reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam sobotnio!
Ja dziś już od 8:30 znów Dylana pilnujęMiało byc tylko w piątki,ale tata młodego musiał dziś do pracy jechac więc mnie dodatkowy grosz wpadnie:tak:
Tichonek ten Twój podopieczny to nadal u Ciebie,ze nie piszesz nic:eek:;-)
Kochana,ja go nie mam u siebie:no:Chodzę do nich bo u mnie łóżeczka niet,a poza tym Dylan śpi do ok.10-tej więc nie byłoby jak go do mnie podrzucic.Ale dziś o tyle dobrze,że mój P ma wolne i został z Radkiem,a tata Dylana po mnie przyjechał i mnie na miejsce odstawił:-)
Mały jeszcze śpi,a dziś tak do 13-14 mi z nim zejdzie.
Najbardziej to się mój mąż cieszył,że ja dziś do pracy musiałam wstac,a on mógł w wyreczku zostac:-DPewnie jeszcze chłopaki moje śpią...
Kawkę popijam i dziargam tu,póki mogę,bo mały jak wstanie to pewnie mnie na krok nie opuści:tak:A tak w ogóle to wczoraj był bardzo grzeczny,mam nadzieję,że mu się dziś nie odmieni:eek:Zjadł wszystko co mu dałam,usnął kiedy tego chcialam i się nie zesrał bo tego nie chcialam:-DAle pewnie dziś mnie to nie minie:confused2:Radek wczoraj mi bardzo chciał pomagac(co mu średnio wychodziło),próbował go w wózku wozic:-DZnaczy się,chyba by mi pomógł jakby miał rodzeństwo:sorry:Jakby miał....:-(No nic,idę jakąś kanapkę wciągnąc.Miłego dzionka...Coś się mały kręci

reklama
Witam
Całą noc u nas lało a teraz słonko wychodzi:-). Chyba Irlandia chce nas dobrze pożegnać. Jutro o tej porze już dawno w samolocie będziemy, bo mamy wylot o 7.30.
Ania wieczorkiem marudna się zrobiła, ale w dzień albo jadła albo spała:-D. No landlord był, mają wymienić panel w prysznicu, bo durna woda kapie:wściekła/y:. Dobra,trzeba ogarniać siebie i chatkę, potem mężowski przyjdzie i pakować się trzeba

Witam mamuski.Naskrobalyscie wczoraj,musialam nadrobic.U mnie wczoraj byla kolezanka, ktora mi obiacala wizyte juz chyba z 3 miesiace,wiec jak przyszla kolo 2 tak wyszla okolo 21 bo sie nagadac niemoglysmy,poza tym moje dziecie uwielbia ciocie Kasie i nie odstepowalo jej na krok.
A ja dzis bede robic wszystko to o czym wy mowilyscie.Sprzatanie,mycie okien w srodku bo na zawnatrz jak zwykle firme zamawiam.I tak nie wiem jak sie wyrobie bo ogoleni mam 16 okien w tym 2 duze potrojne wykuszowe..
No coz chciaolam to mam hehe
No a moj problem z choina sie sam rozwiazal.Maz ma przeciez w pracy piekna ,duuuuza choine,sliczna jest.Zostala po poprzednich wlascicielch lokalu.Wiec wezmiemy ja do domciu a do studia kupimy jakas mniejsza,tansza.
Dobra spadam bo mam maaase roboty.

Witam sie i ja:-)ale zmykam,trzymam terrory6ste na kolanach i laptopa chce mi rozwalic:cool2:kreci sie io steka.

Asienka ja tez przeczytalam 2 rozdzialy "Zmierzchu":cool2: ale w czwartek,wczoraj nie mialam jak bo mielismy gosci wieczorkiem,ale mam nadzieje ze dzis znow zasiade......
Wciagnelo mnie bardzo a Ciebie?

reklama
Witam się weekendowo!!!
Za wczasu,obym nie zapomniała,i na wszelki wypadek-jakby nie dane mi było zajrzeć dio Was ponownie życzę aby Mikołaj poszalał i każdej z Was życzę wspaniałych prezentów-pod poduszką,w bucie czy skarpecie(różne wersje znam:-))-a najlepiej wszędzie.I aby na każdej z Waszych buziek jutrzejszego dnia uśmiech nie schodził:tak:
A tak poza tym-Danielek dziś w nocy grzeczny (jak prawie zawsze),obudził się tylko 2razy,no potem już po 6-ej...J Dawidkowi obciął włoski-lamentu było co niemiara:sorry:,ale już jest ok:tak:
Szykujemy się na torta Oliwkowego(znaczy się dzieciaki z J)...Na obiad nawet nie mam pomysłu:-(echhhh-ta sobota....O porządkach nawet nie powiem,bo co tu ukrywać -dom uciech(aby wulgaryzmów nie używać);-):happy:
A teraz uciekam.Tak więc(jakże humanistyczne)milusiego dnia dla Was wszystkich:tak:

Do góry