reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej.Aniaa83 jeszcze raz za wczorajszy super dzionek Dziekujemy.:-) Tez dzis piore,nazbierało mi sie mnostwo prania.Fajna pogoda wiec mozna suszyc na dworzu.Dzis pospałam długo,trzeba było odespac :tak:.Zaraz trzeba troche w domku ogarnac.Miłego Dnia.
Tichonku życze Milej wizyty u fryzjera jutro.;-).

reklama
Kenaya ja kupiłam w Boots
Ale w pennysie tez Sa musisz poszukać w dziecięcych sklepach
Ewelcia niestety nie ma w Galway H&M
Szkoda
Tichonek i jak tam dalas rade?
Zlowil cos stary? :-)
myslalam ze macie H&M w Galway...my tez tutaj nie mamy tzn w Carlow..ale w Newbridge jest:)rzadko jedzimy:sorry:

co tu takie pustki..????hęęęę

my tez od 8 na nogach...
szym marudzil i marudzil,jesc nie chcial...wypuscilam go na ogrodek to mi tulipany deptal:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:maja juz ladne paki,za chwile beda kwitly a on na zlosc to robil,myslalam ze go udusze...

na szczescie spi,ale pewnie zaraz wstanie i na spacer pojdziemy,niech sie wietrzy,moze apetytu nabierze:)

Witam mamunie:-)
Pauletta-wszystkiego najslodszego dla Zuzi z okazji pierwszych urodzinek.
Tichonku-zdroweczka Tobie zycze.
Zawitalam tu po dluzszej nieobecnosci-staram sie czytac na biezaco,ale jakos ostatnio ciezko mi sie wbic.U mnie nadal samopoczucie kiepskie,mdlosci nie odpuszczaja.Czasem jest troche lepiej a za chwile wszystko wraca.Mam nadzieje,ze jak tylko minie pierwszy trymestr to pozegnam sie z mdlosciami-jeszcze jakies 2 tyg.Do tego lecimy do Pl,za 2 tygodnie,ja nie za bardzo jestem za podroza,no ale sie zgodzilam.Boje sie tylko,ze nadal bedzie mnie mdlic,nie wiem jak w takim wypadku zniose podroz.Przez ta moja niedyspozycyjnosc ciezko czasem zajac mi sie Tobim,tzn chodzi o zorganizowanie mu czasu,zabaw,wyjscie na dwor.Nie mam sily a on ma tyle energi,ktora musi gdzies spozytkowac.Do tego mojego K nie ma od rana do nocy.Juz zaczynam sie martwic czy dam rade z dwojka dzieci,ale mam nadzieje,ze te mysli sa tylko spowodowane przez moje zle samopoczucie a nie jakas depresja przedporodowa.
No to narazie na tyle:-)

Wilwia życzę,żeby dolegliwości jak najszybciej minęły:tak: I jakimś suwaczkiem ciążowym zarzuć:tak:
U nas piękna pogoda to ja oczywiście zdycham:confused2:
Czeka mnie jeszcze ostatnia tura prasowania mini ubranek i już będę miała porządek w komodzie:tak:

Wilwia zycze lepszego samopoczucia,i żeby Ci dolegliwości przeszły.:tak:
Ostatnio pralke wlączylam,czyli 4,pranie fajnie schnie na dworzu,umnie w ogrodeczku słońca dużo.Dzis mąż bedzie mi stawiał szafe w pokoju,wrescie:-),ale dopiero jutro bede mogla po ukladac ciuszki.:-),bo półki mi jutro zrobi.No zaczał sie moj serial.

Ostatnia edycja:
Wlasnie wrocilysmy ze spacerku,pogoda super normalnie az chce sie zyc:-)

Gliwa my rowniez Wam dziekujemy za wczorajszy dzionek:-)
Ostro pierzesz widze choc ja tez trzy razy pralam i juz wszystko praktycznie suche.
W koncu doczekalas sie tej szafy :-)

Wilwia wiem co czujesz przezywalam to samo 24h ale na szczescie przeszlo takze przejdzie i Tobie na pewno:-)

Tichonku prasowanie takich ubranek to sama przyjemnosc,ja czekam jak bede miala troche wiecej i wtedy bede dzialac:-)
Jeszcze raz zdrowka zycze:-)

Witam-lepiej teraz niz w ogóle;)
Pauletta-przede wszystkimm dla Twojej córeńki najlepsze zyczenia-wszystkiego co dobre i piekne!!!
Tichonek-dzielna Dziewczynka z Ciebie...Zdrówka życzę-powrotu nastroju i dobrego samopoczucia!!!I jutro sobie odbij-a co?!:)
Wilwia-z pewnoscia to nie depresja-tylko radość powinna przepełniac Twoje całe ja-pogody ducha i zobaczysz...Bedzie dobrze!!!
Aaniu,Gliwa-fajnie,ze tak miło sobie spedziliscie wczorajszy dzień:)
Monidan-10h z tymi dziecmi???Złota kobieta jesteś!!!
My tez wczoraj paradę zaliczylismy-ale dziadostwo-gorszej nie widziałam...ale mniejsza z tym,bo wesołe miasteczko tez było i dzieci zadowolone:)Dzis za to od samego rana w trasie-pojechalismy do takiego"parku"z jeziorem kilka km od Cashel kaczki i łabedzie pokarmić...dzieci swoimi furami pojezdzily...Potem obiad i spacerek...Generalnie mega fajny rodzinny dzień -weekend w sumie mamy:)))

Witam wieczorkiem :-)
Lubiczanko 10h ale z tego 5h-6h spia wiec nie jest tak zle ;-)
Wlasnie teraz jestem u nich oglądam tv a dzieciacKi juz smacznie chrapie

My w tym roku nie bylismy na paradzie
Jakos nie usmiechalo mi sie pchac w tłum ludzi
Była któraś z was w Galway fajna parada?

Miłego weekendu dla wszystkich

Lubiczanko super ze wypad rodzinny sie udal:-)

Natalia w koncu zasnela a ja czekam na J za jakies 20 min bedzie:-)

Dziewczyny czy zamawialyscie ubrania ze strony nextdirect?

reklama
WItam
Dziś miło dzionek spędzony, chociaż wymęczyłam sie troche..
Wilwia życze żeby dolegliwości ustąpiły.
Monia na paradzie było ciasno haha , ale co niektórzy sie dopchali na przód i podziwiali:)
Jutro do pracy:/
Miłego weekendu

Do góry