reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

wiesieńka czekałam od 28 października,długo ale warto było:-)

emili pewnie pomylili konta i ktoś sie ucieszył z kaski,ja dostaje na konto maternity i gdyby coś im nie pasowało z kontem to by pewnie list wysłali,oni mają tam taki śmietnik ze szkoda gadać,jednababka mówi jedno a jak zadzwonisz drugi raz to mówi co innego
święte słowa

reklama
Ja tylko wpadlam sie przywitac i zmykam pod prysznic;-)
Wybywam po 14 do kolezanki z malym i wrocimy wieczorkiem;-)
Pozniej postaram sie cos poczytac:-)

Szym mnie dzis zdenerwowal,bo od 11 byl spiacy a nie chcial spac i zasnal dopiero o 12 a ja mam godzine w plecy bo musialam z nim siedziec a on cwiczyl wyglupy w lozeczku.

No wiec byla u nas garda, spisali zeznania i teraz czakam bo maja przyjechac zebrac odciski. Bo sa odciski na stioliku od telewizora tam gdzie byl play, na telewizorze i sa odziski stop. Tak jakby ktos chodzil po domu w skarpetkach albo na bosaka. A my nigdy nie chodzilismy po domy na bosaka. Nikt nigdy a tym bardziej wczoraj. A sa one kolo telewizora. Podejrzewam ze sciagleli buty zeby bylo ciszej. Ale szczerze to nie mam nadzieji na zlapanie zlodzija ani tym bardziej na odnazieniu pley'a. Chlopaki bidni tak przezywaja. Nie dawno kupili go i sie cieszyli jak dzieci.
A o przeprowadzce nawet narazie nie myslimy... w grudniu sie sprowadzilismy i poszlo na to nam troche kasy (jak to na przeprowadzke) a poza tym na Kacpra ostatnio duzo poszlo (przez ta chorobe) i narazie to odpada.
A tak wogolw Kacper juz lepiej... duzo lepiej! :tak: Tyle chociaz dobrze!
A tym zlodziejom to bym nogi z d**y powyrywala!!!!

Pauletta wozek ukradli nam... o nasz mi chodzilo...

Ale teraz w domu nieswojo sie czuje. Nie dosc ze nie moge sprzatac zeby "nie zatrzec sladow" to jeszcze nic co mogli by ruszac nie moge dotykac i jeszcze ta swiadomosc ze ktos obcy bez naszej wiedzy chodzil po domu..:no:. Masakra:-(

Ostatnia edycja:
...
Ale teraz w domu nieswojo sie czuje. Nie dosc ze nie moge sprzatac zeby "nie zatrzec sladow" to jeszcze nic co mogli by ruszac nie moge dotykac i jeszcze ta swiadomosc ze ktos obcy bez naszej wiedzy chodzil po domu..:no:. Masakra:-(
Jak to...? Wózek dla dziecka wam tez ukradli?????? :shocked2:
To w nocy jakoś czy pod wasza nieobecność? Jak sie dostali do domu?

Wiesz moze i przeprowadzka troche kosztuje ale tez nie przesadzajmy ze nie wiadomo ile.. Ja tam bym wolała spać spokojnie...:sorry2:

No wiec byla u nas garda, spisali zeznania i teraz czakam bo maja przyjechac zebrac odciski. Bo sa odciski na stioliku od telewizora tam gdzie byl play, na telewizorze i sa odziski stop. Tak jakby ktos chodzil po domu w skarpetkach albo na bosaka. A my nigdy nie chodzilismy po domy na bosaka. Nikt nigdy a tym bardziej wczoraj. A sa one kolo telewizora. Podejrzewam ze sciagleli buty zeby bylo ciszej. Ale szczerze to nie mam nadzieji na zlapanie zlodzija ani tym bardziej na odnazieniu pley'a. Chlopaki bidni tak przezywaja. Nie dawno kupili go i sie cieszyli jak dzieci.
A o przeprowadzce nawet narazie nie myslimy... w grudniu sie sprowadzilismy i poszlo na to nam troche kasy (jak to na przeprowadzke) a poza tym na Kacpra ostatnio duzo poszlo (przez ta chorobe) i narazie to odpada.
A tak wogolw Kacper juz lepiej... duzo lepiej! :tak: Tyle chociaz dobrze!
A tym zlodziejom to bym nogi z d**y powyrywala!!!!

Wyobrażam sobie co teraz czujesz-pewnie wciąż się za siebi odwracasz upewniając się,że nikogo nie ma:szok:brrrrr.
A ja właśnie skończyłam kuchcić-mega pyszne piersi kurczaka z pieczarkami w sosie majonezowym z ryzem:tak:Jakby któras miała ochotę to(nie zaprosze bo J zezre wszystko jak się patrzy)ale mogę podać link do stronki:tak::-D
Ewelcia-już tak to jest,że maluchy(i nie tylko)maja swoje lepsze i gorsze dni.:sorry2:
Marta-po raz kolejny dupę mi ratujesz-wieeeeelkie dzięki i kiss

Witamy

Wchodzę na forum i :szok::szok::szok::szok:. No ja Cię kręcę Aaania.

Misiu w tym ważnym dla Ciebie dniu życzę Wam, by Wasza miłość każdego dnia stawała się większa, pełniejsza i doskonalsza.

U nas leje od wczoraj:no:. Byłyśmy z Anią na szczepieniu i jak zwykle się okazało, że mam bardzo dzielną córcię:-)

Hej:biggrin2:

Co do FISu to ja nigdy z nimi nie miałam problemu, zawsze wszystko wyrównywali, przysyłali przed końcem nowy formularz, więc nie mogę narzekać. Ogólnie to po tygodniu od wysłania formularza powinno się dostać list potwierdzający, że otrzymali i będą teraz rozpatrywać, i od tej daty na liście wszystko wyrównują. Czeka się różnie, ale tak średnio ok. 2 miesięcy:tak: I też powinno się dostać list z decyzją o przyznanej kwocie i czasie na jaki FIS został przyznany:tak:

ja jak dotad tez nie mialam zadnych problemow z socjalem. Nawet nie wiedzialam ze wyrownuja od zarejestrowania:confused:To fajowo.Lubie niespodziewane zastrzyki gotowki:-DOby tylko za dlugo to nie trwalo.I ciekawe czy zmienili moj adres po tym jak im list wyslalam.na szczescie poczte z tamtej chaty listonosz nam tutaj przywozi:happy2:to nic mi nie umknie:happy2:
Oni maja burdel w kazdym biurze.Jak na razie tocze batalie z eircomem.Dzisiaj dostalam zwrot za nie uzywana linie i broadband z tamtej chaty - 1.87euro:szok:(jeszcze jak zaadresowany-mam 2imiona,ale uzywam tylko drugiego,wiec wypisali oba jedno pod drugim i przy kazdym moje nazwisko:-D:-D)Zaszaleli..miesiecznie placilam 65 euro, a tydzien nie uzywalam.Zglosilam anulowanie linii 18go stycznia a abonament zaplacilam do 24go,wiec w ch** duzo mi oddali jak za 8dni,no nie? Zlodziejstwo!Mysla moze ze jak Polacy to mozna, a co tam.Teraz mam nowe konto otwarte,a jak chce je zarejestrowac przez internet na ich stronce to wyskakuje mi komunikat ze jest nieaktywne:szok::-DA internet i telefon to jak mi dziala niby?:-DPacany ze glowa boli.W ogole chcialam to po prostu przeniesc z chaty do chaty.Oczywiscie powiedzieli ze nie ma problemu, a na koniec okazalo sie ze moge tu miec tylko 1MB (tam mialam 7MB) bo linia wiecej nie pociagnie:szok:Oczywiscie dopiero jak im odeslalam podpisana umowe i dowiedzialam sie przy okazji dzwoniac z pytaniem kiedy szanownie mi to podlacza.Szkoda gadac:no::wściekła/y:
aniaa - ja Ci szczerze wspolczuje dziewczyno i zapewne masz racje,ze na tym sciagnieciu odciskow sie skonczy,bo przeciez nie maja wszystkich zlodziejaszkow w rejestrze:wściekła/y:Super ze malemu sie poprawilo!
ja od 2h probuje rozpalic w kominku i albo komin wyziebiony albo trafil nam sie kijowy torf bo to niemozliwe rzeczy jak to sie palic nie chce:no:Alez dzien mam dzisiaj wstretny.Nic mi sie robic nie chce bo w chacie zimno.Siedze i czekam na ten olej,bo udalo mi sie czesc naleznosci zaplacic karta przez tel.Co z tego jak i tak pieca sama nie odpowietrze:wściekła/y:Dobrze ze chociaz mala spi dzisiaj jak aniolek.
Ciekawe jak tam Misia:-p

Misiu droga i ja chcę życzyć Tobie i Twojemu mężowi wszytskiego co się szczęściem zwie....Musicie być silni miłością, która wszystko znosi, wszystkiemu wierzy,wszystko przetrzyma, tą miłością, która nigdy nie zawiedzie....

z3305237X.jpg

reklama
Wpadam i wypadam:)
Misia wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!
Nie zazdroszcze Wam z tymi kradzieżami:(
buziaki

Do góry