reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

hej
,kurcze jak mi ciężko codziennie rano wstawać:-(

anineczka i wolfia mam wizyte 13 w szpitalu to zobaczymy co powiedzą:baffled:, myśle że dzidzia nie uciska bo to boli zawsze i często w jednym miejscu:baffled:

andziulina ja mam maść z Polski którą dał mi lekarz i powiedział ze to jedyna rzecz którą moge użyc a nazywa sie Ben-Gay, ja ją mam tutaj ale mnie ciągle boli i ta maść ulży mi czasami,moze zapytaj w aptece, moze cos w podobie mają a jak nie będą wiedzieli o co chodzi to ja ze swoją pójde do apteki i zapytam czy mają coś w podobie:happy2:

reklama
hej dziewczynki a ja was czytam ale nie mam siły posiedziec dłużej i coś napisac:-(
strasznie mnie coś kłuje w klatce po lewej stronie, szczególnie jak leże to musze wstac i rozruszac sie albo nacisnąć i przytrzymać w tym miejscu:baffled:

Hejka:-)

Ja z kolei męczę się ostatnio leżąc na lewym boku.
Wszędzie zalecają ten lewy bok, a ja mam jakieś problemy żeby na nim dłużej poleżeć:-(.
Jak tylko się położę na lewej stronie, to zaraz czuję jak mi serce naprzemiennie przyspiesza i zwalnia i tak jakoś ciężko pracuje, a ja mam wrażenie, że oddychać nie mogę swobodnie:-(.
Nie wiem co to jest..., ale trochę się tym martwię:-(
A jak dodać do tego liczne pielgrzymki do toalety, to możecie sobie wyobrazić mój nocny wypoczynek :-(.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
andziulina ja mam maść z Polski którą dał mi lekarz i powiedział ze to jedyna rzecz którą moge użyc a nazywa sie Ben-Gay, ja ją mam tutaj ale mnie ciągle boli i ta maść ulży mi czasami,moze zapytaj w aptece, moze cos w podobie mają a jak nie będą wiedzieli o co chodzi to ja ze swoją pójde do apteki i zapytam czy mają coś w podobie:happy2:

dzięki za rady Dziewczynki - paracetamol nie pomaga, więc dałam sobie spokój, a z tą maścią to pójdę do farmacji i zapytam :tak:

a ja dzisiaj biorę się w końcu za pasowanie rzeczy Małego ;-) mój M krzyczy, że 3 tyg zostały a ja torby do szpitala jeszcze nie spakowałam :sorry2: no cóż... czytając wasze posty wychodzi na to, że prawie każda urodziła po terminie, więc...;-)
miłego dnia życzę - słoneczko coś próbuje się przebić przez chmurki, ale bez skutku. ważne, że ciepło i nie pada :tak:

Witam

Goscie pojechali a ja mam chwilke na poczytanie

Andziula oj szykuje sie bo moj syn mi niespodzianke zrobil i urodzil sie 3 tyg. wczesniej, ale udalo mi sie wszystko dzien przed porodem przygotowac;-) ufff
A rwe kulszowa nic nie pomagalo mi, pod koniec juz chodzic nie moglam :baffled: juz nie dlugo zostalo ci... po porodzie jak reka odjol nic juz mnie bolalo...
A co do Ben-Gay i jakich kolwiek smarwidel trzymalam sie zdala bo z tego co wiem nie jest to wskazane, a ten ban-gy bardzo mocno pachnie i rozgrzewa , moj m mi nie radzil uzywac tego w ciazy, a ta masc sam stowola i stosuje na rozgrzanie w czasie traningów...

Misia super niania , ze ja takiej z Sofik nie spotkalam, teraz mam dom parterowy wiec nie potrzeboje bo wszystko slychac...

Ostatnia edycja:
Witam

Goscie pojechali a ja mam chwilke na poczytanie

Andziula oj szykuje sie bo moj syn mi niespodzianke zrobil i urodzil sie 3 tyg. wczesniej, ale udalo mi sie wszystko dzien przed porodem przygotowac;-) ufff
A rwe kulszowa nic nie pomagalo mi, pod koniec juz chodzic nie moglam :baffled: juz nie dlugo zostalo ci... po porodzie jak reka odjol nic juz mnie bolalo...
A co do Ben-Gay i jakich kolwiek smarwidel trzymalam sie zdala bo z tego co wiem nie jest to wskazane, a ten ban-gy bardzo mocno pachnie i rozgrzewa , moj m mi nie radzil uzywac tego w ciazy, a ta masc sam stowola i stosuje na rozgrzanie w czasie traningów...

Misia super niania , ze ja takiej z Sofik nie spotkalam, teraz mam dom parterowy wiec nie potrzeboje bo wszystko slychac...

hehehhee Sofik :-D to mnie pocieszyłaś z tym terminem...;-) moja mama też mi powiedziała, żebym się szykowała wcześniej, bo ja urodziłam się 10 dni przed terminem a mój brat - 3 tyg :szok: a ponoć to dziedziczne :confused: niech mój Mały wytrzyma z tydzień, a potem WELCOME :-) tym bardziej, że dalej jest bezimiennym dzieckiem:baffled:
a co do tej maści to też mi gp powiedziała, żebym raczej to przeczekała... zobaczymy, dzisiaj jest już lepiej:tak:
tak czytam sobie o tych elektronicznych nianiach (wasze opinie) i nie wiem, czy też się nie rozglądnąć? mieszkamy w piętrowym domu, ale mam basket, więc pewnie będę go targać po całym domu. pogadam z moim M, co on myśli na ten temat;-)

witam mamuski:)
No to w takim rzie poczekam z ta kawka na mamuski az sie umebluja w domkach:)

Larcia to super że w koncu przeżyłas ten lot po tylu zmartwieniach:) Ja kiedys leciałam LOT i obsluga i jedzenie tez bylo za darmo no nie ma co porównywac:)

Ja wczorajszy dzien spedziłam poza domem, pomagalismy ostatnio kupic znajomym auto i zaprosilli nas na obiad który sie przeciagnal do kolacji i drinkow było bardzo fajnie:)

Dzis po pracy zrobilam pranko bo oczywiscie trzeba korzystac z pogody:), i pojde do sasiadki na kawke z Olivierem ona ma trampoline wiec Oli sie wyskacze:)

pozdro

reklama
Witam

anineczka nie zganiam na humory ciazowe tylko na zwykle gapiostwo:zawstydzona/y: Sorki

Wogole to zdarza mi sie ze boli mnie podbrzusze i sie zastanawiam czy nie powinnam jechac do szpitala albo do gp isc czy to moze dlatego ze brzuch rosnie?

Do góry