reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam.
No pogoda dogadza,że aż dziwne :cool2:
No jarzębiny też już opadają z drzew,a w Polsce to dla mnie było oznaką,że czas już do szkoły :sorry2:
Ahhh robiło się korale z jarzębinki :-D:-D

Misia piękny pierścionek zaręczynowy w postaci psiaka :cool2:;-):tak:

reklama
Hej!
Joannn-dzieki-ja tez mam taka nadzieje,ze jednak ta natura zadziala,bez zadnych "sztucznych"ingerencji i moje malenstwo lada dzien bedzie z nami:tak:
Andzulina-ja jak najbardziej jestem ZA wspolnym spotkaniem sie na porodowce.Choc Ty chyba jeszcze chcesz troszke poczekac,bo ja to JUZ:-)
A teraz troszke z innej beczki.Widze,ze tu wiekszosc z was przeprowadza sie "na swoje".A my chyba bedziemy szukac kogos od pazdziernika.Moja siostra,ktora mieszka z nami sie wyprowadza i najpierw myslelismy o mieszkaniu samemu,ale jednak nie mozemy jeszcze sobie na to pozwolic.Wiec jesli macie kogos zaufanego-myslimy nad para lub jedna osoba -to prosze dajcie znac.Jak by co to szczegoly wysle na priv.

Hejka lejdis!!!
Kamcia ja dopiero jestem dzis wolna teraz:-)wiec od jutra jak jakas kawka to ja sie pisze:-)
Misia ale Twoj A jest kochany...:tak:Gratuluje grzecznego synka;-)oby tak dalej:-D co do nianiek to ja sie wypowiedziec nie moge bo nie uzywam:-)naszczescie mam mieszkanie jednopoziomowe i dobrze mi z tym:-D

A ja dzis mialam dzien pelen wrazen najpierw wizyta w klinice i zaczipowanie :-D mam wkoncu i ja swoj implanon, a pozniej spotkanie dluuuugie z RC... padam z nog
buzka

Hejka laski:-)
Zrobiłyście mi smaka na tą nianię.. Bo u mnie wygląda to tak, że w ciągu dnia dzidziulek śpi w wiklinowym koszu i noszę go wszędzie ze sobą.. ale już lada dzień z niego wyrośnie..:szok: A jak śpi w łóżeczku to już gorsza sprawa..wtedy co chwilę śmigam góra-dół :baffled: Już nie wspomnę gdy myję podłogi..kosz z Patrykiem kładę z dala od sprzątania by mu detergenty nie śmierdziały i wtedy nie dość, że z mopem latam..to i do Patryczka co chwilę..a schudnąć coś nie mogę mimo tych akrobacji :-D
A jak długo trwa wysyłka z e-bay? I pewnie też trzeba wliczyć koszty wysyłki? To może jednak tą z Lidla lepiej - 3 lata gwarancji i na miejscu.. ehh.. Muszę tylko mężulka namówić..ale coś kręcił nosem..:dry:

Misia - oryginalny prezent zaręczynowy :-)

Kamcia - myślałam, że ta krew to pobrana była honorowo..ale tu chyba nie ma czegoś takiego jak honorowe oddawanie krwi? :confused: w każdym razie życzę dobrych wyników.

Joann- no to faktycznie nianka by sie przydala!!:-):tak: Ja juz wlasnie zamowilam na ebayu bo mi sie jednak podoba ta co ma ja tez wilwia. Ze kamerka mozna poruszac:-) Ja to wogole wszystko kupuje na ebeyu....co wypatrze w sklepie od razu na ebaya wchodze i kupuje sobie duzzzoooo taniej!! Kupilam tez sobie dzis farelke i dwie lampy na dotyk z 4-stopniowym oswietleniem:-) hehehe....a wszytsko to poprzez konto A...taka ze mnie wstreciucha:-) ale on nie mial nic przeciwko:-)
A krew honorowo jak najbardziej mozna tu oddawac. Moj A jest honorowym dawca krwi i dostaje listy kiedy ma sie zglosic kolejny raz. Jego tato tez oddaje. Ja niestety cale zycie chcialam i nigdy nie moglam bo mam dziedzicznie niska hemoglobine i nie chca przyjac mojej krwi:-(

Hej laski!!!
Sorki ze do was nie dam ale znow mam problemy z netem.
Wczoraj napisalam posta ale wyslac juz mi sie go nie udalo:baffled::baffled::baffled:
Od dwoch tyg mi juz nie chodzi,tzn czasami jest tak ze 5min chodzi w ciagu dnia:wściekła/y::wściekła/y:
3tyg temu nie mialam 3dni potem naprawili a teraz znow sa problemy.
Moj m ciagle do nich dzwoni a oni mowia wlacz/wylacz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wreszcie trafil na jakiegos kierownika czy kogos tam i powiedzial co i jak i co mu inni kazali zrobic i dzis jakby lepiej.
Mam nadzieje ze juz bedzie dobrze i ze bede mogla z wami pisac tak jak wczesniej.
pozdrawiam

reklama
Pytalam wczesniej czy ktos moze wie po jak dlugo trzeba przenosic ciaze zeby wzieli na wywolanie porodu? Nie wierze ze zadna z was nie wie, szkoda ze tak ciezko na tym watku o odpowiedz na pytanie, albo tylko ja tak mam bo to juz ktores z kolei, no ale coz to widocznie bardzo zamkniete forum i ciezko byc zauwazonym.
Dobrej nocy

Do góry