reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

images

[FONT=Segoe Script, sans-serif]Wszystkiego najlepszego z okazji PIERWSZYCH urodzinek Anulki. Zdrowka i usmiechu na co dzien.[/FONT]

Hejka dziewczyny.
Mam od kilku dni kaszel a tak mnie meczy rano i wieczorem. moze doradzicie jaki syrop wyksztusny mozna kupic tutaj w aptece. Moze byc dla dzieci aby tylko troche pomogl.
pozdrawiam wszystkich.

reklama
Bry
tak, dzisiaj jest ten wielki dzień, kiedy moja córcia przestaje być niemowlaczkiem, jejku jak to zleciało:szok::-D:-D:-D:-D. Rok temu o tej porze to mi łóżka na przedporodowej szukali:-). Chyba będę ryczeć:-p. Jak na nią patrzę jaka jest mądra i kochana to wiem, że warto było zajść w ciążę:-p:rofl2:.

Pauletta imiona super
Tichonku smacznej kawusi
Lubiczanko dobrze, że z siostrą w porządku

U nas chmury wiszą, ale pranie się oczywiście kręci:rofl2:

kurde musze isc do banku i zapytac sie co mam zrobic:-(. w niedziele w mothercare w droghedzie kupilam kurtke ale po paru minutach sie rozmyslilam bo znalazlam inna w innym sklepie i ja oddalam, a baba ze sklepu zamiast oddac kase to ponownie obciazyla konto:wściekła/y: bo karta placilam.

ello

Asienko r dla Anulki Wszystkiego Dobrego....

Pauletto ooo Ty to masz tam wesolo,imiona papuzek faktycznie super no i papuzki tez, jak bylam mala mialam identyczne wlasnie zieloná i niebieská ojjj u nas w domku to wogole bylo male zoo( papuzki, piesek, chomiki , swinki morskie-na zmiane, do tego zolwie wodne, rybki i jeszcze patyczaki:laugh2:)
ehh koncze kawusie i trzeba ogarnác bo lanlord dzis po kaske wpadnie:crazy:

d.dobry!
u nas tez slonko piekne wiec pranie schnie:tak:;-)a ja wcinam sniadanko korzystajac z drzemki Wikty;-)
AsienkaM-ja mysle ze to chyba do tego mothercare bys musiala uderzyc,bo w banku to chyba nic nie zdzialaja z tym fantem:confused::dry:

Oczywiscie najlepsze życzonka Anulce w tym wielkim,bardzo uroczystym dniu!
1011431gozxlz41mf.gif

Czas leci niemilosiernie..
lubiczanko-ciesze sie ze to nic powaznego!Alez sie strachu najadlas:no::dry:
Milego dnia!
zapomnialam-slyszalyscie ze w nowym budzecie ma byc obnizka CHB?!:no::wściekła/y::angry:

Ostatnia edycja:
lubiczanko zdrówka dla siostry no to sie najadłaś nerwów kochana
asienko_r sie powtórze dużo zdrówka dla Anusi niech się dobrze chowa i rośnie duża duża
madbebe co Ty mówisz z roku na rok będą schodzić coraz to niżej nie wspomne jak podobno było fajnie 5 lat temu
Margaritta daj ten słynny przepis na pitą pokrzywkę :happy: musi być mniamnuśna a pewnie bierze jak nie jedna ineczka nie:confused:
Dzień jak codzień znów do niczego brrrrrr :wściekła/y::wściekła/y: Dla poprawy nastroju zrobiłam sobie zupkę z tegorocznych grzybków mam nadzieje że nie nazbierałam muchomorów:baffled: okaże się.
Nic trzeba wypić drugą kawcie bo ciśnienie czuć jak spada

Noż ku..(*&^%T%&*!!!!Posta mi wcięło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Madbebe-nie strasz!!!Dlaczego oni zawsze muszą zabierać kasę na dzieci???
Asieńko-przypomniałaś mi o praniu,które czeka na wywieszenie
AsieńkoM-zdrówka!Może najpierw spróbój naturalnie-np.syropek z cebuli?
Kasiuleczka-że co miałaś?Patyczaki????
My wróciliśmy z ponad godzinnego spacerku-jest prześlicznie więc polecam...i mam pytanko-czy mogę się zarejestrować w innym FAS niż w miejscu zamieszkania?Bo do tutejszego się nie dopcham-nie dość,że jest raz w tygodniu otwarte,to zawsze piekielne kolejki-tak jak np dziś:(((

reklama
Do góry