reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Hello:-)
Pogoda wstretna fakt, ale mnie sie tez udalo zaliczyc nexta po 9tej i oczywiscie udalo mi sie obkupic synka i nawet mezowi sie ciuszki podobaja:tak::-) bo oczywiscie nie wie ile zostawilam w kasie;-):-p
Moniadan ja cie widzialam jak akurat odjechalas bo jechalam 1 samochod dalej za toba:tak:. TY sie zloscisz ze twoj m spi a moj w pracy do 4ej nad ranem wstal o 1szej zjadl i pojechal do pracy na 2ga. i tak ma byc do 2 stycznia wiec juz sama nie wiem co gorsze, ty masz chociz pod jednym dachem i zawsze z hukiem mozesz go zgonic z wyraz.
Wilwia ja tez milam leciec o 7mej ale polozylam sie lozka po 5tej nie moglam spac i niestety zaspalam. A widzialas |Gosie?
Gastone i Madbebe przykro mi ze macie takie przeboje z chatkami ale jest odwilz wiec trzeba czekac az sytuacje u was sie poprawia. Choc w przypadku Madbebe tez bym nie zwlekala z przeprowadzka. Zima w sumie sie nie skonczy tak szybko i nie wiadomo co jeszcze nam przyniesie.

Mamo-Ady moje gratulacje. Suwaczek slodziutki :tak::-)

Ja zaraz zmykam na imprezke urodzinowa wiec dzis troszke odpoczne - to kolo mnie troszke pobiegaja bo ostatnie 2 dni daly mi do wiwatu.
O mlody spiacy wiec wyjscie na impezke chyba sie przesunie upsss:sorry:

reklama
Asienka_r:Sto lat i więcej z okazji urodzinek:tak:

Dywan na dole,
wódka na stole.
Dziś się bawimy, bo Twoje urodziny obchodzimy.
Dziś prezenty wręczymy,
ładny wierszyk ułożymy,
byś się śmiała i dobry humor miała.
Dużo miłości a mało złości
i dom zawsze pełen dobrych gości.
Tego Ci dziś życzę i sto lat krzyczę.

tort11.jpg

Widelców i tak dla nas wszystkich nie wystarczy:-D

imgzn9.jpg

100 LAT,ALBO I 200!!

Witam dziewczynki.
Melduje ze zyje ale zalalam sobie laptopa herbata i teraz mam jakiegos pozyczonego ktory dziala jak chce:no: My nadal w dwupaku i jakos nic maly nie wykazuje checi powitania nowego roku poza brzuszkiem:-) Remont skonczylismy w ostatniej chwili (w wigilie), swieta przygotowalam i nie urodzilam a teraz sie wkoncu relaksuje.
Zycze wam wszystkiego dobrego na ostatni dzien swiat i gdyby mi sie komp zepsul to Szczesliwego Nowego Roku:-)
Buziaki dla wszystkich

hej dziewczyny

mamo ady gratuluje!!!

u mnie święta do d..y,szkoda gadać i nie chce mi sie o tym gadać:no:od 2 dni chodze podminowana:crazy:
imprezy na chrzciny nie będzie:no:pójde tylko do kościoła ochrzcze małego i tyle:-:)confused2:

http://www.pajacyk.pl/

Drogie Mamy!
Jesli codziennie lub czesto masz wlaczony komputer, kliknij tez na brzuszek pajacyka w powyzszym linku.
Nas takie klikniecie nic nie kosztuje, a kazde klikniecie to pomoc dzieciom; sponsorzy placa na rzecz pajacyka za kazda odslone i klikniecie

Pozdrawiam serdecznie, i nie zapomnijcie, codziennie pomoz i kliknij!

Mamo Ady :szok::szok::szok: no gratuluje serdecznie :-) to co? Teraz synus? ;-)
Solenizantkom i solenizantom spoznione, ale szczere 100 LAT!!! :tak:
My odpoczywamy w Londynie i jest super :-)
Pozdrowionka!

Ciao dziewczynki!!

No a ja juz w domciu! Wczorajszydzien spedzilismy w Tralee u tesciow. Bylo milo....choc Al zostal wytarmoszony na wszystkie strony! Fotek milion! Dostal duzo prezentow pienieznych, wobec czego jutro jedziemy przerobic je na zabawki i krzeselko do karmienia:-) Chcialam takie jak ma Monia, na czterech kolkach i bylam zdziwiona, ze nigdzie nie ma..i co sie okazalo!? Znalazlam info na necie, ze prawo Unii Europejskiej zakazuje produkcji takich krzeselek ze wzgledow bezpieczenstwa. no i dlatego nie moglam nigdzie znalezc. Chce wobez tego kupic takie na dwoch kolkach. Ale ale! Nie pochwalilam sie! Otoz Alex ma pierwszego zabka!!!:-):-):-) Wyszedl mu w nocy z Wigilii na pierwszy dzien swiat, takze to taki prezent od Mikusia:-) No i mam odpowiedz dlaczego przez ostatnie kilka nocy budzil sie co 15 minut! Ostatnia noc, mimo ze w nowym miejscu przespal slicznie. Dzis juz znowu sie budzi i podejrzewam, ze drugi moze mu idzie bo ma podpuchniete dziaslo. U tesciow najadlam sie Turka i Hama...pyszne:-)

O Mamo ale ze mnie gapa! Mamo Ady- jak ja sie ciesze!! Moje najserdeczniejsze gratulacje!! :-):-):-) Niech sie fasolka zdrowo chowa:-)

A ja sie juz szykuje na wyprzedaze. Kaska odlozona i tylko czekam na wolny dzien A i ruszam na schopping!:-)

hej

wesolych po swietach

u nas ok..podroz super...wszyscy spalismy haha...
nie moglam dac znac bo tel mi dziala w jedna stronke..czyli tylko mi dochodza smski..a ja nie moge dzwonic ani nic..a necik mam tylko dzisiaj bo mama kumpeli zabiera go bo to jej

no Mamo Ady GRATULUJE!!! ..no wiesz ale chyba 2 corcia cie czeka... ale najwazniejsze aby zdrowe bylo... no i ja nigdy nie myle sie co do dzieciatka..mozesz zapytac MOnidan..haha...

Misia,...gratulacje dla Ala ..oby nastepne zabki wychodzily mniej bolesnie i nie tam bezsennie i placzliwie

buziaki i do pozniej ...nie wiem kiedy ale postaram sie odezwac

reklama
Hejo
Ja w koncu zrzuciłam M z łóżka i odwiedzilismy Martuśkę, bylo bardzo miło :tak:
Tak, Didi ma noska co do dzieciaczków, ale skąd wiesz ze Ada bedzie miała siostrzyczke, to na odległośc tez czujesz?? :-D
Misia, gratuluję ząbka, koniecznie nam foteczke pokaz
popatrz, to ja mam krzesełko nie dozwolone w Uni :sorry: ciekawe dlaczego tak zmienili, jak zablokuje hamulce to mam tak jak na dwóch kółkach, też nie moge przesuwac, wiec dziwne to...
Frog no to szkoda że sie minęłysmy
Mamuski a co wy na to, zeby spotkac sie bez dzieciaczkow kiedys, moze jakies wspolne zakupy, albo kino wieczorem??????

Do góry