Ciao Dziewczynki!!
Nie odzywalam sie troche. bo moj Alex postanowil znow zastrajkowac i odechcialo mu sie naszego pieknego dziennego planu i znow wrocilismy do czasow kiedy drzemka w ciagu dnia to cud! I musialo sie to akurat zdarzyc kiedy my w sobote sie wyprowadzamy i musze popakowac wszytsko!! Tak wiec korzystam z kazdej wolnej sekundy i wrzucam wszytsko jak leci do pudel i workow:-) Naszczescie nie jest tego tak duzo wic bedzie dobrze. Gorzej nedzie ze sprzataniem ale w sobote przyjezdzaja 'tesciowie' coby pomoc no to....dostana zadanie!

(straszna jestem...wiem

)
Anineczka- spotkalam wczoraj Monie i kazala przekazac pozdrowienia:-)
El@- kurcze wspolczuje boli...mam nadzieje, ze szybko przejdzie. Mnie w jednym miejscu tez jeszcze jakos tak boli. Wizualnie nic tam nie widze ale jakos tak pobolewa cos...nie wiem dlaczego tak dlugo...

ale nie chce mi sie isc do gina bo mam dosc bulenia 50 jurkow za kazda wizyte....juz i tak w tym tyg musialam wydac 100 e na dwie wizyty u gp....

Barmanka- niestety i ja nie pomoge bo nie korzystalam :-(
Magg- a ja nie widzialam w Argosie...

.....sa tylko 3 rodzaje, takie jakby witrazowe ale sa drozsze nieco, no i cena jest za jedna, a nie dwie. Ale moze cos przeoczylam...

Jakby nie bylo i tak cena jest ok. a ja jestem uzalezniona od zakupow on-line..hehehe...A oplaty na allegro owszem trzeba placic, ja tez ostatnio dostalam upomnienie ze wisze im 10 zl za umieszczenie fotek jak chcialam opchnac swoja suknie slubna. Zaplacilam karta kredytowa.
Jola- jestem niemalze pewna, ze twoje bole to rozciaganie macicy. Ja tez takie mialam co jakis czas w ciazy. Taki jakby bol przed-okresowy, bardzo nieprzyjemny, Pomaga nospa i magnez:-) (bezpieczne w ciazy)
Dobra lece dalej rzebic obiad i popakowac klamoty....Ciao babeczki:-)
Ach- znalazlam kolejne hodowle moich pieskow! A ma dzwonic i pytac kiedy sie spodziewaja nowych miotow. Boze..jaka ja jestem podekscytowana!!
Ach- jeszcze jedno! Chcialam zapytac. Czy na szczepienia Alexa ja bede jakos wolana przez Gp czy jak to wyglada? czy ja sama mam sie zglosic? Pierwsze ma byc jak bedzie mial 2 miechy chyba prawda? No i co? Mam czekac na jakies wezwanie?