pauletta82
Sexy Big Mamma
Didi wszystkiego najlepszego dla Alberta co do spotkanka osobiscie wolałabym wcześniej w granicach 11-12 ale dostosuję się do reszty bo my zawsze chętni jesteśmy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
widze ze masz taki sam stosunek do papu jak ja:-):-)ja bym jej powiedziala-oh jakie to straszne tak zarabiac na rodakachswoja droga-odziali sie wreszcie w jakies czapeczki na miesnym,czy dalej sprzedaja miesko z wlosami i w jednej parze rekawiczek dla 20tu klientow?Ja nawiedzilam dzisiaj ten nowy kosmetyczny-sporo tam tego maja,ale ceny chyba tez nie sa porywajace..Nie zaglebialam sie za bardzo,ale to co mnie interesowalo bylo chyba tansze w tesco.Ciao Dziewczynki!
No dzis mamy piekny dzien:-) Juz rano zaliczylismy polskie sklepy i lodowka sie nieco zapelnila. W papu to juz chyba wszystkim daja darmowe czekolady, a nawet ptasie mleczka...tak traca klientow, ze na glowie staja..hehe A Pani na kasie nie przestaje truc o tym jakie to straszne wspierac Ruskow...uhhh..nie cierpie ich....gdyby nie to, ze foodland nie ma sloikow dla dzieci to bym tam wogole nie chodzila!
Ja walki uwielbiam ogladac!!! Moglabym caly dzien sie wgapiac jak sie obijaja... Szkoda, ze nie mam polsatu bo i Pudziana uwielbiam! Taki kochany wielki misiek:-) A ja mam do takich slabosc;-)
No to udanego dnia dziewczynki! Ja sie pozniej zmywam do Moniadan...:-)