reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hello;-)
U nas dziś obżarstwa ciąg dalszy:-DW ruch idą potrawy niekoniecznie postne:-DNa spacer przydałoby się wyjść i trochę spalić tego obżarstwa,ale deszcz pada od samego rańca:sorry:
Wesołych kolejnych dni świątecznych i kolejnych po świętach również:tak:Buziaki!

reklama
Szczęśliwych,radosnych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, spędzonych w milej,rodzinnej atmosferze życzę ja :-)
swieta1.gif

Chyba jako ostatnia z zyczeniami zawitalam,ale jak juz zasiadalam zeby cos skrobnac to zawsze cos sie dzialo..;-)
Jakies chorobsko mnie chyba dopada..:wściekła/y:
Gorace zyczenia dla Wolfi,bo tez sie spoznilam chyba:sorry::zawstydzona/y:
Jak ja mam juz dosc tej chaty i tej wioski to szok:szok:Wyobrazcie sobie ze wody nie mamy...Tzn jeszcze leci z kranu troche ale to juz koncowka,bowiem zbiera sie ona w zbiorniku takim sporym na gorze i grawitacyjnie splywa przez krany do calej chaty..a do tego zbiornika naplywa z rur zewnetrznych ktore ZAMARZLY:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Tym samym wody mamy tyle ile zostalo w zbiorniku bo wiecej sie nie nalewa:szok:Ja juz od dzis siedze na dafcie i szukam nowej chaty bo mam serdecznie dosc:wściekła/y::wściekła/y:Fajne swieta mamy.Spadam zaraz chyba do brachola,bo mnie tu szlag trafi.
WESOLYCH SWIAT WAM DZIEWCZYNY RAZ JESZCZE!

Witam kochane
U nas w dublinie pysznie i wesolo dzieci warjują mnostwo jedzenie drinkow i goscie dzis przychodza wiec bedzie mily wieczor:)
buziaki jutro Next hahah

Hejo Mamuski!
Jak tam, macie siłę podnieść się z kanapy czy za bardzo objedzone :-p
Ja właśnie robię pieczony schab w cieście :cool2:

Dzieciaki z prezentów zadowolone :-)

Dziś trochę popadało, może już nie będzie takich mrozów
Miłego wieczorku
Frog, Wilwia a wy wybieracie się na tą wyprzedaż do Nexta?

Ja tez sie witam!My dzis ledwo co sie ruszamy.Ale spacerek byl pojechalismy dzis na sathill poogladac jak pływaja morsy:szok:szok w zyciu bym do tak zimnej wody nie weszla.A potem do znajomych i niedawno wrócilismy ledwo co chodze.buziaki
Powiedzcie prosze kiedy zaczynaja sie wyprzedaze????

kochane, w ten piękny czas Bożego Narodzenia życzę Wam dużo zdrówka, szczęścia, spełnienia marzeń, pogodnych dni, pociechy z dzieciaczków i wszystkiego czego sobie zapragniecie:tak::tak:

Witam wieczorkiem

My juz po imprezce, Wiktor zadowolony z towarzystwa no i z prezentow.
Ja padnieta zaraz ide uspic mlodego pochowam jedzonko i wypije z bracholem piwko przed snem, a maz zaraz do pracy wybywa:shocked2::crazy: No coz takie czasy....

Moniadan ja mam zamiar podjechac do nexta ale czy dam rade na 7 rano ... kurcze nie mam pojecia dawno o tej porze nie wstawalam wiec sie okaze ale dobre checi mam;-) Co do Wilwi nie wiem, rozmawialysmy ale nic nie postanowilysmy. Moze Pauletta podjedzie ale nie wiem o ktorej bo na pewno nie tak wczesnie:no:

witam miłe panie !!!widze ze cisza chyba wszystkie na wyprzedazach hehhe ja tez mialam jechac ale nie chce mi sie w sumie :no:moze po poludniu dajcie znac dziewuszki czy jest cos ciekawego!!!!pozdrawiam i zycze milego dnia

Witam mamusie:-)
Moniadan nie czytalam wczoraj forum,nie widzialam Twojego posta.Bylam dzisiaj w next po 7.Ludzi pelno,chociaz nie bylam dlugo,poniewaz moj maz szedl do pracy to wrocilam bardzo zmeczona.Sobie nie kupilam nic,obkupilam tylko Tobiego:tak:
A teraz czekam na siostre,ktora ma przyjsc z chlopakiem pomoc powyjadac swiateczne potrawy,bo jak zwykle wszystkiego bylo za duzo.

reklama
Hello dziewczynki

Lekko spóźnione ale szczere życzenia świąteczne dla Was wszystkich oraz każdej z osobna:-)
Niestety nie miałam jak wcześniej się dorwac do komputera:eek:

U nas wszystko super!!! Zima niestety sobie poszla ale przynajmniej kilka fotek na pamiątkę zostało Adzie.
Czas leci bardzo szybko i jeszcze tylko 3 tyg. zostały. Staram się nie myśleć o dniu wyjazdu i korzystać z urlopu ile się da...

Dziewczynki!!!
Chciałam się z Wami podzielic radosną nowiną:tak::-D
W sumie wiemy już kawałek czasu ale najpierw sama musiałam i chciałam się tak "na bank" upewnić:-)
Tak, tak...:-):-):-)
Nic już więcej nie piszę tylko idę robić nowy suwaczek:-):-):-)

Serdecznie Was wszystkie pozdrawiam i do następnego razu...

Do góry