Ale tu puchy
jak nie mialam neta to stukalyscie,ledwo Was nadrobilam a teraz
;-)
Z tymi otarciami to nie jest az tak tragicznie,tylko skora jest zaczerwieniona,raz mniej raz bardziej- smaruje bepanthenem.Tylko ze chcialabym aby nie bylo tam nawet tego i nie wiem co z tym zrobic.Nadal wycieram wacikami,zero chusteczek.
Mowisz asienko lidlowe sa w tej samej cenie co pampersy?
bez sensu
Nie no falabanki musza byc.Zawsze je wywijam jak moge i dupa
Ja tez uzywam baby active i baby dry na noc i po kazdych ma ta faldke czerwona.Jestem w kropce.Chyba kupie jakies inne na probe,ale w sumie to nie wiem czy cos to zmieni.Przeciez wszedzie sa falbanki:-(
Olej zatankowany,teraz czekam na mezowskiego coby piec odpowietrzyl. Qrcze normalnie wieje mi po glowie
Komputer mamy w livingu,zaraz przy drzwiach i tak pi**/wieje przez szpary w drzwiach ze szok
Chyba spod wejsciowych zaciaga do komina
Superowo normalnie.Ja to dzis tylko narzekam.Chyba nie bede sie juz udzielac,bo smece;-)

Z tymi otarciami to nie jest az tak tragicznie,tylko skora jest zaczerwieniona,raz mniej raz bardziej- smaruje bepanthenem.Tylko ze chcialabym aby nie bylo tam nawet tego i nie wiem co z tym zrobic.Nadal wycieram wacikami,zero chusteczek.
Mowisz asienko lidlowe sa w tej samej cenie co pampersy?

Olej zatankowany,teraz czekam na mezowskiego coby piec odpowietrzyl. Qrcze normalnie wieje mi po glowie