reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Hello:-)
Mamuśki, czemu Wy nie śpicie po nocach:-D:-D:-D. U nas przez całą noc padało i teraz też pada....
Mam do Was takie pytanko. We wniosku o FIS jest napisane, że konto musi być założone na nazwisko tej osoby, która składa lub musi być współwłaścicielem tego konta. Wniosek składamy na męża, bo on pracuje, ale ja mam założone konto na siebie. Czy tak może być czy musimy założyć M konto???

reklama
Hello:-)
Mamuśki, czemu Wy nie śpicie po nocach:-D:-D:-D. U nas przez całą noc padało i teraz też pada....
Mam do Was takie pytanko. We wniosku o FIS jest napisane, że konto musi być założone na nazwisko tej osoby, która składa lub musi być współwłaścicielem tego konta. Wniosek składamy na męża, bo on pracuje, ale ja mam założone konto na siebie. Czy tak może być czy musimy założyć M konto???
oni i tak wysyłają czeki a nie na konto także nie wiem czy to wogóle ma znaczenie:confused:

Joann to z jablkami tak jest ze gotowane zatwardzaja a surowe rozrzedzaja!!!A z marchewka to ja nie wiem ale raczej na zatwardzenie sie daje jak,dzidzi ma biegunke!!!.
Sprobuj tego soku dac ale rozciencz go z woda bo taki sam to za slodki.

Ja dzis bede piekla rogaliki z dzemem!!!
Ciasto juz zrobilam i siedzi w lodowce,jeszcze mam z 15min!!;-);-);-)

Witam dziewczynki.
Ogromnie wam dziekuje za te kcuki i gratulacje,no i dziekuje Andzulinie za przesyl informacji:-)Jestesmy od wczoraj w domku.Wszystko jest dobrze,maly to straszny glodomorek. I tu mam pierwsze pytanie.Karmie piersia,wszystko jak do tej pory idzie sprawnie,tylko od dzisiejszej nocy maly chwyta tylko jedna piers.Gdy nacisnelam na nia delikatnie to pokarm w niej jest,a maly chwyta ja i za chwile wypluwa.Czy w takim razie mam laktatorem ja odciagac?

reklama
Do góry