reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

anaklim wlasnie doczytalam ze piszesz o banaczku ja pochodze z radomia i troche historii sie o nim slyszalo i nie sa zachwycajace i moze dlatego nie jest juz ordynatorem.jednym kobietom pomogl innym nie. to jest tylko lekarz a lekarze tez sie myla jak kazdy inny czlowiek

reklama
a co do sikania moj ma juz ponad dwa lata i sika nadal w pieluche siada na nocnik od 8 miesiaca i od jakiegos czasu zamiast isc do przadu to sie cofa bo nawet kupe robi w pieluche a zalatwial sie juz dobre z pol roku na nocnik a zalozyc majtki graniczy z cudem za cholerke nie chce histeria jak niewiem nawet kupilam pieluchy najzwyklesze zeby poczul ze ma mokro ale mu to nie przeszkadza chodzi obsikany i nic nie powie :(

Tak, tak...oni glupi i durni a my Chrystus narodow, najmadrzejsi w calej Europie niesiemy im wybawienie od glupoty. Mamy swietna pedzaca gospodarke i ciekawe tylko czemu my do tych glupcow przyjezdzamy a nie oni do nas?:-D

Rewelacyjny post! Popieram w calej rozciągłości - mam porównanie państwowej i prywatnej opieki w Polsce, oraz publicznej w Irlandii. Fakt - jest tu inaczej, jestem w 33tc i czuję się rewelacyjnie (tzn. nie mam obaw, że przez brak badania ginekologicznego dzieje się krzywda dziecku itp). Dodam, że całą ciążę jestem w Irlandii.
Ale to temat rzeka...
Przyznam też, że nie znam osobiście nikogo, kto się zawiódł podczas ciąży lub porodu. I żadna koleżanka nie powiedziała mi - o Boże! wracaj do Polski (co często czytam na forach), raczej słyszałam opinie: poród tutaj będzie dla ciebie miłym zaskoczeniem. Jeszcze kilka tygodni i się przekonam :)

Pozdrawiam!

reklama
Hej dziewuszki;-)
U mnie jak zwykle piękna !!!DESZCZOWA pogoda:wściekła/y:
Ten kraj jest niesamowity no nie?
Kiedy będzie ładnie....kto mi powie???? jeju jestem chyba już w depresji przez te deszcze i brak słońca:dry:

Powiedzcie mi, czy wiecie kiedy będzie następna duża wyprzedaż?
Przed świętami cz też po:confused: Ja jakoś nie mam do tego głowy:sorry2:
Byłam wczoraj u GP..ale nie słyszałam serduszka bączka mojego ...chyba był odwrócony albo jeszcze jest za malusi:-D powiedziała, że tak może być:tak:
OK...zmykam.... miłego dzionka i dużo uśmiechu:-):-):-)

Do góry