reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej mamunie.
Swieta,swieta...i po swietach
Misia gratulacje dla Alexa z okazji pojawienia sie pierwszego zębusia:-)
Frog a co Ty robilas az do 5 w nocy:szok:a w next tak jak mowisz spotkalam Gosie.
Moniadan jak tylko bede miala z kim zostawic malego to jak najbardziej jestem za takim spotkaniem.
Moj maz jest dzisiaj szybciej z pracy to zaraz zrobimy sobie jakis seans filmowy..

reklama
Witam poświątecznie:-)

Mamo_ady gratulacje:-):-):-), Misia gratuluje pierwszego ząbka

Tichonku dziękuję za pamięć i na nk i tutaj:-):-):-) i wszystkim kobietkom, które o mnie pamiętały. Dzisiaj ochrzciliśmy Anię. Była bardzo grzeczna, ale potem od nadmiaru wrażeń usnęła dopiero po 22. Oj, chyba szybko nie wstanie w nocy:-D

Frog a co Ty robilas az do 5 w nocy:szok:a w next tak jak mowisz spotkalam Gosie.
Moniadan jak tylko bede miala z kim zostawic malego to jak najbardziej jestem za takim spotkaniem.

Wilwia wlasciwie bardzo chcialo mi sie spac ale jak usypialam solenizanta i ja przysnelam na chwilke. No i jak wstalam bylam wypoczeta:-p I tak siedzialam do 5tej.
Co do spotkanka to jestem za - same mamuski - oj juz sie nie moge doczekac oby moj R tylko mial wolne bo inaczej nici:sorry: ze spotkanka.
Dobra uciekam usypiac brzdaca bo po szalenstwach z dzieciaczkami na imprezce jest juz padniety:tak:

Witam laski:)
Ja dzis zwarta i gotowa o 7 rano w Next w dublinie byłam rozsadnie pokupowalam dla Oliviera koszulki i bluze ciepla, reszta była przebrana, sobie kilka rzeczy tez. Potem reszte sklepów obskoczyłam:) Zleciało jakies 7 godzin:) Ale miałysmy czas bo tatusiowie zajeli sie dziecmi i nawet jak wrócilysmy o 13 do domu to sie zdziwili ze tak szybko no wiec my hop do drugiego centrym liffey valley hahha
Jutro rano jade do Ikea bo dzis byla zamknieta:)
Ogólnie fajnie nam tutaj obzarstwo dobre towarzystwo, dzieci maja frajde:)
Mamo ady gartulacje!!!!!!!!!!!!!!!!

Buzaki

Tak, Didi ma noska co do dzieciaczków, ale skąd wiesz ze Ada bedzie miała siostrzyczke, to na odległośc tez czujesz?? :-D

haha...wiesz jak mam jakis kontakt a osoba i juz widzialysmy sie itd...to samo z siebie mi wychodzi i poprostu wiem..jak juz kiedys wspominalam ze u mnie to rodzinne i czarownice tak maja ..

wiec Mamo Ady ..ja mowie ze 2 corka... ale potwierdze to jak sie spotkamy na jakims spotkanku w Galway.. teraz jestem pewna na 89%

zawsze sie to sprawdzalo ..tylko sama sobie nie potrafilam powiedziec kto we mnie mieszkal...ale tata mnie wyreczyl.. :)

widze ze szalenstwa wyprzedazowe juz sie zaczynaja...nie moge sie doczekac... wracamy 5 stycznia wiec mam nadzieje ze poszaleje po sklepach

a teraz dobranoc

Ostatnia edycja:
Asieńko Sto Latek kochana.

didi to mogę się zapisac na audiencję? No bo jak przewidujesz płec to i może mi przewidzisz?
Nie,nie jestem w ciąży,ale mama_ady też pewnie na spotkaniu nie była a jej przewidziałaś :tak:
To będę wiedziała czy zachodzic z tą dziewuszką czy sobie odpuścic jak by był chłopak :cool2:

Mi ojciec przewidział,że jestem w ciąży,a ja o niej nawet jeszcze nie wiedziałam:no:....to się nazywa oko.Ba! Nawet lekarz nie wykrył jeszcze ciąży,tylko stwierdził,że mam rozpulchnioną macice,ale zwalał to na zbliżającą się miesiączkę....która nie nadeszła :eek::-D

Misia
Gratki dla Ala.
No jeszcze jeden ząbek i będzie kasownik :rofl2:

Mój Matt wczoraj miał temp. 39.9 zbiłam nurofenem.Dziś 37.7 i innych objawów brak.Dziwne :eek:

Aaa 2 dni po złożeniu dokumentów na prawko miałam je w domku.Akurat w Wigilię.Ładny prezent :)

hej dziewczyny

mamo ady gratuluje!!!

u mnie święta do d..y,szkoda gadać i nie chce mi sie o tym gadać:no:od 2 dni chodze podminowana:crazy:
imprezy na chrzciny nie będzie:no:pójde tylko do kościoła ochrzcze małego i tyle:-:)confused2:
mam nadzieje ze moze po swietach humorek juz lepszy..jesli nie,to zycze poprawy!Ja tez nie mialam za ciekawych:no:
Gratulacje Alowi!Dobrze ze te marudzenie zaoowocowalo :tak::-)
A u nas woda wrocila do kranow :-)Nigdy sie tak na jej widok nie cieszylam...:-)

Dzień dobry mamusie witam po krótkiej nieobecności świątecznej
Na początek
MamoAdy GRATULUJE
565.jpg

cieszę się razem z Tobą tym wspaniałym stanem
Misia masz Super fotki na n-k lasencja z Ciebie kobietko ten Twój mężczyzna to dopiero zazdrosny musi być co??? ;-)
Asienko_r miłego świętowania chrzcin Ani
Widze że reszta z Was nie próżnowała i uderzyła na wyprzedaze.
U nas niestety wszystko było w Swords pozamykane tylko Argos czynny.
Święta spędziliśmy z mężusiem i Agatką w domku, brzuszki nam napęczniały od jedzonka po nowym roku uderzamy na siłownie trzeba formy załapać. Teraz żyje sylwestrem jeszcze tylko 4 dni:-D:-D
A Wy gdzieś się wybieracie na Sywestra??? czy w domu rodzinnie spędzacie ten czas.

Anineczko, no gdyby Didi miała takie zdolności, to już fortunę by zbiła ;-):-D
Ona musi widziec ciężarną, tak sądzę ;-)
Co porabiacie dziś?
Mój M od tego wolnego juz wie jaki dzien tygodnia mamy :-) pojechał teraz z Erykiem na plaże, a ja z Emma w domu
Miłego dnia

reklama
Swieta, swieta i juz po...
Ja wczoraj odwiedzilam next- a ale na Henry St kolejka do kasy taka ze odechcialo mi sie zakupow, ale za to na Grafton pustki i kupilam dla Asi fajne rzeczy, jutro nastepna tura- goscie jada na klify wiec ja z mala bedziemy buszowaly po sklepach.
Misia- gratuluje pierwszego zabka u Alexa
Mamo Ady- gratulacje:-D:-D:-D
Asienka r- Sto Lat i duzooooooo zdrowka:tak::-):tak::-)

Do góry