reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

czesc kochane.Ja bylam ja bylam- wczoraj ;-) Generalnie mozna przejsc:-D ale radze poczekac jeszcze pare dni:tak: Chociaz kolejka do kasy juz nie byla duza:confused:
ceny... tak jak WolfiA "zacytowala". Jesli jednak ktoras lubi te ichniejsze "gadzety" to mozna powybierac:tak: ja swieczki uwielbiam, suszki, kubki i takie tam:-D no i tanie oswietlenie jest- znaczy tanie w sensie np. lampek a nie zaraz abazuru z koralikow :sorry2:
Takze dla kazdego cos dobrego:-D Poza tym goraco w tym sklepie. reasumujac- mozna "pozwiedzac";-)
jola.24 lozeczek Ci jest tam troche.Zerknelam tylko, bo temat mnie juz (poki co) nie dotyczy:-D ale kolorowo w tej sekcji bylo i mliusio- takze wybralabys cos pewnie:tak:

A tak w ogole to wrocilismy kilka dni temu z tropikow:cool2: z PL znaczy:-D Minelo jak ... za szybko :sorry2: Bylo suuuper.I chociaz Niki nie przyzwyczajona do takich upalow to swietnie dalysmy sobie rade.dziewczyny mowie Wam- ciuchow nabralam:szok: zwlaszcza dziewczynkom, a tu Niki w samych bodikach non stop:-D

tymczasem pozdrawiam Was wszystkie mocniachno.

A i doczytalam,ze nasza kolezanka jest w ciazy :-) gratuluje serdecznie.Imienia jej nie pamietam:zawstydzona/y::sorry2: Bo i tez niewiele sie udziela.Ale wiecie o kogo mi chodzi:zawstydzona/y: Ma dwoch synkow- jakos w moich dziewczynek wieku:sorry2: Matko pomocy jak ona sie zwala:sorry2::-D w kazdym razie mam ja w pamieci gdzies.

anineczka jak wycieczka?:-)

zmykam do lozia.3mcie sie .

reklama
Hej.
Margaritta chodzi Ci o anaklim :-D
Skojarzyłam i podglądnęłam :zawstydzona/y: Faktycznie ;-)
anaklim Gratuluję :-):-):-)

My po wycieczce.Było super,pogoda na szczęście dopisała.Ale tyle czasu...prawie 11 godzin.Jestem wykończona :baffled:
Jednak z Galway jest sporo bliżej ;-)
No ale moja Milcia zaliczyła klify.Dzielna dziewczynka.
Na szczęście zostawienie dzieci ze znajomymi to był dobry pomysł :tak::tak:

anineczka fen kju uff- bo bym nie zasnela:-D anaklim ofqrs:tak::-)

zatem teraz oficjalnie anaklim gratuluje
3385.jpg

anineczka Twoje zmeczenie to nic:-p wazne ,ze kuzynka zadowolona:-) Bo zadowolona prawda?:confused::-D:-D

spac isc mialam,ale myslalam jaki login ma ta kolezanka.Teraz moge isc :-D

Dobranoc Margaritko ;-)
No mam nadzieję,że kuzynka zadowolona :evil::-D

Wrzuciłam zdjęcia na nk i też idę lulac.Mąż mnie namawia by jutro zaliczyc Wicklow National Park,tak więc trza się zregenerować :cool2::baffled::-D

Dobranoc :tak:

witam
pogoda paskudna jak i mój humor po nieprzespanej nocy:-(

mam pytanko do osób które jeżdziły do Polski samochodem, ja nigdy nie jechałam także nie mam pojęcia, z jakiej miejscowości wypływa prom z Irlandii do Anglii a potem prom z Anglii do Francji bo wiem ze tak jest taniej:confused:

To powiadacie ze w weekend nie warto.To w takim razie jade w poniedzialek nastepny po weekendzie.A teraz spaadam bo przecie niedziela hihi.
Anineczka pedze na nk ale nie pamietam czy mam cie na nk...chyba nie buuu ale nic straconego wysylam zaproszenie.

witam
pogoda paskudna jak i mój humor po nieprzespanej nocy:-(

mam pytanko do osób które jeżdziły do Polski samochodem, ja nigdy nie jechałam także nie mam pojęcia, z jakiej miejscowości wypływa prom z Irlandii do Anglii a potem prom z Anglii do Francji bo wiem ze tak jest taniej:confused:

Hej Marta, my z mezem jechalismy w zeszlym roku w lipcu. Teraz wybieramy sie znowu na swieta i mam nadzieje, ze moj stan mi na to pozwoli ;-) Opcji jest troche. Najlepiej zajrzyj sobie na te stronki: Stena Line official site | Ferries to Ireland, Britain & Holland oraz Irish Ferries official site | Cheap Car Ferries to Ireland and France
Z pierwszej sa promy m.in. z Dublina do Holyhead (my takim plynelismy), pozniej przez Anglie i w Dover prom do Dunkierki we Francji. Myslelismy tez nad nocnym promem z Anglii do Holandii, ale w ten dzien akurat nie plywali. Eurotunel moim zdaniem jest drogi :baffled: Jak sprawdzalismy to chyba ponad 200euro, a prom do Francji 80e.
Na drugiej stronce, ktora podalam, plywaja z Irlandii do Francji przewaznie. Tez fajne rozwiazanie, bo plyniesz na noc. Niestety w zimie zawieszone...

A mnie mdli, mdli, mdli... :baffled:
Milej niedzieli Wam zycze :-) A jutro BH!!!!! :-D

MoKu kiedy zjeżdżacie na Zieloną wyspę?
Niedługo... 15 sierpnia lecimy z Bydgoszczy:tak: Jeszcze tylko trochę nałapiemy słoneczka i do domciu;-):-) Rysiu od wczoraj w PL a już narzeka na upał i twierdzi, że nie wie jak on tu wytrzymywał:sorry2:, ja tam nie narzekam:-D:cool2:
witam sie dziewczynki w polsce upall;-):-):-D:tak:czy dostala ktoras z was juz powrot do szkoly??????
Prawda, że tropiki:-)... na back to school jeszcze czekam... teraz sąsiedzi pilnują poczty:tak:... zobaczymy

reklama
Anineczka- wlasnie zauwazylam na nk, ze mamy kolejna wspolna znajoma:-)

A tak wogole to ciao dziewczynki! :-)Napisze cos pozniej bo teraz maly szarpie cyca i nie mam reki!;-)

Do góry