reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Ale tu puchy:szok:jak nie mialam neta to stukalyscie,ledwo Was nadrobilam a teraz:no:;-)
Z tymi otarciami to nie jest az tak tragicznie,tylko skora jest zaczerwieniona,raz mniej raz bardziej- smaruje bepanthenem.Tylko ze chcialabym aby nie bylo tam nawet tego i nie wiem co z tym zrobic.Nadal wycieram wacikami,zero chusteczek.
Mowisz asienko lidlowe sa w tej samej cenie co pampersy?:szok:bez sensu:no:Nie no falabanki musza byc.Zawsze je wywijam jak moge i dupa:wściekła/y:Ja tez uzywam baby active i baby dry na noc i po kazdych ma ta faldke czerwona.Jestem w kropce.Chyba kupie jakies inne na probe,ale w sumie to nie wiem czy cos to zmieni.Przeciez wszedzie sa falbanki:-(
Olej zatankowany,teraz czekam na mezowskiego coby piec odpowietrzyl. Qrcze normalnie wieje mi po glowie:szok:Komputer mamy w livingu,zaraz przy drzwiach i tak pi**/wieje przez szpary w drzwiach ze szok:szok:Chyba spod wejsciowych zaciaga do komina:no:Superowo normalnie.Ja to dzis tylko narzekam.Chyba nie bede sie juz udzielac,bo smece;-)

reklama
Hejka :-) mi przez chatkę przeszło tornado mamusiek z dzieciaczkami było wesoło i baaardzo miło :-D:-D:-D dziękuję dziewczynki za odwiedzinki :tak::tak::tak: szkoda tylko że galwayowskie mamy wykruszyły się z wypadu do lubiczanki :-( ale ja jadę na bank także lubiczanko szykuj się na jednomamuśkowy nalot :-D:-D:-D czekam teraz na m żeby do sklepu pojechać i coś mi się skubaniec ociąga z tym powrotem chyba wie że do neigo będzie należało posprzątanie po nalocie ;-):-D

Hej mamuski.
Pauletta i reszta mamus-bardzo dziekuje za dzisiejsze spotkanko.Nalesniczki i te wszystkie dodatki-PYCHOTKA.Swietny pomysl ,chyba sama go wykorzystam:)Tylko zeby jeszcze moje dziecie bylo dzisiaj grzeczniejsze to bylo by juz wogole super.Mialam nadzieje,ze padnie po powrocie ze spotkania a on wrecz odwrotnie,szaleje na calego.Pauletta chyba zostawilam u Ciebie butelke razem z "termosikiem".
Ciekawe jak tam Misia:tak:

Hej mamuski.
Pauletta i reszta mamus-bardzo dziekuje za dzisiejsze spotkanko.Nalesniczki i te wszystkie dodatki-PYCHOTKA.Swietny pomysl ,chyba sama go wykorzystam:)Tylko zeby jeszcze moje dziecie bylo dzisiaj grzeczniejsze to bylo by juz wogole super.Mialam nadzieje,ze padnie po powrocie ze spotkania a on wrecz odwrotnie,szaleje na calego.Pauletta chyba zostawilam u Ciebie butelke razem z "termosikiem".
Ciekawe jak tam Misia:tak:
Zostawiłaś zostawiłaś :tak::tak: podrzucę jak będe do sklepu jechała tylk onajpierw musze się z kanapy podnieść :-D:-D
to ja juz wiem skad te puchy :-) pauletta zgarnala cale towarzystwo:-Dsleroza nie boli:-p
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Jestem! :-)
Nalesniki pyszne, i te truskawki z bita smietana, mój Eryk najadł się truskawek za wszystkie czasy, chyba z kilo zjadł :-)

Emma zasnęła odrazu po kapieli i mleczku, ale nie ma sie co dziwic wymęczona była

Pauletta mozesz mi przywiesc te butelke i podamy Wilwii przez plot, to tylko taka sugesta, mozesz oczywiscie odwiedzic Wilwie ;-)

Misia milości i samych szczęśliwych dni u boku męża :-)

tort_weselny1.jpg

jak sie figurki gosciom podobały?? :-D

Równiesz wszystkiego najlepszego dla Ala z okazji chrztu

Aniaa przykro mi, co za dranie :wściekła/y:
ja tez kiedys nei zamknęlam drzwi od ogrodu, a ostatnio zostawiłam auto na całą noc otwarte :szok: musze sie bardziej pilnować

Witam
Misiu Wszystkiego Naj Najlpszego w dniu Ślubu
%5B2520%5D_cd_slub.jpg

Wiara, nadzieja, miłość:
trzy cnoty niech towarzyszą w nowej podróży,
niech szczęśliwości promyczek złoty
przyświeca Młodej Parze najdłużej!

VIVAT.jpg

Ostatnia edycja:
i ja też się melduję:-) potwierdzam słowa dziewczyn - naleśniki Pauletty pyszne:tak: a spotkano bardzo udane. tylko właśnie to "tornado" po... no ale co tu się dziwić - tyle dzieciaczków było;-) Pauletta - pamiętaj, że to P ma sprzątać;-)
aaniaa - słyszałam, że w poniedziałek będzie u ciebie Pauletta - daj znać o której, to też przyjdę;-) no i mam nadzieję, że coś ruszy w sprawie kradzieży...:-(
a ja właśnie wstawiłam buraczki i będę robić z nich na jutro suróweczkę z czosnkiem, do tego pieczone żeberka i ziemniaki - to tak na wielką prośbę A:sorry2:

reklama
aaniaa - słyszałam, że w poniedziałek będzie u ciebie Pauletta - daj znać o której, to też przyjdę;-) no i mam nadzieję, że coś ruszy w sprawie kradzieży...:-(/QUOTE]

oki... dam znac. A moze jutro jakis spacerek albo herbatka??? Ja ma o 11:30 polozna ale pozniej jestem wolna.

Do góry