reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
hej laseczki!
dlugo mnie nie bylo ale wkoncu udalo mi sie znalesc chwilke :-) ale sie rozpisalyscie, nie ma kiedy tego nadrobic:szok:. Nareszcie dzieciatka poszly spac ufff :wściekła/y: Nataniel przechodzi samego siebie 2 drzemki po 20 min w ciagu dnia, padam z nog:rofl2:.
Co do walki wlasnie z moim J ogladamy, Pudzian walczy na samym koncu wiec jeszcze chwile poczekamy na niego. To jest styl gdzie wszystkie techniki sa dozwolone, jak chcecie sobie ogladnac wejdzcie na Strona główna - ipla i tam sobie mozecie ogladnac wszystko co leci w polsacie :tak:

No Pudzian z Adamkiem...mogloby byc ciekawie:-D Ja z dwojga zlego(obaj dla mnie maja nie tak pod sufitem) wolalabym zeby Pudzian wygral bo Nejmana to nie moge zniesc:-)
Za mna ciezki dzien wiec sie zegnam bo jeszcze musze znajomego odwiezc i spatki.
Dobranoc kobitki:-)

Hej dzinks Pauletta za poprawienie masz racjeze sie pomylilam ahhh katem ucha sluchalam o ostatniej walce i strzelilam gafe:sorry2::zawstydzona/y: ale to Najman nie Nejman wiec tez leciutko sprostuje:-p

No dokładnie.Aż się zdziwiłam.czy ten facet zna chociaż podstawy boksu? Szkoda,że nie mam Polsatu :szok::-D:-D

Pudzian podobno od lat trenuje karate wiec nie jest taki ciemny:tak::-)

hej laseczki!
Co do walki wlasnie z moim J ogladamy, Pudzian walczy na samym koncu wiec jeszcze chwile poczekamy na niego. To jest styl gdzie wszystkie techniki sa dozwolone, jak chcecie sobie ogladnac wejdzcie na Strona główna - ipla i tam sobie mozecie ogladnac wszystko co leci w polsacie :tak:

Albo Ipla dzis albo jutro powtorka na you tubie:tak:;-)

No ale z tego co wyczytałam to Ipla działa wraz z Polsatem :-D
Zaraz doczytam więcej.
Nie znam Nejmana....znam jednego ze Złotopolskich,aktora :-D:-D

Pauletta myślę,że ten ser pleśniowy na takim stadium ciąży nic by nie wskórał,ale już po ptokach :-D:-D;-)

Hejka kobitki :-)

Walki oglądacie..blee..to nie dla mnie.. Nie wiem dlaczego to się zalicza do sportu... :-p

Milusio, że o mnie pytałyście.. Ah..zrobiłam sobie urlopik..i to dosłownie.. Zwiedzamy sobie w trójeczkę Irlandię.. Dziś byliśmy w Cobh koło Cork. Dzięki MartaF za info o tym miejscu - śliczne miasteczko ale ulice wąskie :szok: a miałam do Ciebie dzwonić i pytać, którą drogą jedziesz do Clonmel z Cashel bo się zamotaliśmy i drogi do domku nie mogliśmy znaleźć :-D ale udało się...:tak:
O właśnie..może rzucicie jakimiś ciekawymi miejscami w Irl.? :rolleyes:

Poczytałam zaległości na forum ale zapomniałam co miałam napisać.. :crazy: hmm... tak to jest jak się czyta na raty.. :sorry:
ale pamiętam temat o prostownicy - słyszałam, że porcelanowe mniej niszczą włosy i taką też mam...:happy:

reklama
Do góry