misia83_83
Mama Alusia i Tymusia
Anineczka- niestety nie moge zobaczyc, bo mnie przekierowuje na strone logowania. Kiedys mialam tam swoj profil ale to bylo wieki wiekuiste temu i za cholere nie pamietam ani loginu ani hasla :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
spokojnie to ja przechodze tą ciąże tragicznie ale pewnie dlatego ze mam za dużo stresującego życia:-(MartaF kobieto kochana nawet mnie nie strasz
Anineczka no jak to, nie znasz odpowiedzi na to pytanie?Jasne, ze mozesz, ale bron Boze nie uzywaj kierunkowskazow!!!!!
![]()
kurdele ja naprawdę jestem mało inteligentna,ale pocieszam się,że Marta też bo nie kumamy słowa wyjąwszy
Marta nie gniewaj się,za ten żarcik
Ja na serio nie kumam tego pytaniawyjąwszy....
widzę,że będę musiała się ich uczyc na pamięc a nie na rozumienie.![]()
Hello ;-)
Gastone podaj namiary jak chcesz na pirva na nk to ja Cię zaproszę.
Aaa widziałam wczoraj w Ennis studio fotograficzne Twojego męża i Twojego synalka na wystawie ;-)
Ha! zapamiętałam nazwisko męża ze studia i już Cię znalazłam na nk.Wysyłam zaproszenie ;-)![]()
cos ty wogóle sie nie gniewam, mam strasznego doła od wczoraj a teraz musze ci powiedziec ze az sie uśmiechnełamkurdele ja naprawdę jestem mało inteligentna,ale pocieszam się,że Marta też bo nie kumamy słowa wyjąwszy
Marta nie gniewaj się,za ten żarcik
Ja na serio nie kumam tego pytaniawyjąwszy....
widzę,że będę musiała się ich uczyc na pamięc a nie na rozumienie.
Misia no ja też tak wieki temu byłam.Teraz nowe osoby,stara paka się rozeszła,hieh nawet moderatorem na tamtejszym forum jestem![]()
Jakie 4 litery?aha wiem co oznaczają ostatnie 4 litery![]()
wyją-wszyJakie 4 litery?
Jola no to ja nie wiem gdzie ty mieszkasz,że cały dzień leje
U nas dziś nie padało tralala :-)![]()
Jakie 4 litery?
Jola no to ja nie wiem gdzie ty mieszkasz,że cały dzień leje
U nas dziś nie padało tralala :-)![]()