natinke18
Fanka BB :)
dzieki sylwusia za szybko odpowiedz!bede wdziecznajesli dowiesz sie tego dokladnie!!!pozdrawiam!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzieki sylwusia za szybko odpowiedz!bede wdziecznajesli dowiesz sie tego dokladnie!!!pozdrawiam!!
A co cie tak zagotowalo? Myslisz ze jakos inaczej traktuja pacjentki? I ze jak masz cukrzyce na public to pozwola ci sie wykonczyc? Jest tylko standard inny, ale przeciez i tobie nikt nie broni rodzic prywatnie. Jedni biegaja do polskich klinik i topia tam grube pieniadze na sredniej jakosci lekarzy, inni te same pieniadze wola wydac na prywatna opieke. Rzecz gustu co komu pasuje. Zapewniam cie ze lekarze i polozne, i tu byli tak samo mili. Moze dla ciebie szerokosc lozka ma jakies znaczenie i wlasnie o to bijesz piane :-). Coz w tym dziwnego ze skoro placisz to lozko masz lepsze i box troche szerszy i nie czekasz na wizyte tak dlugo:-). Ale widzisz ja do pracy bieglam...a nie siedzialam i pierdzialam w stolek rozczulajac sie nad swoim brzuchem zebym mogla zaplacic za ta prywatna sluzbe zdowia
A akurat moje zdanie odnosnie sluzby zdrowia nie jest na podstawie lezenia na prywatnej sali ale na podstawie kontaktow z moim GP jeszcze przed ciaza i porodem, i pozniejszych kontaktow z lekarzami. I za te wizyty place jak wszyscy szczesliwcy nie posiadajacy karty medycznej. :-) A czy zaplace za nie z wlasniej kieszeni czy czesc zwroci mi ubezpieczalnia to chyba nie ma juz jakiegos znaczenia.
Nie moja niestety wina ze ty uparcie masz klapki na oczach i ze nawet nie dopuszczasz mysli ze moze byc jakis inny lekarz nie polski dobrym lekarzem. Ja spotkalam ich kilku na swojej drodze, swietna czarna polozna zakonnice, ktora byla niesamowita osoba, lekarke z Indii ktora wiedza pewnie bila na glowe coponiektorych z polskich przychodnie. Ale ty pewnie na dzien dobry te osoby skreslasz bo nie mowia po polsku. I spotkalam kilku konowalow lekarzy w Polsce i od tych konowalow postanowilam sie trzymac z daleka i.
Widzisz jak chcesz to mozna szukac zawsze dziury w calym, a ty wlasnie to bardzo czesto robisz...dla ciebie cala Irlandia od glupot jak woda w basenie poprzez medycyne, ludzi a na pogodzie skonczywszy jest be, masz tyle pogardy dla wszystkich nie Polakow ze musze cie jedyne tylko wspolczuc. Zawsze mnie zastanawia po co tak gorzkniec w panstwie i miejscu ktorego sie nie lubi, wsrod ludzi ktorych sie nie lubi, wsrod lekarzy do ktorych sie nie ma zaufania?
Naprawde ci wspolczuje...