reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Misia troche sie usmialam z Twojego posta,ale tak szczerze to wspolczuje!!

Dziewczyny pamietam ze pisalyscie ze chodzilyscie do dr.Sepki,tylko nie pamietam jakie zdanie na jej temat macie:sorry:
Cos kojarze ze chyba zescie ja zachwalaly!!
Mozecie sie podzielic ze mna bo kolezanka jedzie w niedziele do Dublina na wizyte!!!

Witam laski
Misia nie zazdroszcze :(
A no prosze to fajnie ze juz taki watek jest:)
dziewczyny mi wjechaly na ambicje z tym sprzataniem i gotowaniem wiec jak bede miala wolne to sie zabieram do roboty:)
Rozmawialysmy z Didi że mozna we wtorek spotkanie zorganizowac ok 12 co myslicie piszcie i sie ugadamy:)
Teraz relaksik i do wyrka:)

Ewelcia o Dr Sempce sa różne opinie, zresztą jak o każdym lekarzu
Jest dość swobodna, wali prosto z mostu, nie krępujesz sie u niej

Ja ogólnie nie miałam jakiś zastrzeżen, ale byłam spokojniejsza gdy odwiedziałam również mojego lekarza w PL
Potwierdziła wyniki innych lekarzy o przodującym łożysku i płci, pomyliła się co do daty porodu, bo powiedziała, ze na 100% urodzę wcześniej, a tak nie było.

Misia jak możesz narzekac na taka śliczna sunie, ;-) serio kochana jest twoja psinka, ona chce sie bawić dlatego tak biega, jakby się wybiegała na spacerze to w domu może byłaby spokojna, cierpliwości, nie będzie wiecznie szczeniakiem :tak:
w kazdym razie podziwiam, ze dajesz rade sama ze swoimi zwierzyncem i Alexem, ja o 17 juz kaze mojemu M wychodzic z pracy, bo mam dosc
Wkrótce święta to sobie odpoczniecie z A.

hej:-), ja dopiero teraz moge cos skrobnac, Asia dzis wyjatkowo grzeczna, spi prawie caly dzien nawet u znajomych z przerwami tylko na jedzenie. Znajomi maja synka mlodszego o 2 tyg. ale Asia chyba dzis za bardzo zmeczona na gosci i dlatego stwierdzila ze dzis wrzuca na luz i spi:-D. Przespala nawet zakupy :tak:gdzie normalnie to w sklepie glowa sie kreci na wszystkie strony. A ja zaraz odpoczynek bo jutro czekaja mnie swiateczne porzadki:szok:,trzeba troche ogarnac chate przed przylotem gosci z Polski. Milego wieczorku

misia83_83 Twoje posty to tak lubię czytać :-D:-D:-D nie dość że są zabawne to w dodatku aż nabieram chęci do życia masz takiego powera że zarażasz nim ludzi w dobrym słowa znaczeniu.

Widzę że reszta brygady śpi no mi dopiero teraz mała dała spokój padła jak kawka cały dzień taki upierdek był tylko rączki i mama nawet do wc musiałam ją targać co za dzień. Mało tego to na dobranoc przyciełam sobie palca drzwiami :wściekła/y::wściekła/y:myśle że tylko go stłukłam i dostałam z pięści od mojego szkrabika w nosa mocnego ma lewego sierpowego. Jak dobrze że jutro nowy dzień no nic zmykam, trudno was odczytać tyle się rozpisałyście może książke wydamy co???

No hej
Dopadł mnie :confused2: juz w nocy :sorry: ale trzymał przez cały dzien prawie.Efekt ten na szybko - to okna piekne i nieco ozdób pozakładanych:tak: na efekty pozniejsze trza poczekac:-D:-D:-D:-D zartuje ;-)
Dumna jestem z siebie, bo okna i ozdoby i w ogole ta graciarnie całą robiłam z Niki:eek: jak nam sie to udalo? nie wiem:-D chociaz w sumie jak jestem z nią sama- nie ma Martysi i męzowskiego to da sie z nią współpracowac;-):tak:
Choinkę jednak ubierzemy za jakis czas. Padam normalnie:confused2:

A apropos wiesienki123 ....bardzo mili ludzie :tak: a ta ich mała jaką mą czuprynkę:shocked2::-D normalnie kitki mozna juz robic smialo:cool2: I rzeczywiscie.... widok mojej Niki probującej zalozyc małej Asi skarpetki...bezcenny:-D:-D:-D Niki ma lalke wielkosci Asi i biedna pewnie myslała,ze ta jest jej doskonalszą wersją:sorry::-D

Tichonek ten Twój podopieczny to nadal u Ciebie,ze nie piszesz nic:eek:;-)

anineczka hop hop:eek:

No to pobuszuje troche w necie.... moze sie ktoras zjawi jeszcze :-)

Jak ten "pęd" potrafi siły odjąc no :sorry:

znaczy to jedynie tyle anineczka ,ze dopada Cie w dzien :rolleyes2: pewnie w porze drzemki Matta ;-):-D:-D no coz- kazda pora dobra :-D a starszy synek sie grzecznie bawi wtedy pewnie :cool2::-D

ucz sie ucz , bo nauka...... i takie tam:laugh2::laugh2: 3mam kciukasy.:tak:

gdzie moj suwaczek świateczny:eek::eek:

reklama
Marta - nie znasz moich mozliwosci :) ( Mam 5 mlodszego rodzenstwa )
:-):-)no to masz niezłą wprawe:-D
myślałąm ze będe mogła zostawić małego z tatusiem ale po tym co zrobił przed chwilą stwierdiłam ze sie nie nadaje:no:dał małemu butle prosto z podgrzewacza i nawet nie sprawdził czy dobre:eek::confused2:myślał chyba ze mały mu powie czy nie za gorące:eek:

mały o 2.30 postanowił ze nie będzie dłużej spał bo wyspał sie przez cały dzień i juz mu sie nie chciało więc mnie pomęczył do 4:baffled:

wszyscy jeszcze śpią a ja nadrabiam seriale:-p

miłego weekendu;-)

Do góry