reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Wilwia, weron- gratuluje Wam z calego serca Mamusie:-)

Ja sie bede z Wami dziewczynki zegnac do wtorku bo jutro ostatecznie sie wyprowadzamy i ntl podlaczy nas na nowo we wtorasek. Musze juz teraz wylaczyc kompa bo inaczej nic nie zrobie w domu..nie moge sie powstrzymac, zeby tu nie zagladac:zawstydzona/y:. Maly spi wiec musze wykorzystac chwile zeby 'odkocic' wszystkie fotele, zaslony i tak dalej a jest to 'pain in the ass'...:wściekła/y:
Takze czas wziasc sie do powaznej roboty!! No to do napisania laseczki....mam nadzieje, ze nie omina mnie zadne super hiper newsy!!:-D;-)
Milych dni...:-) we wtorek zamelduje sie spowrotem juz z nowej hacjendy:-)

Hello
Ewelcia może ząbek się szykuje?
Mojemu Mattowi właśnie w 6 miesiącu wyszedł pierwszy.:tak:
no wlasnie tez mi sie tak wydaje,marudzil juz od dawna tzn.od miesiaca albo lepiej ale bylam w tamtym tyg u lekarza bo mi wymiotowal:szok:i ona powiedziala ze dziaselek nie ma rozpulchnionych ale ja tam mysle co innego;-).
Lapy w buzi non-stop zreszta wszystko pakuje co mu sie pod reka nawinie,slini sie,czasami az piszczy jak trzyma lapy w buzi.

Misia no to do "uslyszenia" z nowej chaty:blink:.

Oooo i juz sie zaczyna!!!

czesc wszystkim mamusiom z irlandii.jestem tu nowa wiec kilka slow o mnie. jestem z bydgoszczy, moj maz z nigerii, mamy dwoch chlopcow, starszy zaczyna szkole we wrzesniu wiec jesli ktores z waszych pociech tez jest na tym etapie prosze o kontakt, bardzo sie denerwuje i przezywam ten okres przygotowania do szkoly, troche trudno opanowac emocje.drugie malenstwo ma 2 i pol miesiaca.mieszkamy w tallaght.nie mam wielu znajomych, a fajnie by bylo z kims pogadac o pieluchach i wybrykach dzieci.pozdrawiam

Misia - powodzenia w przeprowadzce ;-):-)

coś nam pogoda się psuje :(
a mi coś od dwóch dni cały czas brzuszek twardnieje - taki wielki kamień się robi i bolą mnie nogi (wewnętrzna strona ud) ale najważniejsze, że moja nieszczęsna rwa kulszowa coraz mniej doskwiera :)

Ostatnia edycja:
Ewelcia oby to pierwsza perełka była sprawcą marudyzmu ;-):-)
mummy witaj na naszym wąteczku ;-):-)
Moje dziecko ma jeszcze rok na szkolę.A raczej na infant class ;-)
Nic się nie martw,czasem to matki aż za nadto się przejmują a później się okazuje,że nie taki diabeł straszny.
Do Tallaght nie mam daleko autem,a znowu na pieszo to całe życie by dojśc,a ,że nie mam prawka to zonk :dry:

Misia do napisania we wtorek.Oby Wam to wszystko sprawnie i bez zmęczenia poszło ;-)

Gratulacje nowym mamusiom:)!!

Misia powodzenia i wracaj do nas szybko:)
Pogoda nie rozpieszcza ja dzis busy dzien z 1 do drugiej pracy i dopiero wrocilam padnieta teraz obiadek Łukasz przygotowal juz czuje jak pachnie rybka i zapiekane ziemniaczki mniam zmykam:)

Zajrzalam jeszcze na sekundunie i chcialam powiedziec,ze Andzulina- ja Ci musze powiedziec, ze te wewnetrzne bole ud ja mialam juz jak chodzilam po korytarzu, na kilka godzin przed porodem!!! Wczesniej nigdy tego nie mialam i totalnie nie wiedzialam dlaczego mnie tak bola,,,,,takze, moze to znak....

Dobra spadam!

reklama
Do góry