Hej
Co do FISu to ja nigdy z nimi nie miałam problemu, zawsze wszystko wyrównywali, przysyłali przed końcem nowy formularz, więc nie mogę narzekać. Ogólnie to po tygodniu od wysłania formularza powinno się dostać list potwierdzający, że otrzymali i będą teraz rozpatrywać, i od tej daty na liście wszystko wyrównują. Czeka się różnie, ale tak średnio ok. 2 miesięcy

I też powinno się dostać list z decyzją o przyznanej kwocie i czasie na jaki FIS został przyznany
ja jak dotad tez nie mialam zadnych problemow z socjalem. Nawet nie wiedzialam ze wyrownuja od zarejestrowania

To fajowo.Lubie niespodziewane zastrzyki gotowki

Oby tylko za dlugo to nie trwalo.I ciekawe czy zmienili moj adres po tym jak im list wyslalam.na szczescie poczte z tamtej chaty listonosz nam tutaj przywozi

to nic mi nie umknie

Oni maja burdel w kazdym biurze.Jak na razie tocze batalie z eircomem.Dzisiaj dostalam zwrot za nie uzywana linie i broadband z tamtej chaty - 1.87euro

(jeszcze jak zaadresowany-mam 2imiona,ale uzywam tylko drugiego,wiec wypisali oba jedno pod drugim i przy kazdym moje nazwisko

)Zaszaleli..miesiecznie placilam 65 euro, a tydzien nie uzywalam.Zglosilam anulowanie linii 18go stycznia a abonament zaplacilam do 24go,wiec w ch** duzo mi oddali jak za 8dni,no nie? Zlodziejstwo!Mysla moze ze jak Polacy to mozna, a co tam.Teraz mam nowe konto otwarte,a jak chce je zarejestrowac przez internet na ich stronce to wyskakuje mi komunikat ze jest nieaktywne

A internet i telefon to jak mi dziala niby?

Pacany ze glowa boli.W ogole chcialam to po prostu przeniesc z chaty do chaty.Oczywiscie powiedzieli ze nie ma problemu, a na koniec okazalo sie ze moge tu miec tylko 1MB (tam mialam 7MB) bo linia wiecej nie pociagnie

Oczywiscie dopiero jak im odeslalam podpisana umowe i dowiedzialam sie przy okazji dzwoniac z pytaniem kiedy szanownie mi to podlacza.Szkoda gadac

aniaa - ja Ci szczerze wspolczuje dziewczyno i zapewne masz racje,ze na tym sciagnieciu odciskow sie skonczy,bo przeciez nie maja wszystkich zlodziejaszkow w rejestrze

Super ze malemu sie poprawilo!
ja od 2h probuje rozpalic w kominku i albo komin wyziebiony albo trafil nam sie kijowy torf bo to niemozliwe rzeczy jak to sie palic nie chce

Alez dzien mam dzisiaj wstretny.Nic mi sie robic nie chce bo w chacie zimno.Siedze i czekam na ten olej,bo udalo mi sie czesc naleznosci zaplacic karta przez tel.Co z tego jak i tak pieca sama nie odpowietrze

Dobrze ze chociaz mala spi dzisiaj jak aniolek.
Ciekawe jak tam Misia