reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Irlandii!!

Pogoda jest super, zeby tylko jutro tak bylo, bo mloja corka ma sumienke na grubtch ramiaczkach i taki lekki sweterek wiec jak by bylo izmno bylo by jej chlodno :baffled:

Ja wlasnie ruszam po ciesto bo zamowilam zeby sie nie beczy...

Milego Dnia..

reklama
u nas tez dzies byla ladna pogoda ale nie zdazylam pospacerowac z moja niunia przez maze bo najpierw na niego czekalam pozniej na zakupy i tak caly dzien zlecial...wrrr
jutro pojde z nia na dluuuuuuugi spacerek...oczywiscie jak irlandzka pogoda sie nie popsuje

hej Dziewczyny, mam pytanko do Was jako do bardziej doswiadczonych mam. Nasz synek ma 7 tyg i zazwyczaj przy usypianiu placze, czy Wasze Dzieciatka takze plakaly przy usypianiu (nie mowie o tym nocnym bo wtedy to po calym dniu i po prostu odpada Zuszek:)) Karmie go piersia. Naipszcie prosze jak Wy usypialyscie Wasze Maluszki? Dzieki i dobrej nocy, Magda

Hm fajnie wam w tym Dublinie bo w Galway beznadziejna pogoda i nie ma co nawet wychodzic na dwór ale naszczescie mój Łukasz wrócił z Polski i Oli sie cieszy ze tatus przyjechał także nic wiecej nam nie trzeba:)

No w końcu nastanie spokój na naszym forum:)

Pozdrawiam

to prawda, pogoda w Galway ostatnio jest okropna. Tylko wyczekuje, zeby wyjsc na spacer z corcia miedzy jednym deszczem a drugim.U mnie zapowiada sie fajny wieczorek, winko i film na dvd.

dzien dobry a co tu z rana takie pustki??
ja wczoraj pierwszy raz od 3 lat wypilam piwko ale wcale mi sie po nim fajnie nie zrobilo...chociaz spalam mocno...
dzis mam dobry humor wiec juz jest dobry dzien

reklama
Witam!
Tak to już jest, że wcześniej czy później na każdym forum powstaje jakaś kłótnia, ale najważniejsze to wiedzieć kiedy przestać się juz odzywać na ten temat, także ciesze się że już zamknęłyście temat ;-)

My wczoraj byliśmy w Busy Bees w Oranmore i jest tam super!!! Czysto, fajnie, dużo miejsca, nawet dla roczniaków jest specjalnie wydzielone miejsce, materace, miękkie pufy itp, Eryk byl zachwycony i nie chcial wracac do domu, za godzinę zapłacilismy 6e
Chcemy zrobić Erykowi urodziny w takim miejscu, ale akurat tam organizują w weekend powyzej 8 osób, a my nie zaprosimy aż tyle dzieciaczków, także musze jakoś pomyślec nad tym...

Kamcia i jak tam prawo jazdy Łukasza, udało mu się zdać??
Idziesz we wtorek na spotkanie??
Troche dziwnie to napisałas ze mieszkasz na Ballybane Merlin Park, myślałam ze to są dwie rózne dzielnice ;-) ale jakby co to zadzwonie i sie umówimy, to mi wytłumaczysz dokładnie, kościól koło cc wiem gdzie jest ;-)
Ok ja sie zbieram i jedziemy sobie gdzieś, pogoda nie za bardzo ale nie chce nam sie siedziec w domu
Miłego dnia pa

Do góry