reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

No cisza,bo laski pouciekały :-p:-D
andziula pod koniec ciąży robi się ciężko ogólnie.A to coś zakuje,a to jakiś ból w podbrzuszu.Najlepiej zapytac lekarza bo co my tam możemy przez neta zdiagnozowac ;-) U jednych jest ból bardziej po lewej u innych po prawej :sorry2:
Jeśli w nocy to mniemam,że to nic groźnego.Coś jak na kształt okresu?
Nie będę Cię straszyc,no bo po co.Chyba każda z nas w ostatnim miesiącu była ociężała i obolała...jeśli bardzo Cię boli to może poduszka między nogami Ci ulży? Albo ciepła kąpiel przed samym spaniem?
Oczywiście zapytaj koniecznie lekarza :tak::tak:
A może koleżanko za bardzo przeciążyłaś się w czasie przeprowadzki????

reklama
anineczka- bardzo polecam Riverdance, my byliśmy 3 razy i za każdym podobało sie nam jeszcze bardziej, NAPRAWDĘ WARTO,:tak:
Marta F- ja co prawda nie mam rwy i modle sie zeby mnie nie zlapala ale tez slyszlam ze podobno wielki bol, wiec juz wspolczuje, nie mam tez pojecia co tak naprawde pomaga:-(
zycze wszystkim dobrej nocki:-D

anineczka- bardzo polecam Riverdance, my byliśmy 3 razy i za każdym podobało sie nam jeszcze bardziej, NAPRAWDĘ WARTO,:tak:
O Wiesienko dziękuję,za recenzję ;-):tak::tak::tak:
Właśnie zapowiedziałam mojemu mężowi,że jak chce mi zrobic niespodziankę to tylko do 29 sierpnia ;-):-D:-D
Oglądnęłam na dvd,wspaniałości.I już wyobrażam sobie jak to musi wyglądać na żywo,z tą muzyką,z basami i z tą całą otoczką.
Coś czuję,że w nocy męża przekonam :cool2::cool2:

Margaritta I see You :-p:cool2:

No cisza,bo laski pouciekały :-p:-D
andziula pod koniec ciąży robi się ciężko ogólnie.A to coś zakuje,a to jakiś ból w podbrzuszu.Najlepiej zapytac lekarza bo co my tam możemy przez neta zdiagnozowac ;-) U jednych jest ból bardziej po lewej u innych po prawej :sorry2:
Jeśli w nocy to mniemam,że to nic groźnego.Coś jak na kształt okresu?
Nie będę Cię straszyc,no bo po co.Chyba każda z nas w ostatnim miesiącu była ociężała i obolała...jeśli bardzo Cię boli to może poduszka między nogami Ci ulży? Albo ciepła kąpiel przed samym spaniem?
Oczywiście zapytaj koniecznie lekarza :tak::tak:
A może koleżanko za bardzo przeciążyłaś się w czasie przeprowadzki????

no wiem, że najlepiej zapytać lekarza...;-) ale zawsze to raźniej człowiekowi, jak ktoś mu coś doradzi, pocieszy:tak: w sumie to nie czuję się ociężale, bo brzuch mam mały, nie puchnę itp. cały dzień jest w miarę ok ale noc to tragedia :-( śpię z poduszkami między nogami, ale nie pomagają za bardzo. dzisiaj w nocy nie mogłam z bólu wstać z łóżka i próbowałam się "skaturlać" no i wyrżnęłam w szafkę nocną:szok: i mam teraz siniaka na brzuchu. mój M myślałam, że mnie udusi za to:zawstydzona/y: i pewnie anineczka masz rację, że to ta cała przeprowadzka wychodzi...:-( jeszcze kilka dni i będzie koniec :zawstydzona/y: chyba że urodzę wcześniej przez to wszystko...

detektyw:sorry2::cool2::-D

dziewczynki- te co o tych gasnicach pisaly- u nas np.przyjechali panowie i zamontowali takąż gasnice + koc:confused: ladnie spakowany ofqrs ;-) za free- polecenia od landlorda własnie.Tyle,ze mieli w nakazie w widocznym miejscu w kuchni no i ... po wielu wymianach zdan gasnica wisi na sodku sciany w sumie:baffled: ale co mi tam - juz wzrok przyzwyczaiłam i jakas bezpieczniejsza sie poczułam:cool2::-D

anineczka a Ty mi teraz powiedz co to ten Riverdance- tancza tam czy jak? moze tez o niespodzianke bede w nocy walczyła:cool2::-D:-D:-D

juz wiem co to:sorry2: i bez walki sie obyło:-D powalcze zatem bez okazji:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Ha ha Margaritta,bo wystarczy looknąc na spis dostępnych użytkowniczek i już wiem,która powinna się tutaj zameldować :-D:-D
No cóż.Może się wybierzemy razem na Riverdance ;-):-D:-D:-D

Andziula
oj biedna tyś,że aż tak boli.Ale mam wrażenie ,że jednak przeprowadzka daję się we znaki :-:)sorry2:
Daj sobie odpoczywać jak najczęściej :tak:Mam nadzieję,że to tylko przemęczenie.Odpocznij dobra kobito!

dzień doberek;-)
znowu ciężko było, rwa kulszowa to chyba najgorszy ból jaki miałam, nie mozna nawet sie poruszyc jak złapie bo ból niesamowity, mam maść rozgrzewającą która niewiele pomaga a nic innego nie moge teraz brać:baffled::-(

andziulina ten ból to z wysiłku, ja ostatnio sie uparłam i wysprzątałam w jeden dzien cały dom i tez mnie bolał brzuch na dole i tak jakby stwardniał tylko na dole przy c...:sorry2::-ppowinno przejść po 2 dniach o ile odpoczniesz i możesz wziąść nospe, mi pomogła:tak:

anineczka daj znać co w nocy zdziałałaś:sorry2::-D
mój ma post bo zabalował 2 dni i sprzątaczka mu też złożyła wypowiedzenie:crazy::growl:dzisiaj czeka więc go sprzątanie na kacu i zobaczymy jak mu pójdzie:oo:

miłego pochmurnego znowu dnia:cool2:

Ostatnia edycja:
a wierzysz w to, powiedzieli tak bo co mieli mówic, oni sobie krzywdy zrobic nie daadzą:-(ahhh:-(
trzeba spróbowac zasnąć,męczy mnie rwa kulszowa(lekarz był w szoku ze tak szybko złapało) i nie moge nawet sie przekręcic na bok:baffled::-(

ojojoj ja wim o czym mowisz.Ja tez mialam rwe kulszowa, i musialam z nia chodzic do roboty a pracowalam w Dunsie na spozywce.Fajnie wygladalam jak przed soba brzuch a noge ciagnelam za soba.:baffled:
Larcia ja wiem o czym mowisz i wcale sie nie dziwie ze masz obawy.Moj synek tez taki zywy i ja sie nigdy sama nie odwazylam z nim leciec.:baffled:

Cześć:-)

Czytam na bieżąco, co u Was, ale nie zawsze mam czas ostatnio, żeby popisać:sorry2: Ja już od dłuższego czasu czuję się jesiennie:sorry2: Pada, wieje, chłodno:baffled: Ostatnio nawet ogrzewanie w domu włączamy, żeby było przyjemniej, bo jakiś zmarźluch ze mnie:sorry2: Pewnie dlatego, że nie miałam za bardzo jak się na słońcu w tym roku wygrzać:sorry2: Ech gdzie to lato w IE:dry: 2-3 tygodnie ciepłe w maju/czerwcu, a potem tylko prawie deszcz:baffled:

Weekend bardzo pracowity i jeszcze dzisiaj mnie czeka meega prasowanie, bo pranie wyschło:blink: Na szczęście dzisiaj Bank Holiday i O. jest w domu:-) Monter zakłada nam antenę, tata z Victorem sprawują pieczę na montażem, Oliver śpi, a ja mam chwilę dla siebie, bo zaraz mnie czeka gotowanie obiadu:-p

Na ten Riverdance chciałam się wybrać już od dawna:tak: Bardzo mi się podoba ten "show". Myśleliśmy nawet czy nie wybrać się 15.08 na 15:00 całą czwórką:-) Tylko zastanawiamy się czy Oliver i Victor nie są zbyt mali, żeby ich tam ze sobą ciągnąć:sorry2: I tak myślimy, a decyzję musimy podjąć jak najszybciej, bo przecież bilety trzeba kupić. Jak myślicie czy takie małe dzieci nie będą się tam nudzić i przeszkadzać:confused: Ile w ogóle trwa takie przedstawienie:confused:

Miłego dnia:-) Trochę słonka by się nam przydało...;-)

reklama
Ciao dziewczynki!

Melduje sie:-)
Wolfia- no moga byc za mali na jakiekolowiek przedstawienia dla 'doroslych'. Ja bym sie bala ryzykowac siedzenia potem w stresie i zero radosci z ogladania dla was i reszty widowni;-)

Ja tez mialam rwe kulszowa ale przez tylko ok 3 tygodni w srodku ciazy. Potem sama poszla precz! Okropny bol!!! Wspolczuje.

Andzulina- tez stawiam na przemeczenie. Oszczedzaj sie w tej koncowce:tak:

Anineczka po pracowitej nocy widze, ze jeszcze nie doszla do siebie na tyle aby sie przywitac:-D

Wczoraj z glupia frant zapytalam A kiedy sobie psa sprawimy. A on na to od razu, ze mozemy sobie kupic tylko, ze malego....no i d....bo ja nie chce malego tylko mojego doga!!! Ale powiedzial, ze narazie mam sobie to z glowy wybic...:baffled: well...
Teraz zabral maego do lozka b sobie wyobraza, ze beda sobie dwaj panowie spac slodko jak ojciec z synem i juz slysze dobiegajacy mnie z oddali ryk Alexa...hehehe....a tatuncio sobie myslal, ze to tak latwo.

A tak wogole to ile czasu zajmuje wam usypianie swoich dzieci? Na poczatku Alex zasypial juz po 20 minutach, a teraz juz go musze usypiac ze 2 godziny!!:szok: i doprowadza mnie na skraj wyczerpania nerwowego kazdego wieczoru...

Do góry