reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Aaniaa wspolczuje....ale debile :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ze tacy zlodziejej sie nie boja:baffled:
JAk nie olej kradna to znow rzeczy z domu....:wściekła/y:
SAma bym sie wsciekla jakby nas okradli:baffled:
A swoja droga to ciesze sie ze z Kacperkiem juz lepiej:-)-oby tak dalej:tak:
Pauletta Ty chyba caly dzionek spoedzilas w kuchni smazac nalesniki-skoro wszystkie Golłejanki:-D (nie wiem jak odmienic:zawstydzona/y:) byly u Ciebie w celu skosztowania a jakze pysznych nalesnikow z cudownymi nadzieniami;-)
Marta pochwal sie jutro co za sprzecior zakupilas-o laptopa mi chodzi rzecz jasna:-)
Lubiczanko alez Ty kochana dogadzasz swojemu mezowi;-) ech mezu powinnien na raczkach Cie nosic;-)

Misia dolaczam sie do zyczen :tak::tak::tak:
http://www.google.pl/imgres?imgurl=...mage_result&resnum=4&ct=image&ved=0CBAQ9QEwAw

Wszystki9ego naj na NOWEJ DRODZE ZYCIA :)

Dobry wieczór:-)
Sto lat dla Olivierka:tak:
HAPPY 1ST BIRTHDAY OLIVIEKROWI!
Wolfia!!!
Dla Twojego malego przystojniaczka tez oczywiscie najlepsze zyczonka sle!!!!
Niech roznie duzy, zdrowy, szczesliwy i dla ludzi dobry:-D 100 lat!!!!!
Buziaki od forumowej ciotki;-)
Mamo_Ady, Madbebe i Tichonku w swoim i Olivera imieniu - dziękuję bardzo:tak::tak::tak: Miło, że pamiętałyście;-) Nawet się nie spodziewałam, że ten rok minie tak szybko:shocked2:
1207917wtu7ai2bak.gif

Bardzo smacznie brzmi, a po komentarzach tym bardziej mam ochotę wypróbować to danie:-)
Lubiczanko nawet by mi do głowy nie przyszło, że sąsiad może być takim chamem... już nawet olej kradną:shocked2::baffled: A pomyśleć, że jeszcze rok temu mieliśmy prawie pełny zbiornik jak lecieliśmy do PL, nieźle by się komuś trafiło, ale na tamtej wiosce była cisza i spokój i raczej nikt się nie kręcił:no:

Anineczko spóźnione wyrazy współczucia z powodu straty bliskiej osoby:-(
Dar Teściowej całkiem przydatny, więc przynjmniej humor może się poprawić;-)
Co do polskich Mszy to z tego co kojarzę, to w Portlaoise są tylko w Święta:sorry2: Jedynie w Newbridge co niedzielę jest polska msza. Nie wiem czy coś się zmieniło w ostatnim czasie:confused:

Karolinanicola bardzo się cieszę, że wyniki nie najgorsze, oby z czasem były coraz lepsze, a Ty wrócisz do pełni sił i zdrowia, a teraz dbaj o siebie:tak:

Aaniaa dobrze słyszeć, że Kacperek choć troszkę przybrał, oby w końcu to zwracanie skończyło się na dobre:tak: I ta druga wiadomość... niestety już nie taka dobra:sorry2: Ja to po prostu nie jestem sobie w stanie wyobrazić jak można wejść do czyjegoś domu i wziąć nieswoje:wściekła/y: Nigdy nie byłam w takiej sytuacji, ale pewnie pierwsze co bym zrobiła to poszukała innego lokum, bo nie chciałabym powtórki:no::sorry2:

Dyta13 ach te przeklęte ósemki... oby jak najszybciej wyszły i przestały dawać o sobie znać:tak: Ja wychodzenia swoich też nie wspominam miło:dry:

Tichonku dużo zdrówka dla Ciebie i Radzia:tak::tak:

Gastone jak tam wrażenia po pierwszym USG? Wszystko w porządku?

Ewelcia super, że możesz sobie popołudniu odetchną na pogawędce z koleżanką:tak: Zawsze dobre takie odstresowanie po marudnym dniu dziecka;-)

Madbebe postaraj się wyleczyć to otarcie i nie podrażniać go. Najlepiej jakby Malutka przez troszkę pobyła bez żadnej pieluszki, choć przy tak małym dziecku to trochę upierdliwe:sorry2: Moim zdaniem akurat na tej nóżce coś się układa nie tak i stąd te "ranki". Możesz też spróbować innych pieluszek, może to pomoże:happy2:

Miłego wieczoru Dziewczyny:-)

Dziewczynki dziękuję za słowa uznania :tak::-):-):-)
Pauletta Ty chyba caly dzionek spoedzilas w kuchni smazac nalesniki-skoro wszystkie Golłejanki:-D (nie wiem jak odmienic:zawstydzona/y:) byly u Ciebie w celu skosztowania a jakze pysznych nalesnikow z cudownymi nadzieniami;-)
Właściwie to smażenie zajęło mi jakieś 20min. :tak: ja zawsze smażę na dwie patelnie i to szybciutko idzie :-) lubię robić naleśniki a dla takich konsumentów to już w ogóle :-D:-D:-D

Lubiczanko halo halo odezwij się kochana potrzebuję Twój adres co by wiedzieć jak do Ciebie dojechać :tak: na szczęście moniadan pożyczyła mi gps :-)

A ja dzisiaj utopiłam telefon w kiblu teraz się suszy ale nie wiem co z tego będzie mam nadzieję że nic się nei stało :-:)baffled:

wkoncu net sie u mnie naprawil :-)

pauletta przepraszam za moja dzisiejsza nieobecnosc,bo sama sie napalilam, ze bede, a tu cos mi nie wyszlo. No, ale mam rodzicow u siebie, wiec korzystam z tego czasu z Nimi :-) A nalesniki uwielbiam i wierze,ze twoje byly pyszne :-)

ania wspolczuje z powodu kradziezy, musi to byc okropne uczucie, napewno teraz ogladasz sie na kazdym kroku. Musial to byc ktos z okolicy najprawdopodobniej. Pisalas, ze mieszkasz na doughiska, tam czesto sie to zdarza, trzeba uwazac w tej okolicy

misia

wedding1256054884.jpg

Szczescia i mnostwo milosci na Nowej Drodze Zycia!!!!!!!!Oby kazdy dzien wypelniony byl czuloscia i radoscia w Waszym Zwiazku!!!!!!!

Pauletta- zostaw ten telefon każdą cześć osobno na cala noc na ręczniku i włącz dopiero rano jak będzie suchy. Jest szansa ze będzie działał. W Pl pracowałam w sieci komórkowej i klienci często dzwonili z takim pytaniem : Jak wysuszyć telefon?:szok:

Wolfia wszytskiego naj dla Olivera:tak::-)alez to szybko zlecialo.
Dopiero co sie urodzil.
Moj Szym tez na dniach konczy roczek:tak:
Pauletta zrob tak,jak radzi wisienka powinno byc dobrze.
JA kiedys w wannie utopilam tele.i suszarka suszylam i tez dzialal,a nawet jeszcze dziala bo moj brat go uzywa;-)

Pauletta- zostaw ten telefon każdą cześć osobno na cala noc na ręczniku i włącz dopiero rano jak będzie suchy. Jest szansa ze będzie działał. W Pl pracowałam w sieci komórkowej i klienci często dzwonili z takim pytaniem : Jak wysuszyć telefon?:szok:
Dzięki :-) mam nadzieję że będzie działał chociaż miałam już z nim przejścia ale to mój ukochany telefonik :tak:

Dobywieczór.
Moja Julcia chora miala katar od poniedziałku,a dziś rano dostala teperature no i bylismy u lekarza osłuchowo dobrze tylko szy sie pani doktor niepodobały i skończyło sie atybiotykiem. :-(
Misia WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA !!!
Aaniaawspóczuje :-( masakra jakaś:no::wściekła/y:
Tichonek Wolfia Dla waszych dzieciaczków dużo zdrówka:tak:

reklama
Pauletta ja tez dziekuje za pyszne nalesniczki i za wspolne udane;-) zakupki:-)dziewczynki milo bylo sie znow spotkac:-)
Aania noz kurde mac no jak nie urok to s***ka:-(strasznie mi przykro
Wolfia wszystkiego najlepszego dal Oliverka:-)oby usmiech nie schodzil nigdy z jego buziaka, bo to dla nas matek najcudowniejszy widok:tak:

ewelcia masz racje jak ten czas szybko leci, wlasnie dzis mowilam Paulettcie ze dopiero co ja z takim brzuszkiem chodzilam a moj maly tez niedlugo bedzie swietowal :) pamietam doskonale jak wyskakiwaly maluchy sofik, moniak82, Twoj Szymek....a wiesz co mi utknelo najbardziej w pamieci????/ Jak pisalas ze na porodowce chcieliscie sie z m 'poprzytulac' buahahahahahaaaa

Dziewczynki obysmy jutro obudzily sie wszystkie w wysmienitym nastroju
dobranoc

Ostatnia edycja:
Do góry