reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam niedzielnie
No niby po swietach ale u mnie nadal laba choc musze zaraz podlogi poodkurzac i pomyc:sorry: Jutro mamuska przylatuje co mnie bardzo cieszy i znowu jedzonko...a ja juz nie moge:sorry:
Milej niedzieli wam zycze i poawie sie wkrotce:-)

reklama
Karolinanicola- ja Ciebie blagam...:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A jesli chodzi o Sylwestra to ja mam normalnie full wypas. Czyli Aaron idzie na noc do pracy, Alex o 18 spac a ja.....no coz...bede patrzec sie w sciane:-D no dobra moze troche w tv a potem lulu:-) Takze generalnie impreza na calego!:-D

Czekamy az sie Al obudzi i ruszamy na zakupy!:-) Zoe wrocila z hotelu i znow cyrk na kolkach! Mlody nie moze sie nauczyc zalatwiac na dworze i z luboscia obsrywuje dywany....:eek::crazy:

A tak to nic ciekawego....

No ja dzisiaj rano jakiegoś powera dostałam.... wysprzątałam kuchnię poodkurzałam cały dom i ugotowałam obiad ( kaczka w kapuście:-) ) to wszystko przed 12 później mały maraton z Frog po sklepach , padam na twarz i marzę o tym żeby nie mieć kręgosłupa :sorry:
Misia to wpadaj na sylwka co tak sama będziesz siedzieć:tak: frog ślubny tez na nockę idzie i będziemy świętować u mnie :-):-):-)

Witam sie i ja:-)

Dzien spedzilam milo na myszkowaniu w centrum. Pauletta dzieki za towarzystwo, bylo mi bardzo milo;-):-):-) , mam nadzieje ze za bardzo cie nie wymeczylam.
Kupilam sobie perfumy choc inne niz chcialam bo moje wykupione do cna:-(. Spotkalysmy takze Martuske z corcia na zakupkach.
Dzien byl udany choc teraz leze kopytami;-) do gory bo na nic nie mam juz sily a mlody chrapie padniety.

Co do Sylwestra to Misia podzielam twoj los - maz z pracy do pracy wiec tez samiutka. Razem z synkiem mamy zaproszenie na male co nie co i chyba je przyjme bo kolejny sylwester spedzony samotnie chyba by mnie przygnebil. Wlasnie doczytalam wiec tak lece na impezke sylwestrowa do Pauletty moze i Andzulina sie pojawi bo ona tez podzila moj losik (nasi panowie razem pracuja wrrr)

Ostatnia edycja:
No mamuśki
święta, święta i po świętach:-). Ania po wczorajszym późnym uśnięciu spała bez przerwy 6 godzin aż do 4:-), ale jak się obudziła to był ryk, bo tak głodna była. A dzisiaj wróciliśmy do naszego rytmu:-)

Ja o Sylwestrze nawet nie myślę:-p

Ja chyba podziele wasz los, choc nie sama a z malzem i mama i mam nadzieje ze w domu a nie na porodowce:-D A swoja droga to fajnie dziewczyny ze mozecie sie razem spotkac, ja czekam cierpliwie az pojawi sie kotos z moich okolic jednak:tak:

Hej dziewczynki

Dziękuję Wam wszystkim za gratulacje i ja rownież chcialabym pogratulować Gastone i Justysi!!!
Gastone, to już wcześniej widziałam ale Justysia, to mnie zaskoczyla:-D:-D:-D
Także, jeszcze raz dziewczynki wieeeeelkie gratulacje dla Was.

Tichonku a za ciebie trzymam kciuki.

Anineczko, nie było mi tak trudno trzymać tego faktu w "tajemnicy" z kilku powodow...:-)
Chciałam najpierw stuprocentowo to potwierdzić, więc się nie chwaliłam a jak już potwierdziłam, to miałam ograniczony dostęp do Was i wpadałam tylko na sekundeczkę.
Teraz znalazłam troszkę czasu i, nie powiem, było mi już troszkę głupio, że tak późno...:zawstydzona/y:

Didi, nie wiem, co będzie i w sumie sama nie mogę sie zdecydować...:baffled: Z jednej strony, skoro jest już dziewczynka, to fajnie byłoby mieć jeszcze chłopca...
Ale z kolei, z drugiej strony, dziewczynki są takie kochaniutkie i tak się fajnie razem chowają (widzę to u mojej koleżanki, ktora ma 2 córeczki z taką samą różnicą wieku, jak będzie u nas). No i nie wspomnę już o caaaaaaaałej stercie różowych ubranek i gadżetów zgromadzonej od urodzenia Adusi!!!!:szok::szok:

Niby wg chińskiego kalendarza poczęć wychodzi dziewczynka;-)
Tyle, że jeśli mu wierzyć, to mój A. też powinien dzisiaj latać w kieckach:-):-)
Mamy w planach iść na USG króciutko przed wyjazdem (będzie to już 13. tydz) i jeśli się uda, to się dowiemy, co we mnie siedzi:-);-)
I tym razem dam Wam znać szybciej:-):tak:

A teraz już spadam i wszystkie Was pozdrawiam.

reklama
Witam laski
Już wrócilismy z Dublina było fajnie i wesoło i zakupowo hi
Ale jutro mam jeszcze zamiar wychaczyc Nexta w Galway:)
Zaraz klade małego i relaks
Ja planów na Sylwestra jeszcze nie mam, ale pewnie sie cos wymysli:)Chociaz pracuje na 7 rano:(
Jakby któras chciala moja kolezanka bedzie sie opiekowac dziecmi w Sylwestra przywozi sie wieczorem i na drugi dzien odbiera o 12 lub pózniej hihi
Buziaki

Do góry