kemaya
mama wrześniowa 2009
Dziewczynki gdzie tutaj mozna dostac spirytus 70% do pępuszka?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
heeeee to moze niech sobie szyje wydluzaAnineczka- tak, mam na mysli Monike:-). Na stronce nie bylam ale wiem,ze maja firme, a raczej on ma. ;-) Spotykamy sie czasem na pogaduchy i drinkowanie (tzn.spotykalysmy sie jak ja jeszcze moglam...ehh...kiedy to bylo!). A teraz widzimy sie jak chodze na spacery z malym;-) No i mamy zaplanowane spotkanie jak juz dostana swoje zdjecia slubne:-)
Moj dziec wlasnie spi na fotelu bujanym, choc oczywiscie zasnal na moich rekacha ja nie bardzo wiem co mam ze soba zrobic. Ogladam fakty i za glowe sie zlapalam. W Rosji jest nowa moda na operacje przedluzania sobie nog!!!! Kobitki sobie je robia zeby miec dlugie nogi do mini!! Wariactwo...slowo daje...
![]()
Hello ;-)
jednak się wykręciłam z wycieczki i tym sposobem siedzę sobie samiuśka z Milką w domciu.Ah jaka błoga cisza
Trzeba się wziąśc testy na prawko ;-)
Tabasia widzę,że ciąża przyjęta z całym inwentarzemMnie też mdliło w pierwszej ciąży do 14 tygodnia
Moje lunche w pracy trwały o wiele dłużej niż powinny bo jedzenie szło mi jak po grudzie z tymi mdłościami.Ale co tam,kiedyś przejdą
![]()
pociesze cie:-) ja do tej pory wymiotujeAnineczka nawet nie chce myslec, ze moze tak byc do 14 tygodnia miej wiecejJak ja sie mecze
To jedyny objaw mojej ciazy, bo poza tym czuje sie po prostu REWELACYJNIE
Nawet wybralismy sie z M do Sempki i juz serduszko malenkie slyszelismy :-) Takze jest fajnie jak do tej pory ;-)