dnia:tak:
Ja ledwo żyję,jestem coraz bardziej chora:-(Pół nocy przecherlałam,drugie pół przesmarkałam:baffled:
Lubiczanko oto i suwaczki:-)
A z kibelkami jaki off?A kto mi to posprząta?P się zabrał z samego rana i na ryby z kolegami pojechał,taka zła jestem.Widzi,że ledwo żyję,wie,że miał mi pomóc to wybył z domu:confused2:I najlepsze,że pierwszy raz w życiu słyszę,że on na ryby jedzie:wściekła/y:Mam wrażenie,ze więcej mi pomagał jak w ciąży nie byłam niż teraz:sorry:Choćby Radka gdzieś zabrał,piłkę z nim pokopał to siedzi biedne dziecko z chorą matką w domu:-(
I tak:pranie jedno się już kręci,drugie czeka,czeka też następna sterta prasowania,kible muszę pomyć,obiad zrobić,kurze wszędzie pościerać i nic się ten dzień od innych nie różni:-(

hejka

miledo dnia wszystkim zycze, ale mi sie nie chce w domu siedziec, musimy gdzies wyjsc
Tichonek duuuuzo zdrowka i nie smutaj sie tak, chlopy to dziwne stworzenia, a ze sprzataniem to troche odpusc az sie lepiej nie poczujesz. przelec z grubsza i tyle.
Pauletta swietnie ze masz juz autko

reklama
Hejoo laski :-) pogoda taka se no ale może w końcu paradę zaliczę bo zawsze coś mi innego wypadało jak poród na przykład :-D
Tichonku taaa ja bym swojemu dała ryby yhmmmm tak bym mu dała że by zapamiętał co jest ważniejsze, szczególnie, że ty mu nie bronisz mieć wychodnego a tu taka sytuacja noż qrcze pieczone nooooo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry