reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam!

Ja z życzeniami;-):tak:

Zuzanno: Zobacz załącznik 337218Zobacz załącznik 337219

A Wam:
stpatricksday.jpg

reklama
No tak!:sorry:Sorki,Pauletta:sorry:Jeszcze wczoraj pamiętałam,że dziś Zuzka już roczek kończy a dziś już amnezja:sorry:
Wszystkiego naj,najlepszego dla roczniaczki:-)

Pamiętam jak się urodziła,ba nawet pamiętam jak z brzuszkiem chodziłaś a tu już rok:szok:Szok jak czas zapyla:baffled:

hello!!!
Tichonku -nie smutaj sie tak i wracaj do zdrowia, sprzatanie nie zajac......;-), zalegnij na kanapie i odpocznij sobie :-) a co do chlopow to oni taj juz maja.
Moj tez dzis jakis nie teges :baffled:, wiec zabralam dzieci i pojechalam do Larci na kawusie bo po co siedziec w domu i sie wkurzac. ledwo wrocilam to on wybyl :wściekła/y:ale niech nie mysli, ze ja sie za obiad wezme o nieeeeeeeeeeee:crazy:
Pauletta- sto latek dla Zuzanny!!!
milego dzionka laseczki :-)

hejka
Pauletoo sto latek dla Zuzanny rany jak ten czas leci:szok: przeciez niedawno miala 6miesiecy;-)
Tichonku wlasnie odpoczywaj i odpoczywaj , skoro máz sobie zrobil wolne Ty sobie zrób równiez, ha ha ja tak samo jak Marcysia jak mnie M wkurzy to obiadu nie gotuje niech se frytki wpieprza:-D
A ja dzis tylko odkurzylam i wstawilam rosolek , o 14 poszlysmy na Oranmorowská parade, mala bo mala ale grunt ze parada zaliczona:-p.Wlasnie wrocilysmy i zajadamy garacy rosolek, strasznie nam paluszki zmarzly.:confused2:

Witam!
Wszystkiego Najlepszego Dla Zuzi!!!!!!!!!
Roczek-Zuzi3.jpg

My dziś bylismy w nowootwartym centrum zabaw dla dzieci 4 kids, dzis i jutro sa dni otwarte, wstęp wolny
Dzieci się wyszalały, pozniej szybkie zakupy parówek i do pracy
Miłego wieczorku

reklama
oz kurde ale wielki tort mi wskoczył :-)
Ja jestem wykonczona, niedawno odwiozłam dzieci do domu, naraszcie ciszaaa!!! :-)
Jutro mam 10h
Wzielam prysznic, zaraz na wspolej sobie zobacze i nadrobimy z Simonem, rosto w serce, bo juz mamy 4 odcinki do obejrzenia :-)

Do góry