reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam pręciutko i lece dalej
Pauletta-ale super sprawa z takim odświeżaczem:baffled:Lemon jak się patrzy:-D:-D
Aaania-fakt...z chorym Maluszkiem nie ma co na szczepienie sie pchać:tak::sorry2:
Joannn-mam nadzieję,że sprawa Skórki Patryczka się wyjaśni i wreszcie ktoś coś doradzi-skutecznego:tak:
Teraz naprawdę frunę(miotła juz się grzeje;-):-D)Miłego dnia

reklama
Dziewczyny okradli nas:-:)-:)-:)-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Za****li play station 3 i mojego O plecak gdzie byl jego bilet mies i mojego brata karta do pobierania socjala. A moj brat z PL. Kr**a ja sie chyba pstrzele. Juz 2 raz naokradaja. Wczesniej ukradli Kacprowi buty i mojemu bratu wozek. Ja pier****!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y:

dzień dobry:-)
Dziewczyny okradli nas:-:)-:)-:)-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Za****li play station 3 i mojego O plecak gdzie byl jego bilet mies i mojego brata karta do pobierania socjala. A moj brat z PL. Kr**a ja sie chyba pstrzele. Juz 2 raz naokradaja. Wczesniej ukradli Kacprowi buty i mojemu bratu wozek. Ja pier****!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y:
aaniu - chyba żartujesz:szok::szok::szok::szok: macie jakieś podejrzenia???

ale,że co?w domu-tak po prostu????Masakra-bardzo mi przykro:szok::no::-(

witam:-)

lubiczanka wczoraj miałam wene na sprzątanie:tak:ale sie wściekłam bo K zrobił sobie kolacje i cały blat i podłoga uwalone:wściekła/y:wiec mu awanture zrobiłam:wściekła/y:wyszorowałam też auto bo mi farmą zajeżdżało:szok:nie mogłam jeździć:no:a teraz aż błyszczy:-)a dzisaj rano tornado przeszło przez dom:baffled:i znowu bałagan:baffled:

aaniaa ale jak tak sobie poprostu do domu weszli??:szok:jak spaliście czy jak??kurcze jacy ludzie sa bezczelni to szok:szok:współczuje:-(

misia wszystkiego dobrego na nowej drodze życia:tak:oby wszystko układało sie po twojej myśli:tak::-)

ahhh a mnie jakoś do ślubu nie ciągnie:sorry2:po jednym nieudanym mam dosyć:-p

:-(
dzień dobry:-)

aaniu - chyba żartujesz:szok::szok::szok::szok: macie jakieś podejrzenia???

Ja mysle ze to dzipsy. Qrwa mac!!!!! Weszli tylnimy drzwami... bo chyba nie byly zamlniete. Zawsze qrwa sprawdzam wszystkie drzwi a wczoraj jak na zlosc od razu poszlam spac. I jeszcze w lozku myslalam czy napewno wszystkie drzwi sa zamkniete. Ostatni szedl spac O i bylo kolo12 a moj kuzyn o 4 rano wstaje do pracy i widzial ze zelucje odsloniete. Czyli w tych godzinach sie wpie*****li. Ale ch*j z tym playem (nowy za 400E!!!!) ch*j z biletem miesiecznym bo to tylko 50 E Ale najgorsza karta socjala mojego brata! On dopiero w sobote moze z Pl wrocic.
Biednemu zawsze wiatr w oczy...

p.s. Sory za slownictwo ale teraz inaczej nie potrafie!!!:-:)wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Witam się:tak:
Zrobiłam sobie dziś "Dzień Dziecka" i dziecku przy okazji też:tak:Nie poszliśmy do przedszkola,ale tak na prawdę to dlatego,że się obudziłam z bolącym gardłem,głową a i mały pokasłuje:sorry2:Postanowiłam więc,że zostajemy doma,tym bardziej,że na dworze pada:dry:
karolinanicola:to świetnie,że wyniki są zadowalające:tak:Szkoda tylko,że nadal nie ma takiej porządnej diagnozy.Pozostaje tylko życzyć całkowitego powrotu do zdrowia i bardzo dużo białych krwinek:sorry2:Na kawcię możesz wpaść,wiesz,że wracam zawsze po 12:30 z przedszkola:tak:Tylko,że na chwile obecną to jesteśmy z Radkiem trochę kaszlący,a to dla Ciebie nie wskazane:no:Może po weekendzie się zmówimy,co?
Joann z tego posta karolinynicoli raczej wynika,że polscy lekarze w Medicusie nic jej nie pomogli,natomiast pani doktor irlandzka(nasza GP,bo o tej mówiłam Karolinie)zdała egzamin:tak:Fajną mamy panią doktor,potwierdzam:-)
pauletta:-D:-D:-D,ale super odświeżacz:-DMoże cytryny w odświeżaczu zgniły:-D:-D
aaniaa:szok::szok::szok:No żesz k***a mać!Jak ja nienawidzę takich ludzi!!!A żeby go (ich)pokręciło:angry::crazy:Strasznie mi przykro,że Was to spotkało:-(Jakby mało człowiek miał zmartwień to jeszcze inny człowiek mu tyle przysporzy:wściekła/y:
misia:dla Ciebie i dla tego szczęściarza,który dziś pojmie Cię za żonę,najlepsze życzenia:tak::-D
z1880190X.jpg

Dzisiaj ślub Wasz,
Państwo Młodzi.
W takim dniu się zawsze godzi,
życzyć szczęścia dni rozlicznych
i gromadki dzieci ślicznych.
Tylko one sprawić mogą,
że nad życia trudną drogą
pośród smutków, zawsze, wszędzie,
słońce Wam świeciło będzie.

rob.jpg

Mam sie umowic na przyszly tydzien... a na ktora masz godzine? Ja moge sie umowic na wtorek ale dopiero na pierwsza albo po pierwszej.... Fajnie jak bysmy sie spotkaly:tak::-)
A Kacper 11 lutego skonczy 3 miesiace...
mam na 12ta. Jak to Was okradli?Wlamali sie do domu, czy jak?:no::szok::wściekła/y:Bardzo mi przykro.Nie zdziwilabym sie jakby to byli nasi kochani,zawistni rodacy:wściekła/y: Moj problem to pikus w porownaniu z Twoim
a ja na wq..nej od rana bo oczywiscie moj A. tak sprawdzal ile mamy jeszcze oleju ze ostatecznie dzis nam sie skonczyl:wściekła/y:Bo mial k*** daleko do baniaka zeby tam zajrzec,3dni mu to zajelo.Ze tez sama tego nie zrobilam,niech to szlag!A ja w domu gotowki 100e jedynie i dupa.Dopiero jak moj szanowny z pracy wroci z sianem:wściekła/y:Ze to nie mysli ze ma male dziecko w domu i takie sprawy to sie ogarnia za wczasu!Moze mysli ze ja sie tym bede zajmowac!:wściekła/y: niedoczekanie jego!Ale sie wscieklam!Ja sobie pogrzeje grzejnikiem a niech on zarabia sobie na prad!
Misia - raz jeszcze pomyslnosci na nowej zycia drodze!

Ostatnia edycja:
anineczka jutro juz będe pisała ze swojego laptopa:-)odkryłam na swoim koncie ładną sumke która zwrócili mi z FISu więc żadne kredyty z powalonego banku nie są mi potrzebne:-)
ale mi humorek poprawił:-D

reklama
ojejejjeeejj :szok: coś się humory psują:no:
aaniaa - no kurcze przykro mi bardzo... niby mówiłaś, że spokojne osiedle... a tu taki numer... dlatego moja współlokatorka bała się tam przeprowadzić, mimo że domy są super. ehhh :wściekła/y:
madbebe - faceci... mój od niedzieli wymienia mi klocki hamulcowe:sorry2: i jest na etapie, że już wykręcił i kupił nowe, ale kiedy je założy ...??? więc jestem uziemiona:baffled:
tichonku - dużo zdrówka dla ciebie i Radzia

widzę że tylko MartaF tryska humorem - chociaż ty jedna;-)

Misia - a Tobie dzisiaj WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! samych szczęśliwych i radosnych chwil na nowej drodze życia oraz spełnienia marzeń !!!

Do góry