reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
co za walka :szok::szok::szok: :-):-):-)

Pauletta, ja cie prosze, ty już nic wiecej nie pisz o jedzienu, ja za kazdym razem jak czytam twoje posty, slinie się jak Emcia przy ząbkowaniu :-D
a w ogole mój M dzis powiedział, że mogłabyś mieć kazdego faceta, każdego! bo tak świetnie gotujesz :-p:cool2:
Ja na spotkanko chetnie ale niemobilna jestem, :sorry:

Ciao Dziewczynki!

No dzis mamy piekny dzien:-) Juz rano zaliczylismy polskie sklepy i lodowka sie nieco zapelnila. W papu to juz chyba wszystkim daja darmowe czekolady, a nawet ptasie mleczka...tak traca klientow, ze na glowie staja..hehe:-D A Pani na kasie nie przestaje truc o tym jakie to straszne wspierac Ruskow...uhhh..nie cierpie ich....gdyby nie to, ze foodland nie ma sloikow dla dzieci to bym tam wogole nie chodzila!

Ja walki uwielbiam ogladac!!! Moglabym caly dzien sie wgapiac jak sie obijaja...:-D Szkoda, ze nie mam polsatu bo i Pudziana uwielbiam! Taki kochany wielki misiek:-) A ja mam do takich slabosc;-)

No to udanego dnia dziewczynki! Ja sie pozniej zmywam do Moniadan...:-)
widze ze masz taki sam stosunek do papu jak ja:-):-)ja bym jej powiedziala-oh jakie to straszne tak zarabiac na rodakach:-Dswoja droga-odziali sie wreszcie w jakies czapeczki na miesnym,czy dalej sprzedaja miesko z wlosami i w jednej parze rekawiczek dla 20tu klientow?Ja nawiedzilam dzisiaj ten nowy kosmetyczny-sporo tam tego maja,ale ceny chyba tez nie sa porywajace..Nie zaglebialam sie za bardzo,ale to co mnie interesowalo bylo chyba tansze w tesco.
mu tez juz po zakupkach,alez ziab na dworze,dzizas:szok:mielismy gotowac bigos,ale chyba jutro sie zabierzemy..
slyszalyscie o tym wypadku w Oranmore??jakas 26letnia Polka zginela:shocked2::-(masakra (*)
milego wieczorka i niedzieli babeczki!

a ja dzisiaj poszalałam w Limerick:-)a raczej mój K poszalał bo teraz ma w co sie ubrać na chrzciny,wydaliśmy kupe kasy ale mus to mus:sorry:

dziewczyny jak mnie plecy bolą,ledwo wstaje z kanapy:-(nie wiem czy to od wczorajszego noszenia małego czy to może po epiduralu jeszcze:eek::-(

Ciao Dziewczynki!

Wlasnie zjadlam mielonego:-) Moj drugi posilek dzisiaj:zawstydzona/y:

Madbebe- nawet nie wiem czy juz sie odziali nieco na miesnym bo nawet tam nie zachodze. PO co? Zeby mi laske laska robila jedna z druga, ze musza cokolwiek kroic?? Jedno jest pewne! Widzialam kolesi i juz nie nosza klapeczkow na bosych stopach na miesnym!! (fuuuuuu). Ale dalej przed sklepem jaraja,a jak widza klienta to leca do niego i obsluguja....smierdziele.

Monia- nie zmarzlam za bardzo. Nawet bylo cieplo bo ostro doginalam ;-) A Alis padl jak kawka i jeszcze jak do domu doszlismy to spal w korytarzu przez 20 minut:-)

No! Spiaca juz sie zrobilam....ja jak dziecko....20 godzina a ja ledwo zyje...

hi dziewczynki!
A ja dzis mam spokoj od dzieci i od gotowania:tak: jak to zwykle w soboty moje obowiazki przeja J :-) a ja wybylam z rana na miasto po prezenty, ale jak zwykle na nic sie nie moglam zdecydowac:eek: i wszystko zostawilam na ostatnia chwile jak co roku :sorry:
Pauletta ale masz zachcianki, tylko pozazdroscic bo mozesz teraz jest co chcesz i w ilosciach jakich chcesz.... :tak:
koncze bo J zrobil drineczki :-)
milego wieczorku ;-)

Misia wiekszosc fotografów robi np w tesco na przeciw pound world kiedys bylo.
Ja tez weny nie mam po pracy odpoczywam i ogl bezsennosc w seatle wiec milej nocki
Tez jestm za spotkanie jutro bede wiedziec kiedy mam wolne wiec moze sie ugadamy:)

Hej dziewczynki.
Czy znacie się trochę na tutejszym prawie?A dokładniej przywłaszczenie mienia?
Jestem wściekła :wściekła/y:
Prostaczki,które wprowadzili się na nasz stary dom,nie chcą nam oddac naszych rzeczy.
Tak się złożyło,że zostawiliśmy tam naszą antenę,garnki,jakieś rzeczy kuchenne.Powiedzieli,że nam oddadzą,tylko mamy przyjechac sobie wziąśc.
A dziś ten prostak powiedział,że ma nas gdzieś i nam nie odda. :wściekła/y::wściekła/y:
Oczywiście Polak :confused2::sorry:
Ja już im narobię koło tyłków.Psia mac :crazy:
Co za szuje.Wybaczcie za słownictwo,ale gdyby mi nie zamknął drzwi przed nosem to bym mu **** na głowę napluła. :-p:-D Taki tyci,tyci był :-D

reklama
anineczka lo matko :szok: Naprawde niektorzy to chamy, po polakach czego mozna sie spodziewac :shocked2: Nie zebym komus ublizala, bo sama polka jestem! Ale czasem mi poprostu wstyd za naszych rodakow wiecie :zawstydzona/y: jak bydlo :no: Ja bym sie wku*** na Twoim miejscu niezle! I co zrobicie teraz? garda pomoze?

Pauletta widzisz, tak dobrze mi sie siedzialo, ze az godzine wychodzilam od Ciebie :sorry: Fajnie bylo sie zobaczyc z wami dziewczyny! I tak jak mowilam- corcia pospala niewiele, jezdzilam autem ile moglam najdluzej, nawet stalam w polowie drogi, zeby troche pospala wiecej. Niby spala z pol h, ale ona w aucie sie nie umie wyspac, wiec od tej pory jak otworzyla oczy, to byla bardzo marudna :cool: Ale to nic, raz na jakis czas nic sie jej nie stanie. Dobrze, ze maz w domu, to pomogl. Teraz twardo spi, padla godzine temu,a juz od 3 h kwekala, ze chce spac :confused2:

marcysia dobrze Cie tu widziec :-)

Do góry