reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

czesc dziewczyny.
znalazlam chwilke czasu by tu zajrzec nie powiem ze bylo latwo bo moja maruda jest wymagajaca i nigdzie sie nie moge ruszyc. pogoda do niczego a juz bylam gotowa by gdzies wyskoczyc do miasta. wszystkim wyjezdzajacym do polski zycze wesolego hol hol hol, bo mikolaj juz w niedziele.

acha witam nowa na forum, pisze dzis z malych liter bo uzywam jednej reki a druga zabawiam urwisa. moja malenka zrobila dzis duzy postep sama usiadla i to nie raz ale pare razy i nie tak latwo o zmiane pieluszki. dobra zmykam bo juz nie wyrabiam zajrze pozniej:sorry:

reklama
No i chwilka odpoczynku :-) okna umyte prawie wszystkie no ale tylko od wewnątrz:sorry: ozdoby na okna naklejone...ciasto się studzi zaraz będę musiała wykończyć pranie zrobione i powieszone chatka ogarnięta obiadek już skonsumowany :tak: ale nigdy więcej nie kupię irlandzkich żeberek oni jakąś solą je nacierają i jak zrobiłam pomysł na soczyste żeberka to były tak cholernie słone że szok:eek: ale dało sie zjeść bo chociaż sosik dobry wyszedł więc słone mięsko zagryzłam ziemniaczkami i kapustką;-) teraz musze poczekać aż mi plecy troszkę przestaną dokuczać i z powrotem do roboty :sorry:
a w ogóle mój synek debeściak znalazł sobie nowe miejsce do zabawy ...w pokoju ma taką materiałową szafę zaciągnął do niej całe pudło z zabawkami wlazł do środka i się zamknął :laugh2: ja wchodze do pokoju a go nie ma zaczynam go szukać po chacie a tu ani widu ani słychu:szok: po chwili usłyszałam odgłosy od niego z pokoju i właśnie go w szafie namierzyłam:confused2: więc jak już mi ulżyło to się nieźle uśmiałam:-)

ewelcia tak Oliwki urodzinki, nie mogłam wczoraj zrobić bo chodzi codziennie na przedstawienia do szkoły:tak:jest elfem:-)

a moje dzieciątko słodko sobie śpi:-)

ale jestem wściekła:wściekła/y:załamana:-(
dostałam zaproszenie od szefa na świąteczne party jak co roku mimo tego ze od kwietnia nie pracuje:tak:miało byc 11.12, więc dzwonie do niego i mówie że pojade bo niania zgodziła sie zostać z małym a ten e podał mi złą date:crazy:i impreza jest 18 :wściekła/y:jak moja niania jedzie 14 do PL:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jednak pech mnie nie opuścił:no:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Laseczki ale Wy obrotne jesteście :szok: wszystko macie już porobione a ja mam takiego lenia, nic mi się nie chce a na dodatek dzieciaczki mi śpią na zmianę i czasu na nic nie mam. No cóż może jutro po zakupach powera dostane i coś zrobie hihi. Poza tym jak to mówi moja mama "dom jest od mieszkania a nie od sprzątania;-)" W każdym razie do świąt się wyrobie:tak:. Oki lecę coś upichcić mojemu niejadkowi:crazy:.

Witam laski
Widze że tu busy caly dzien mycie okien gotowanie itp matko boska:)
Ja juz po pracy ide wziasc ciepla kapiel:)
Tez poprosze przepis na gołabki to juz zamroze na swięta:)
i wogóle moze jak ktos m fajne przepisy na Święta to piszcie:)
Moze utworzymy nowy wątek na temat gotowanie i przepisów:) ???

ale jestem wściekła:wściekła/y:załamana:-(
dostałam zaproszenie od szefa na świąteczne party jak co roku mimo tego ze od kwietnia nie pracuje:tak:miało byc 11.12, więc dzwonie do niego i mówie że pojade bo niania zgodziła sie zostać z małym a ten e podał mi złą date:crazy:i impreza jest 18 :wściekła/y:jak moja niania jedzie 14 do PL:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jednak pech mnie nie opuścił:no:
Marta podrzuc go do mnie :)

Kamcia - hellolll - taki watek juz jest :-):-):-)widocznie czytamy w Twoich myslach ;)
Tu sa przepisy
A tu spis tresci, zeby nie trzeba bylo za kazdym razem wszystkiego przegladac, a tu mozesz napisac co dzis masz na obiad...

Ostatnia edycja:
Moj pies wlasnie przelecial przez pol ogrodka jak go z domu wyrzucilam. Doprowadza mnie bowiem do jasnej cholery! Ciagle gania za kotami. Biedne zycia nie maja. A na dodatek, jak nikt nie patrzy to wskakuje za nimi na kanapy, na okna, rzuca sie na zaslony. Mam wrazenie, ze jest totalnie glupia...ile razy mam jej powtarzac, ze nie mozna tak!?? Centralnie czasem mam jej dosc...

Wiec niech teraz sobie ochlonie i ja tez przy okazji...bo mi jedzenie na zoladku stanie z tych nerwow..

Nie wiem co mam zrobic z reszta wieczora...czuje sie jak slomiana wdowa. Od 5 dni nie widzialam Aarona w domu. Wraca jak ja juz spie i wychodzi jak tez spie..:eek:

reklama
Do góry