reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

A ja sie ciesze...bo bedac tutaj (gdyby do czegokolwiek doszlo, i oby NIE) moglabym im pomoc :tak:, bedac tam ...nic bym nie mogla zrobic :-(
Jedyne wyjście wtedy sciągnąć rodzinke do siebie ;-):tak:

No ale jak wczoraj słyszałam Kaczyńskiego w Tibilisi jak to wyzywał Rosje od imperium,które chce zagrabić ziemie to już oczami wyobraźni widziałam wojne w Pl :angry:

Lajfik chyba po świętach są wyprzedaże,ale może sie myle :dry:
A co do serduszka nie przejmuj się.Mojego też nie było słychać aż do 17 tygodnia :tak:

No u nas nie pada.Ale to kwestia godzin :-D

reklama
Witam
U nas niestety pada już od tygodnia:wściekła/y:, a dzisiaj to już jest masakra, nie dosyć, że pada to jeszcze strasznie wieje:angry::wściekła/y:nawet nie można wyjść.
Wczoraj byłam w szpitalu na badaniu :-) nasz synek waży już 2300 i wszystko jest ok.:-D
Pozdrawiam

U nas już nie pada, albo jeszcze nie pada....
Przyjechała paczka - express normalnie: w czwartek po południu wyszła z Polski, dziś rano miałam u siebie.... Teraz mam już wszystko - mogę rodzić.

anineczka widocznie muszę poczekać jeszcze troszkę, aby posłuchać serduszka:tak:
celka007 super , że dzidziuś rośnie..i jest wszystko OK:-D
Mam jeszcze jedno pytanko... czytałam gdzieś , że tu jest możliwy wybór pozycji do porodu...czy spotkałyście się z tą opinią? lub wiecie coś więcej?

Kobietki jestem juz w IRL:) i poki co to sie rozpakowuje i zwiedzam centra handlowe ... kupujemy jakies poŁki i pierdółki itp do mieszkanka... pogoda mnie zaskakuje jest super! .. dzisiaj zrobiłysmy sobie z tesciowa ( bo przyleciala z nami na tydz - ma wakacje) wycieczke 3 km nad Morze wlasnie... no poczulam ja w nogach jak wrocilysmy DO DOMKU ... okolice Stillogran sa super.. piekne, zadbane ogrodki itd...
ludzie na ulicy usmiechnieci .. na prawde przyjemnie ... co ja wam bede tu pisac...same to pewnie czujecie na co dzien:)
uciekam pichcic cos w kuchni

ps. kawka "take away" ...super!!!! tego na prawde mocno brakuje w Olsztynie hehehe

ktos pytal u łozeczka turystyczne... ja uzytkuje juz 2 gie takie i bardzo polecam... super sprawa.. mi bardziej pasuje niz tradycyjne ze szczebelkami... Franio mial wlasnie ze szczebelkami a Julis turystyczne od urodzenia... i to drugie bardziej nam odpowiada!
jesli chodzi o materac to osobiscie uwazam iz kupione przez meza w Dublinie jest duzo lepsze niz to co mielismy w Polsce, po prostu w Polsce mialam kokosowo-gryczane a tu kupil od razu z taka strona co nie przecieka i nie musze zakladac takiej foli-ceratka na ktora nakladalam dopiero przescieradlo .. kwestia gustu i ceny oczywiscie...

zmykam do pozniej

pozdrowienia i caluski dla wszystkich naszych pociech watkowych... zarowno tych biegajacych jak i szlalejacych poki co w brzuszkach:)

HEj quki powiedz mi jeszcze jakiej firmy masz to łóżeczko, a ja sobie oglądnę na jakiejś stronce:-D i jeszcze w jakim sklepie twój M kupował materacyk?
Dziękuje ...z góry;-)
Wiem..wiem mam strasznie dużo pytań, ale mam nadzieję, że was nie zanudzam:-p
Buziole:-):-):-)

reklama
Kasia - dobrze, że odpoczęłaś. Witaj:)))

Kasiu helllo
Jak wyjazd.
Zapomniałam pogratulować Twojemu mężowi ;-)
Przekaze mezowi gratulacje. :)
Cześć dziewuszki:-)
Kasiu również witam:)

:-):-):-):-)
Wakacje mielismy generalnie udane, z malym szczegolikiem - Stasio po 9 mc nieobecnosci w PL zapomnial babcie i dziadkow, ciocie i wujow ..... I przez pol czasu reagowal na nich strasznym rykiem, a jak juz sie oswoil, nawet sam sie przytulal to musielismy sie zwijac niestety. A pozatym mniej wiecej wszystko co mialam zaplanowane(sprawy urzedowe, lekarze, fryzjer...) to sie udalo wykonac takze jestem zadowolona. Tylko odzwyczailam sie od polskiej pogody i tych wyczerpujacych upalow, i nawet powiem Wam ze zdarzylo mi sie zatesknic do tego milego chlodku i deszczyku irlandzkiego;-)Pozdrawiam wieczorowo.:ninja2:

Do góry