reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

A jak ja do FISa zadzwoniłam i zapytalam o moje podanie to babka-jakie podanie,nic nie przyszło:szok:Oż ty k...o myslę sobie-a zwrot z aktem urodzenia i decyzja o macierzynskim z porąbana waszą harfa kto mi przysłał-św.Mikołaj:confused::wściekła/y:Skurczybyki cholerne normalinie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Madbebe,Annniu-podzielam Wasze "doskonałe"nastroje:no:Coż za pipeprz ony pech mnie przesladuje:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
kurde ale nastroje z rana widze ze tu do większości z Was kochane bez kija lepiej nie podchodzić:baffled::sorry2: mój mężowski wczoraj miał wykłąd na temat jego zaangażowania w domku mówię że to już ostatni miesiąc i mi na prawdę ciężko jest robić wszystko i liczę że będzie się bardziej przykładał i się udzielał w sferze porządkowej na co oczywiście się w pełni zgodził ;-) i co wchodzę rano do kuchni a tam sterta naczyń się wysypuje :dry: dobrze że chociaż śmieci wyrzucone :sorry2: więc stwierdziłam że on chyba ma jakiś limit 1 czynność dziennie :dry::baffled: choć powiem szczerze ręcę mi opadły i nawet dzisiaj nie mam siły się wkurzać:cool2: złość piękności szkodzi no i Zuzi też :tak:

Dziewczyny okradli nas:-:)-:)-:)-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Za****li play station 3 i mojego O plecak gdzie byl jego bilet mies i mojego brata karta do pobierania socjala. A moj brat z PL. Kr**a ja sie chyba pstrzele. Juz 2 raz naokradaja. Wczesniej ukradli Kacprowi buty i mojemu bratu wozek. Ja pier****!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y:
Ania Ty to masz pecha współczuje kochana ... a czy ja dobrze zrozumiałam że Grześkowi też wózek ukradli?? bo że Tobie wcześniej to wiem ... wynieś się z tego osiedla :baffled:

Misia Tobię życzę wszystkiego co najlepsze na Nowej Drodze Życia :tak: tylko ze stresu nie ślubuj mojemu tak jak ja ..."i nie dopuszczę cię aż do śmierci" :-D:-D:-D powodzenia

aaniaa - nie dziwie sie ze jesteś zła :wściekła/y: i klniesz , ja pewnie tez bym tak zareagowała, polamania rak i nog im zycze
lubiczanka - mnie przyszło pismo ze dostali dokumenty i mamy czekać ciekawe ile, ale czekam cierpliwie,:shocked2:
Marta F- a mogę zapytać ile Ty czekałaś?
MISIA 83- Z okazji Waszego ślubu przyjmijcie najlepsze życzenia,
aby spełniły się Wasze sny, ziściły marzenia,
w szczęściu płynęły wspólne dni, niech miłość je opromienia

Misia-niechaj szlachetność celów związek Wasz opromieni! Niechaj po latach wielu nic szczęścia Waszego nie zmieni! Zdrowie, miłość, dostatek niech w domu Waszym panują! Wesołe dzieciece :-):-D uśmiechy niech nad tym wszystkim górują!:-)WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ZYCIA!!!!!!!! anniaaaaa współczucia wiem co to znaczy nas tez okradliii ale jakies 3 lata temu na doughiska !!!!!!

aaniaa-co za dranie ja od czasu włamania do koleżanki na naszym osiedlu sprawdzam na dole okna i drzwi po 2razy:tak:MarteF- TO fajnie że ci spłacili FIS ja sprawę im wytoczyłam przyznali mi FIS od czerwca 09 na rok i mieli mi spłacić do pazdziernika bo w pozdzierniku i przysłali decyzje do dziś mi nie spłacili o suma to 1900€ tłumaczą się oni wpłacili na konto tylko że bank of irland a my nigdy nie mieliśmy w nim konta tylko AIB i walczymy dalej zobaczymy czy się uda nie chcą się przyznać do błędu :-):tak:

witam wszystkich,oj cos widac - wszyscy sa nie w sosie!

aaniaa-nic dziwnego,ze tak sie wkurzylas,cos okropnego,jak ludzie potrafia byc okrutni?????:szok:SZOK!
nie wiem gdzie mieszkasz,ale wynos sie w bardziej bezpieczne miejsce!!!!!!!!!

tichonku -dzien dziecka kazdemu sie nalezy!a co!dbaj o zdrowko,ostatnio jak bylam w PL to wszyscy sie pochorowalismy,najpierw moj maz,mama, nasze malenstwo a potem brat-wszyscy na grype jelitowa,ktora przywiezlismy z podrozy,potem jak by bylo malo na zapalenie oskrzeli polegla moja mama i corcia!
mielismy bardzo udane wakacje!super jeszcze tak nigdy nie bylo!zamiast kina (mielismy isc na CIACHO),knajp,wychodzilismy do przychodni i apteki.bylismy chorzy przez caly pobyt,bilet na samolot musielismy zakancelowac,a jak juz bylismy redi na wyjazd to nam rayan lot odwolal!pierwszy dostepny samolot byl za 10 dni.:-)
madbebe -nie przejmuj sie z facetami zwykle tak juz jest!ech....szkoda gadac,coz bez nas by zrobili????
karolinanicola-zycze powrotu do zdrowka!
Misia -Dzwony biją jak szalone, Marsz weselny w uszach brzmi. Młody mężu przytul żonę, Niechaj cała ziemia grzmi. Młoda żono przytul męża, Twej miłości barwny kwiat.
Nie potrzeba Wam oręża, U stóp macie cały świat.

:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:wszystkiego naj,naj....

Dziewczyny okradli nas:-:)-:)-:)-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Za****li play station 3 i mojego O plecak gdzie byl jego bilet mies i mojego brata karta do pobierania socjala. A moj brat z PL. Kr**a ja sie chyba pstrzele. Juz 2 raz naokradaja. Wczesniej ukradli Kacprowi buty i mojemu bratu wozek. Ja pier****!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y:
Hej
Żadko tu zaglądam ale widze że niezła akcja...
Jak to okradli? Do domu sie włamali? Mam nadzieję że zgłosiliście to na garde...
Tez kiedyś myslelismy sie tam przeprowadzic ale po wstepnej analizie okolicy daliśmy sobie spokój... :baffled:
Może faktycznie warto by pomyślec o relokacji,..,?

Hej:biggrin2:

Dzisiaj napięty grafik, żeby tylko dzieciaki dały radę;-) Z Olim na szczepienie dzisiaj ruszamy, a potem na zakupy i nie mam do końca planu co i jak:baffled: Za 2h będzie O. z pracy, a ja jeszcze w piżamie siedzę jak nigdy:-p Zaraz położę Małego spać i się szybko ogarnę:tak:
Wczoraj Victor dał się ostrzyć:biggrin2: Obyło się bez awantur i spokojnie siedział - hurra:biggrin2::biggrin2: Maszynka do strzyżenia w rękach małego Uparciucha zdziałała cuda:-D Siedział jak zaczarowany, a pani mogła mu drugą jeździć po głowie;-) Może znaczenie miało też to, że obcinała go u nas w domu:tak:

Co do FISu to ja nigdy z nimi nie miałam problemu, zawsze wszystko wyrównywali, przysyłali przed końcem nowy formularz, więc nie mogę narzekać. Ogólnie to po tygodniu od wysłania formularza powinno się dostać list potwierdzający, że otrzymali i będą teraz rozpatrywać, i od tej daty na liście wszystko wyrównują. Czeka się różnie, ale tak średnio ok. 2 miesięcy:tak: I też powinno się dostać list z decyzją o przyznanej kwocie i czasie na jaki FIS został przyznany:tak:

M I S I U
z okazji Waszego dzisiejszego Ślubu
życzę Wam samych słonecznych dni i pięknych chwil,
zrozumienia i wytrwałości w dążeniu do wyznaczonych sobie celów,
oraz mnóstwa miłości na całe wspólne życie :)

jubileusze.jpg

Ojejej ale widze sie tu od rana dzieje.Wspolczuje kradzierzy.Jejj jak ja sie takich rzeczy boje.Naslucham sie a potem spac nie moge.
A ja mialam pedzic jutro do gp a on sobiena wakcje pojechal.No nic ale przeciez wizyta standardowa,wiec nie ma co biadolic.17 mam klinike a dzis zapisalam sie na usg do Sempki.Moje pierwsze,wiec jestem podekscytowna!

Misia
W zgodzie serc i myśli,
a zawsze dłoń w dłoni
płyńcie tą łodzią,która zwie się życie,
jak teraz w tej godzinie.
Niech Wam życie całe płynie
w wierze,nadziei i miłości!

reklama
wiesieńka czekałam od 28 października,długo ale warto było:-)

emili pewnie pomylili konta i ktoś sie ucieszył z kaski,ja dostaje na konto maternity i gdyby coś im nie pasowało z kontem to by pewnie list wysłali,oni mają tam taki śmietnik ze szkoda gadać,jednababka mówi jedno a jak zadzwonisz drugi raz to mówi co innego

Ostatnia edycja:
Do góry