reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

O mylisz sie kochana...nie chcialam cie urazic. Jako moderator jest sie obiektywnym zawsze dopoki masz tam napisane moderator. To do czegos zobowiazuje.

I sorry na prawde po tobie oczekiwalam czegos wiecej.
Juz nie jako od moderatora ale jako osoby ktora wydawala mi sie rozsadna i rozwazna. Ale ta "panna" zaniza poziom.
Coz...widocznie zmienilas sie ostatnio dosyc bardzo...nie ja jedna w koncu to zauwazylam. Ktos inny tez juz ci na to zwrocil uwage. Szkoda ze nie moge powiedzec ze na lepsze :-(
Ano szkoda :-(
Hanah jutro napisze więce:sorry2:
O ile netu mi nie prxeniosa:dry:
A uwierz mi nam sporo do powiedzenia :sorry2:

reklama
Wiesz...mnie nie bardzo to interesuje. Kolezanka Magda wyciagnela gruba artylerie, rozdmuchala temat ktory mial byc tylko informacja i niczym wiecej, przeniosla go az tutaj, dolozyla do tego grzebanie w moich bolesnych sprawach. Naprawde daruj sobie....
Cala gra nie warta swieczki.

Moj blad i wina ze nie napisalam dziwczynie na priva tak jak robilam to w kilku juz innych tematach poradowych nie zwiazanych ze sluzba zdrowia zupelnie, a ktore tu na forum wywoluja swiete oburzenie (wlasnie Magdy przede wszystkim)

Kobieto wyluzuj, jakie oburzenie ???? To ze raz zareagowałam na Twojego posta tak, a nie inaczej???? Miałam prawo, napisałam na ten temat bardzo krótko, to Ty zaczęłaś pisać elaboraty. A że czasami narzekam?? Rzecz ludzka :tak:. Generalnie jestem zadowoloną z życia osobą, szczęsliwą mamą, ale od czasu do czasu coś ma prawo mi nie odpowiadać. I czasami też lubię pisać o dupie "maryni":-). No ale po co ja to piszę, przecież Ty już wiesz jaka ja jestem.

Ja daję "SE" spokój :-).

Kolorowych snów Hanah.

upsss, to dlatego ostatnio tak cicho na forum było:szok: Dziewczyny bały się uwag złej i kąśliwej Magdy i przeniosły rozmowy na priv:-( (i w dodatku Tobie się poskarżyły, że to moja wina...)
A ja chyba na zanik pamięci cierpię, bo trudno mi sobie przypomnieć jakieś spory, w które się tutaj wdawałam, poza tymi z Hanah.

Dobrze, że mi o tym Hanah powiedziałaś, teraz już wiem.

Ja nadal życzę Ci kolorowych snów i miłego dnia jutro. Dobranoc:-).

I ja już naprawdę pasuję.

Ostatnia edycja:
Mam do was pytanie odnośnie spraw socjalnych czy któraś z was pobiera zasiłaek na samotna matke jeśli tak to czy słyszałyście że robią jakies naloty do domu i sprawdzaja twoje warunki i z kim mieszkasz bo przytrafiło sie to mojej kolezance i nie wiem jak jej pomóc dost wezwanie do sądu i jest przerażona....
Dziekiza pomoc

pozdro

wiesz kamcia jesli pobierala zasilek dla samotnej to powinna mieszkac sama...ja tez slyszalam ze robia naloty bo matki samotne maja duzo zasilkow...mi tez doradzali zebym zlozyla papier bo nie jestem po slubie z miom facetem ale ja nie chce pieniedzy bo mieszkamy razem a pozniej trzeba to zwracac...
Ja pocieszyc nie moge bo nie powinna brac kasy na samotna skoro samotna nie jest...

reklama
c80cf3595e390602.gif

SŁONECZKO
hid_sun.gif
pieknie swieci za oknem az usmiech jest na twarzy...
i_lol.gif
i_lol.gif
i_lol.gif

Wstałam rano i juz pranie poskładałam, odkurzyłam mieszkanie, poscierama kurze, teraz tylko musze umyc podłoge i zabierac sie za obiad na dzis i jutro...

Potem czeka mnie wycieczka do Dublina po gosci
jumping_1.gif
jumping_1.gif

PS. moze troche kolorow sie tu zrobi

Ostatnia edycja:
Do góry