reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

hello dziewczynki

lekko spóźnione ale szczere życzenia świąteczne dla was wszystkich oraz każdej z osobna:-)
niestety nie miałam jak wcześniej się dorwac do komputera:eek:

U nas wszystko super!!! Zima niestety sobie poszla ale przynajmniej kilka fotek na pamiątkę zostało adzie.
Czas leci bardzo szybko i jeszcze tylko 3 tyg. Zostały. Staram się nie myśleć o dniu wyjazdu i korzystać z urlopu ile się da...

Dziewczynki!!!
Chciałam się z wami podzielic radosną nowiną:tak::-d
w sumie wiemy już kawałek czasu ale najpierw sama musiałam i chciałam się tak "na bank" upewnić:-)
tak, tak...:-):-):-)
nic już więcej nie piszę tylko idę robić nowy suwaczek:-):-):-)

serdecznie was wszystkie pozdrawiam i do następnego razu...
gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
MamoAdy GRATULACJE!! co byś chciała dziewczynke czy chłopczyka, bo nie wiem co życzyć ;-)

Wilwia, a kurcze szkoda ze sie nie zgadałysmy, ja byłam w Next po 9 bo zaspałam, bo Emcia kiedy nie trzeba to budzi sie o 6, a jak chciałam zeby wstała dziś wczesnie, to jak na złośc spała do 8:30 i jak pojechałam po 9, to już wiekszosc ciuchow wykupiona :(
dla Emci kupiłam kilka bluzeczek, dla Erysia juz prawie nic nie było, jakies spodnie mu znalazłam i 4 bluzki i tyle , szkoda ze nie pojechałam wczesniej,
jak wychodziłam to juz prawie puste wieszaki były

Mój M mnie wkurza bo śpi na okragło :crazy: w nocy tv oglada w dzien odsypia wrrr

mamo_ady- gratulacje i zdrówka duzo :-);-)
my na etapie szukania chatki nowej.Jutro ogladamy pierwsza,mam nadzieje ze wszystko bedzie Ok i wiecej nie trzeba bedzie szukac. I nadal jestesmy bez wody..Fajnie nie?:-:)wściekła/y:
Milego świętowania!

A ja mam stresa normalnie.U mnie pod domem lodowisko,u nas sie zjezdza z gorki na glowna ulice.Maz pojechal na stacje ale jak wyjezdzal z podjzdu to samochod sam sie slizgal.Normalnie osiwieje zanim wroci.Na glownej drodze juz pewnie spoko ale t od nas wyjechac to mexyk.Wszyscy siedza w domu ,nikt sie nie rusza.Kolezanka wczoraj przyjechala na obiad to nie mogla sie zatrzymac normalnie bo samochod sie toczyl.Az msasiedzi wyskoczyli pomagac.Normalnie czuje sie jak na jakiejs syberii pomimo iz sniegu nie ma.Ale ten deszcz,a awieczorem lodowisko ze samochody tancza szoook.

Mamo_ady moje wielkie gratulacje!!!Już nic nie będę mówić,co ja czuję po takich wiadomościach od Was:-(Oczywiście bardzo się cieszę Waszym szczęściem,ale chciałabym tez moim:sorry:A tu @:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Jak ja chciałabym go nie dostać:-(.
My chcieliśmy gdzieś wyskoczyć do shopping center,ale w Cork wszystko pozamykane:szok:No i siedzimy znów w domu(na spacer pogody niet:no:)...Święta,święta i po świętach...Boszsz..jak ten czas ucieka:shocked2:

Mamo Ady gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-)

A ja teraz wróciłam z Nexta pojechałam tam ok 12 wolałam się wyspać :tak: frog mnie obudziła o 10:30 no i zanim zjadłam i się wyszykowałam to tak jakoś zeszło ...fakt już wszystko przebrane dla WIktorka udało mi się kupić tylko spodnie bluzkę i sweterek ale dla Zuzi już więcej rzeczy się udało znaleźć w ogóle dla chłopaków dużo mniej rzeczy :sorry:
Co do śwąt to jak zwykle wielkie obżarstwo:eek::sorry: teraz to nawet nie iwem co ja mam jeść dobrze że jest zamrażarka:tak::-)

reklama
Gastone myślę,że takie lodowisko jest wszędzie.
My wczoraj byliśmy uziemieni ;-)
Mąż wyszedł z Antkiem przed dom to dziecko zaliczyło upadek na głowę i spacer się skończył :sorry:
Tichonek u nas też wsio zamknięte.A dostałam voucher do Heatons i nie mogę dziś poszalec :szok::-D

Mamo ady
Gratuluję :-):-):-)
Widzę,że wyprzedzasz inne ciężarówki.Że też wytrzymałaś z Tą tajemnicą tyle czasu :szok::-D:-D

Do góry