reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Już po walce??
He he no to pewnie panowie Wasi posiedzieli pół godziny i wściekli,że to tak szybko się skończyło :szok::-D:-D

Co do prostownicy,nie polecę.Mam jedną,jedną używam ale jak czytam ,że teraz produkują takie co to wydzielają witaminy a,e i pewnie sex :cool2:
Najważniejszy jest umiar.Po prostu.Ja mam prostownicę,która nagrzewa się do 230 stopni i mi to wystarczy. Po co więcej jak masz zamiar używac od święta do świeta.
Jeśli chcesz idealnie wyprostowane włosy,bez odstających końcówek itp. to najpierw wyciągnij je na szczotce.Praca przy włosach wydłuży się o 5 minut,ale za to efekt będzie lepszy.

reklama
widzę,że wczoraj Kobietki w "walecznych"nastrojach do łóżek powędrowały-a jakieś akcje kołderkowe były?;-):-D
Ja też używam prostownicy-ale jakiej nawet nie wiem(a nie chce mi się sprawdzać:zawstydzona/y:),ale rzadziej jej używam niż koszyczka do święconki;-):-)
Joannn-hmmm.mogę polecić parę miejsc,bo jeszcze kilka miesięcy temu w każdy weekend gdzieś jezdziliśmy,ale to zależy co Was interesuje...I nie będę ukrywać,że większość miejsc jest na wolnym powietrzu,a teraz (o tej porze roku)nie jestem pewna czy chciałabyś z Patryczkiem ryzykować:sorry:przewiania jakiegoś...
Pauletta-no Ty to potrafisz człoiwiekowi smaka narobić:-pDziś może popołudniu zrobię jakieś zapiekaneczki(choć nie koniecznie z sosem czosnkowym)
Zmykam na razie,ale postaram się zajrzeć(J w pracy:-)).Miłej sobótki drogie Panie:tak::happy:

Hejka Prostownica do wlosow to tylko ta ceramiczna, ale kazda niszczy wlos. Najlepiej uzywac tylko na wieksze wyjscia :) Ja nawet zauważyłam ze fryzjerzy juz zadko uzywaja jako do prostowania a co najwyzej do podkrecania tj. lekkich fal.

Dziewczyny ja dzis kiepsko w nocy :-( Od wczoraj strasznie bola mnie krzyze , a w nocy jak wstawalam na siku to czulam dziwny bola jak na okres :szok: jak narazie jest ok wzielam magnez. Z tego co czytalam bol krzyza i brzucha na okres ,,, nie wróżą za dobrze , a moze jestem przewrazliwiona!!! Pozdrawiam
Aha dzis wybieram sie do Galway jak myslicie beda duze korki :no:

Hejka Prostownica do wlosow to tylko ta ceramiczna, ale kazda niszczy wlos. Najlepiej uzywac tylko na wieksze wyjscia :) Ja nawet zauważyłam ze fryzjerzy juz zadko uzywaja jako do prostowania a co najwyzej do podkrecania tj. lekkich fal.

Dziewczyny ja dzis kiepsko w nocy :-( Od wczoraj strasznie bola mnie krzyze , a w nocy jak wstawalam na siku to czulam dziwny bola jak na okres :szok: jak narazie jest ok wzielam magnez. Z tego co czytalam bol krzyza i brzucha na okres ,,, nie wróżą za dobrze , a moze jestem przewrazliwiona!!! Pozdrawiam
Aha dzis wybieram sie do Galway jak myslicie beda duze korki :no:
Mi się wydaje,że nie masz się czego obawiać.Ja bóle krzyża miałam prawie przez połowę ciąży...A o ile dobrze pamiętam Marta miała takie same bóle jak Ty:tak:I dla nas obu wszystko skończyło się ok-więc bez strachu(takie uroki ciąży:sorry:)

Piekny dzien dzis slonko swieci i wogole w jakims dobrym nastroju jestem - mam nadzieje ze nic i nikt mi go nie popsuje bo chyba pogryze:growl:

A tak powaznie to sniadanko zmlucone, zaraz jakas zupke synkowi musze na pozniej ugotowac, no i cosik dla nas na obiadokolacje :-pwykombinowac ale co???? Mam dylemat...

Kinia w Galway zawsze sa korki a jeszcze weekend i przed Swietami to na bank. Zycze udanych zakupow

Dobra zmykam trza sie sprezac by ze wszystkim zdazyc a dzien krotki;-)
Milego dnia wszystkim kochane:happy2:
Do wieczorka

Ostatnia edycja:
witam

kinia lubiczanka ma racje ja miałam takie bóle i wszystko było ok:tak:

mały dał mi wciery o 16 do 12 w nocy,więc weny brak:-(

miłego weekendu:cool2:

Witam sobotnio.
Czekamy na jakiegoś gostka z ubezpieczeń,nie wiem czego on od nas chce:confused2:Konkretnie ode mnie:eek:Mamy już ubezpieczenie w jego firmie,ale dzwonił i chciał ze mną rozmawiać.Jak chce po polsku,to nie ma sprawy:-DMój P się z nim umówił na 11:00.Przyjedzie i będzie nam truł,pewnie chce mi wcisnąć jakieś droższe,niech spada na drzewo!:confused2:Niech szybko kończy bo mamy dziś w planach zakupy,potem ubieranie choinki.A żeby ją postawić w salonie to musimy małe przemeblowanko trzasnąć:tak:Ładna pogoda,a jutro ma być podobno jeszcze ładniejsza:szok::happy:,pojedziemy chyba na Sunday Market,lubię czasem tak połazić i pierdoły pooglądać,może coś zakupić?:-D

Dzieki dziewczyny troche mnie uspokoiłyście :-) teraz jest oki nic nie odczuwam ani pleckow ani brzuszka , tylko czuje jak maly szaleje w brzuchu ;-)
Mam nadzieje ze zakupy sie udadza bo dzis przywozimy lozeczko , wanienke ,,,,, takie wieksze rzeczy wyprawkowe! paaa pozdrawiam milego dzionka

reklama
Hej Hej:-):-)
Słonko świeci aż chce się żyć, ostatnio ta grypa moja i pogoda nie współgrały ze sobą ale wróciłam do świata żywych i mogę wreszcie po tyg. siedzania w domu :wściekła/y::wściekła/y: gdzieś wyjść. Może mąż mnie na sushi zabierze już od dawna planowaliśmy wypad do Dublina na małe co nieco.
Co do prostownic to każda jest jak przysłowiowe żelazko staram się jej unikać bo od kiedy wprowadziłam moją diete cud to włosy strasznie gubię.

Dziewczyny znacie jakieś tabletki tutaj irlandzkie czy coś na wypadanie włosów doraddzcie półki jeszcze nie wyłysiałam.:confused2::confused2:

Do góry