reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

...A ja właśnie skończyłam kuchcić-mega pyszne piersi kurczaka z pieczarkami w sosie majonezowym z ryzem:tak:Jakby któras miała ochotę to(nie zaprosze bo J zezre wszystko jak się patrzy)ale mogę podać link do stronki:tak:
To ja plis bardzo tego linka:tak:
Ja się nasmażyłam kotlecików jajecznych,odkurzyłam,pomyłam podłogi i nic więcej nie robię:no:Prócz relaksowania się:tak:Jeżeli można tak to nazwać przy bolącym gardle i głowie:baffled:
...A za oknem targa,pada,zimno,paskudnie jednym słowem:baffled:

reklama
Hello
A ja mam taka wene, ze szkoda gadac. Ale przynajmniej Was czytam na biezaco:tak:
Aaniaa, no szok:szok: Wiem, jak musisz sie teraz bezradnie czuc. Choc nie wierze, ze uda Wam sie odzyskac skradzione rzeczy, to mam nadzieje, ze kiedys i tak tego gnoja spotka za to kara:wściekła/y:
Ale cale szczescie w nieszczesciu, ze zbyt duzo nie straciliscie. Anineczka, to dopiero straty poniosla:baffled: Ale nie ma co porownywac i wracac do tych niemilych wspomnien...
[...]...17 mam klinike a dzis zapisalam sie na usg do Sempki.Moje pierwsze,wiec jestem podekscytowna!
Juz 17.?:szok: Fajnie, szybciutko. Ja mam dopiero 24. i bedzie to juz 19.tc (bez 1 dnia). Ale za to z Ada mialam pierwsza wizyte w szpitalu cos kolo 14-15 tc.
No i trzymam kciuki za dzisiejsze USG. Daj nam koniecznie znac:-)

Ciekawe jak tam Misia? Mam nadzieje, ze udalo jej sie poprawnie powtorzyc cala formulke:-D;-)

No to... :
Na nowej drodze zycia wszystkiego, co najpiekniejsze, najcenniejsze i dla Was najwazniejsze. Obyscie sie zawsze kochali i zawsze byli tak szczesliwi jak w ten wyjatkowy dzien (i bynajmniej nie chodzi mi tu o pogode:-D). Wielkie buziaki dla Was

A dla Ala...:
Z okazji jutrzejszego(?) chrztu (new created- tak to Misia szlo?:-D:-D) zycze zebys zawsze byl szczesliwym i usmiechnietym chlopcem i potrafil dokonywac w zyciu samych slusznych wyborow. Duzo zdrowka dla Ciebie slodziaczku!!!

Bym zapomniala!!!!!!!!!!!!!

Wolfia!!!
Dla Twojego malego przystojniaczka tez oczywiscie najlepsze zyczonka sle!!!!
Niech roznie duzy, zdrowy, szczesliwy i dla ludzi dobry:-D 100 lat!!!!!
Buziaki od forumowej ciotki;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziewczyny,czy ktoras z Was moglaby mi polecic jakies inne pieluszki niz huggies lub pampers.Nie wiem juz o co kaman, bo mala zawsze ma lekko obtarta skorke w faldce na prawej nozce,podejrzewam ze to od tej wewnetrznej falbanki. Sek w tym ze tylko w prawej i bez wzgledu na rozmiar wciaz to samo:wściekła/y:Czy u ktorejs tez jest cos takiego?ja juz nie wiem.Wydaje mi sie ze dobrze je zakladam:wściekła/y:Z drugiej strony przeciez w kazdej pieluszcze sa falbanki..
i oczywiscie HAPPY 1ST BIRTHDAY OLIVIEKROWI!

misia

9543_slub1.jpg

Przyjmijcie gorące życzenia,
aby Wasza miłość była coraz piękniejsza,
głębsza i by sprawiła,
że Wasze życie nabierze szczególnego znaczenia i blasku.

tichonku jak nie wyzdrowiecie to nie bede mogła Was odwiedzić :-:)-( kórcze ale mam teraz:wściekła/y::wściekła/y:
Ja tylko na chwilę tu zajrzałam jakoś pogoda nie nastraja mnie do pisania a i jakaś smętna snuję się po domu oby tylko coś mnie nie łapało:-:)-(

Madbebe falbanki raczej się odciskają, chyba nie ma takich bez. Kurcze, ale żeby aż otarcia??? My używamy pampersów active fit. Podobno lidlowe są ok, ale nie próbowałam, boza taką samą cenę mamy pampersy oryginalne

Hallo dziewczynki!

Widzę,że nie tylko ja mam dzisiaj ciężki dzień:sorry2:
Wczoraj zasnełam dopiero około 4.00.Ząb mi dokuczał,mały ciągle się budził na cycusia i wogóle tam mi się jakoś myślało,ze nie mogłam zasnąć.Dziś czuje się taka nienaładowana ,wszystko wypada mi z rąk.Chciałam się zdrzemnąć z moim synkiem,ale on dzisiaj15-20 min i po spaniu,nawet nie zdążyłam zasnąć i do tego na rączkach tylko by siedział.Ech,nie lubię takich dni...

Aania przykro słyszeć,ze u Ciebie znowu problemy.Tak to jest,że jak się piep.... to wszystko na raz!Współczuje i wyobrażam sobie jak się musisz czuć teraz w swoim domu:baffled:Ale żeby wózek dziecka kraść :szok::szok: niektórzy ludzie nie mają żadnych skrupułów:no:

Tichonku a Tobie i Radkowi życzę dużo zdrówka:tak:

Madbebe- Asia miała na początku samym jak przeszłam z mycia woda na chusteczki takie lekkie otarcia na nóżkach i pediatra przepisała nam wtedy maść Canesten- ale to tylko na receptę. Szczerze to nie mam zielonego pojęcia jak Ci pomoc:-(, my od tamtego czasu odpukac nic sie nie dzialo:happy2:.Wiem ze pytalas o pieluszki, a ja troche z innej beczki:szok:

Ja tak tylko na chwile...
Wiec wozek i buty mojego brata ukradli nam z klatki. My tylko mieszkalismy na goze ( na 2 pietrze) wiec nikt tam nie powinie chodzic... a wozek byl przypiety zapieciem od rowera do barierki. No i miesiac przed rozwiazeniem ukradli...
A teraz to my DEBILE nie zamknelismy drzwi na klucz... tylnych od ogrodu... akurat dzisiaj bo tak to zawsze sa zamkniete. No ale sami sobie w brode tylko mozemy pluc bo ro nasza wina.... acha... szkoda gadac...:-(
Pozniej jeszcze wpadne...

reklama
lubiczanko,dzięki za linka i za prywatny dla mnie przepis również;-):tak:
Karolinko,wiem,dlatego pisałam,że my cosik kaszlący:baffled:Ja to raz,dwa się kaszlu pozbywam,ale mój Radek to w sumie odkąd poszedł do przedszkola,ciągle coś pokasłuje,raz mniej,raz więcej:sorry2:Może być z tym naszym spotkaniem ciężko:baffled:
Dyta,dzięki.Nie jest tak źle z naszym zdrowiem;-)
Sto lat dla Olivierka:tak:

Do góry