reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

helloł

karolinanikola5 przepis na pokrzywe prosty:happy2: sklep polski dział/ półka z herbatami:happy: i powiem Ci ze ineczka ma zupełnie inne działanie.Polecam i jedno i drugie

boszzz

co to ja jeszcze..aaa

lubiczanko wez wez wez:-D:-D wywąchałam w tym lukrze jakąs trutkę małą- jednakze tak truć mi/ mnie mozesz;-):ninja2:

jakie znowu obnizenie CHB :wściekła/y: wrrr..

anineczko
słyszalas,ze niby to my tej kultury nie mamy:confused: nie znamy znaczy:confused: marsz to Tv i seksmisje oglądać:laugh2:

Anulce juz zyczyłam ,ale po raz enty najlepszego :tak:

reklama
Nie strasze bo mnie to tez nie cieszy.Ponoc za duzo na to wydaja,a EU naciska na nowy budzet,w ktorym to nie moga miec wiekszego zadluzenia niz dotychczas,wiec szukaja oszczednosci.Poza tym maja wprowadzic podatki dla wszystkich..Okaze sie w grudniu:baffled:Teraz jeszcze te oplaty za wode..Fajnie bedzie:baffled:
Pocieszaja ze do 2014 zalataja dziury i budzet bedzie korzystniejszy.Do tego czasu wynędznieję..;-):baffled::dry:

anineczko
słyszalas,ze niby to my tej kultury nie mamy:confused: nie znamy znaczy:confused: marsz to Tv i seksmisje oglądać:laugh2:

przemilczę to...zatkało mnie totalnie...kultury nie mam bo nie znam imion papug z seksmisji....:baffled::dry::nerd::rofl2::rofl2:

ale żeby nie było....pogoda pikna choc rano rosa i mgła i piździawka w aucie :baffled:

prania nie mam do zrobienia...o dziwo,ale jutro będę prac bo w sobotę już początek naszej wycieczki :rofl2:

madbebe a skąd masz takie wiadomości? Może jakiś link na potwierdzenie czy coś?
Ja tam w to na 100% nie wierzę,IRL wcale nie ma takich wielkich kwot zasiłków na dzieci,a społeczne niezadowolenie było już słychac przy tej obniżce co była,tak więc będą musieli byc bardzo ostrożni...:dry:

Ostatnia edycja:
AsienkaM-ja mysle ze to chyba do tego mothercare bys musiala uderzyc,bo w banku to chyba nic nie zdzialaja z tym fantem:confused::dry:

tylko ja nie mam transportu do droghedy, a maz teraz ma urwanie glowy w pracy wychodzi przed 7 do pracy wraca okolo 21.
jest jeszcze autobus ale tylko do dworca a reszte to z buta na drugi koniec miasta

jeju ja nie chciałam nikogo urazić nawet przez myśl by mi to nie przeszło :no::zawstydzona/y::-( mi tylko chodziło o to że seksmisja to tak kultowy film że cytaty z niego słyszę bardzo często i mi do głowy nawet nie przyszło że ktoś może nie skojarzyć Pimci i Dziewutka z tym filmem i to świadczy tylko o mojej małostkowości jeszcze raz przepraszam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ciaooooo!

Tak tak Tichoneczku- lece zaraz na usg. Wpadne potem i zdam relacione:-)

Z tymi podwyzkami i obcinkami to zalamka...trzeba uciekac chyba...coraz czesciej slysze ze z Irl juz lepiej nie bedzie...ze idzie na dno! Masakra...trzeba myslec o innej przyszlosci dla nas i dzieci...ehh...smutne to:-(

Ladny dzis dzien mamy nieprawdaz? Sliczne sloneczko..taka zlota jesien...az chce sie zyc!!:-):-):-):-) I takiego usmiechu tez wam zycze na dzis:-)

Do later :)

Nie strasze bo mnie to tez nie cieszy.Ponoc za duzo na to wydaja,a EU naciska na nowy budzet,w ktorym to nie moga miec wiekszego zadluzenia niz dotychczas,wiec szukaja oszczednosci.Poza tym maja wprowadzic podatki dla wszystkich..Okaze sie w grudniu:baffled:Teraz jeszcze te oplaty za wode..Fajnie bedzie:baffled:
Pocieszaja ze do 2014 zalataja dziury i budzet bedzie korzystniejszy.Do tego czasu wynędznieję..;-):baffled::dry:

maja wprowadzic oplate za wode?? cos slyszalam o tym ale byly tylko plany i w pozniejszych latach. oj nie wiem co sie teraz dzieje za dlugo na urlopie bylam i wypadlam z obiegu. do roboty nie chodze wiec nie slucham radia i nie wiem co sie dzieje.
dajcie znac jak ma byc z ta woda??

reklama
Pauletta spoko loko :-D:-D:-D

tylko ,że ja żadnego tekstu nie znam z seksmisji ;-):-D
jakoś mnie one nie kręcą :rofl2:

zupka ugotowana i zaraz po młodego trzeba śmignąc...
jakoś wszystko mi w tym domu ginie...nie mogę znaleźc dwóch łańcuszków złotych :baffled: i tego dowodu też nie znalazłam :no:
cholibcia.

Do góry