reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam sobotnio!
Ja dziś już od 8:30 znów Dylana pilnujęMiało byc tylko w piątki,ale tata młodego musiał dziś do pracy jechac więc mnie dodatkowy grosz wpadnie:tak:
Tichonek ten Twój podopieczny to nadal u Ciebie,ze nie piszesz nic:eek:;-)
Kochana,ja go nie mam u siebie:no:Chodzę do nich bo u mnie łóżeczka niet,a poza tym Dylan śpi do ok.10-tej więc nie byłoby jak go do mnie podrzucic.Ale dziś o tyle dobrze,że mój P ma wolne i został z Radkiem,a tata Dylana po mnie przyjechał i mnie na miejsce odstawił:-)
Mały jeszcze śpi,a dziś tak do 13-14 mi z nim zejdzie.
Najbardziej to się mój mąż cieszył,że ja dziś do pracy musiałam wstac,a on mógł w wyreczku zostac:-DPewnie jeszcze chłopaki moje śpią...
Kawkę popijam i dziargam tu,póki mogę,bo mały jak wstanie to pewnie mnie na krok nie opuści:tak:A tak w ogóle to wczoraj był bardzo grzeczny,mam nadzieję,że mu się dziś nie odmieni:eek:Zjadł wszystko co mu dałam,usnął kiedy tego chcialam i się nie zesrał bo tego nie chcialam:-DAle pewnie dziś mnie to nie minie:confused2:Radek wczoraj mi bardzo chciał pomagac(co mu średnio wychodziło),próbował go w wózku wozic:-DZnaczy się,chyba by mi pomógł jakby miał rodzeństwo:sorry:Jakby miał....:-(No nic,idę jakąś kanapkę wciągnąc.Miłego dzionka...Coś się mały kręci

reklama
Witam
Całą noc u nas lało a teraz słonko wychodzi:-). Chyba Irlandia chce nas dobrze pożegnać. Jutro o tej porze już dawno w samolocie będziemy, bo mamy wylot o 7.30.
Ania wieczorkiem marudna się zrobiła, ale w dzień albo jadła albo spała:-D. No landlord był, mają wymienić panel w prysznicu, bo durna woda kapie:wściekła/y:. Dobra,trzeba ogarniać siebie i chatkę, potem mężowski przyjdzie i pakować się trzeba

Witam mamuski.Naskrobalyscie wczoraj,musialam nadrobic.U mnie wczoraj byla kolezanka, ktora mi obiacala wizyte juz chyba z 3 miesiace,wiec jak przyszla kolo 2 tak wyszla okolo 21 bo sie nagadac niemoglysmy,poza tym moje dziecie uwielbia ciocie Kasie i nie odstepowalo jej na krok.
A ja dzis bede robic wszystko to o czym wy mowilyscie.Sprzatanie,mycie okien w srodku bo na zawnatrz jak zwykle firme zamawiam.I tak nie wiem jak sie wyrobie bo ogoleni mam 16 okien w tym 2 duze potrojne wykuszowe..
No coz chciaolam to mam hehe
No a moj problem z choina sie sam rozwiazal.Maz ma przeciez w pracy piekna ,duuuuza choine,sliczna jest.Zostala po poprzednich wlascicielch lokalu.Wiec wezmiemy ja do domciu a do studia kupimy jakas mniejsza,tansza.
Dobra spadam bo mam maaase roboty.

Witam sie i ja:-)ale zmykam,trzymam terrory6ste na kolanach i laptopa chce mi rozwalic:cool2:kreci sie io steka.

Asienka ja tez przeczytalam 2 rozdzialy "Zmierzchu":cool2: ale w czwartek,wczoraj nie mialam jak bo mielismy gosci wieczorkiem,ale mam nadzieje ze dzis znow zasiade......
Wciagnelo mnie bardzo a Ciebie?

reklama
Witam się weekendowo!!!
Za wczasu,obym nie zapomniała,i na wszelki wypadek-jakby nie dane mi było zajrzeć dio Was ponownie życzę aby Mikołaj poszalał i każdej z Was życzę wspaniałych prezentów-pod poduszką,w bucie czy skarpecie(różne wersje znam:-))-a najlepiej wszędzie.I aby na każdej z Waszych buziek jutrzejszego dnia uśmiech nie schodził:tak:
A tak poza tym-Danielek dziś w nocy grzeczny (jak prawie zawsze),obudził się tylko 2razy,no potem już po 6-ej...J Dawidkowi obciął włoski-lamentu było co niemiara:sorry:,ale już jest ok:tak:
Szykujemy się na torta Oliwkowego(znaczy się dzieciaki z J)...Na obiad nawet nie mam pomysłu:-(echhhh-ta sobota....O porządkach nawet nie powiem,bo co tu ukrywać -dom uciech(aby wulgaryzmów nie używać);-):happy:
A teraz uciekam.Tak więc(jakże humanistyczne)milusiego dnia dla Was wszystkich:tak:

Do góry