reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej dziewczynki.Widze ze wczoraj o Pudzianie nawijalyscie .Heheh ja tam sie nie znam i nie interesuje,moj maz na szczescie tez nie ale moiwl mi niedawno wlasnie ze czytal w necie o tej walce,wogole czytal o pudzianie ze na treningach boksu biednemu trenerowi noge zlamal.Byl do przewidzenia ze walke wygra,byku z niego niezly!
Lece na sniadanko.

reklama
Gastone Ty lepiej kochana mow co tam z fasolka :happy:
No chyba, ze cos przegapilam, bo nie bylo mnie tu troszke, nawet nie mam czasu nadrobic... Echhhh... Trzymam kciuki! :-)

Ciao Dziewczynki!

No dzis mamy piekny dzien:-) Juz rano zaliczylismy polskie sklepy i lodowka sie nieco zapelnila. W papu to juz chyba wszystkim daja darmowe czekolady, a nawet ptasie mleczka...tak traca klientow, ze na glowie staja..hehe:-D A Pani na kasie nie przestaje truc o tym jakie to straszne wspierac Ruskow...uhhh..nie cierpie ich....gdyby nie to, ze foodland nie ma sloikow dla dzieci to bym tam wogole nie chodzila!

Ja walki uwielbiam ogladac!!! Moglabym caly dzien sie wgapiac jak sie obijaja...:-D Szkoda, ze nie mam polsatu bo i Pudziana uwielbiam! Taki kochany wielki misiek:-) A ja mam do takich slabosc;-)

No to udanego dnia dziewczynki! Ja sie pozniej zmywam do Moniadan...:-)

Ello kobietki
Ja na chwilke wpadlam w nawale zajec. Troche podekscytowana bo pierwsza styczniowka nam urodzila zdrowa coreczke:-) Pogoda piekna wiec pranko lece zrobic.
Milego dzionka:-)

To co?Tylko u nas słonko się przez warstwę chmur nie przedarło?
Miłego dnia,zakupków,spacerków,wypadów za miasto-i co tam jeszcze Wam wszystkim

Hejo!
A wy gdzie sie podziewacie po południu!
Ja wczoraj poszłam szybko spać, zapomniałam o tej walce :zawstydzona/y: szkoda
Misia, mam nadzieję, że nie zmarzłas wracając , naprawdę juz chłodno jest

Uciekam do dzieciaków, miłego wieczoru

No Witam dziewczyny:-):-):-)
dzisiaj fajny dzionek był Larcia Frog i Wilwia dziękuję kochane za odwiedzinki było super :tak::tak::tak:
kurde a ja znowu miałam dzisiaj dylemat kulinarny :sorry: zrobiłam sobie kluski śląskie tylko nie wiedziałam czy chce z gulaszem czy na słodko no to wyszło że pół zjadłam z gulaszem a pół ze śmietana i cukrem:laugh2::laugh2::laugh2: ale mój P się zdziwił jak zobaczył że maszeruję z dwoma talerzami:-D:-D:-D

Witam dziewczynki

czytam was caluski dzien ale jakos weny na odpisywanie ostatnio nie mam
widze ze spotkanka sie udaly a moze spotkamy sie w wiekszym gronie...co powiecie na srode godz 14?? 15?? chyba ze do poludnia
... chyba ze jakis inny dzien...zapraszam do siebie i dostosuje sie do was tylko powiedzcie kiedy

u nas ok..dzieciaki lepiej ..Albert tylko kaszle a mala smarki do pasa..
no i wczraj moje starsze dziecie skonczylo 4 lata ..calkiem powazny wiek

reklama
Dobry wieczór:-)
U nas pracowicie i zakupowo;-) Na szczęście już prezenty kupione, część rzeczy na święta, porządki prawie ukończone, choinkę jutro ubierzemy i trzeba się za gotowanie brać powoli:tak:

Moglabym caly dzien sie wgapiac jak sie obijaja...:-D Szkoda, ze nie mam polsatu bo i Pudziana uwielbiam! Taki kochany wielki misiek:-) A ja mam do takich slabosc;-)

Ja wczoraj poszłam szybko spać, zapomniałam o tej walce :zawstydzona/y:
Dla tych, które nieoglądały kilkudziesięciosekundowej walki Pudzian vs Najman:-p
Replay – Mariusz Pudzianowski MMA Debut | FullyFlexed.com

Do góry