reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hello ;-)
jednak się wykręciłam z wycieczki i tym sposobem siedzę sobie samiuśka z Milką w domciu.Ah jaka błoga cisza :-D
Trzeba się wziąśc testy na prawko ;-)

Misia czy masz na myśli Monikę z Galway? :cool2:
Kochana dziewczyna z niej,co nie? :tak::tak:
a bywasz na ich stronce,którą stworzyli?

Kemaya wiem,że spirytusem przemywają pępuszki w szpitalu,ale czy w aptece dostaniesz? Nie wiem,ale warto zapytac :tak:
Gastone podaj namiary jak chcesz na pirva na nk to ja Cię zaproszę.
Aaa widziałam wczoraj w Ennis studio fotograficzne Twojego męża i Twojego synalka na wystawie ;-)
Ha! zapamiętałam nazwisko męża ze studia i już Cię znalazłam na nk.Wysyłam zaproszenie ;-):-D
Przejeżdżałam też pierwszy raz przez Limeric i jestem pod wrażeniem centrum miasta.Śliczne ;-):-)
MoKu mężuś chyba już się odzwyczaił od tropików,co?
Tabasia widzę,że ciąża przyjęta z całym inwentarzem :-D Mnie też mdliło w pierwszej ciąży do 14 tygodnia :baffled: Moje lunche w pracy trwały o wiele dłużej niż powinny bo jedzenie szło mi jak po grudzie z tymi mdłościami.Ale co tam,kiedyś przejdą :cool2::-D

anineczka jak ja ci zazdroszcze tej ciszy:-(szukam kogos kto jedzie teraz do Polski samochodem zeby za nim pojechac bo nigdy nie jeździłam a musze:-:)baffled:

tabacia dzięki wielkie:-)

Ostatnia edycja:
Anineczka- tak, mam na mysli Monike:-). Na stronce nie bylam ale wiem,ze maja firme, a raczej on ma. ;-) Spotykamy sie czasem na pogaduchy i drinkowanie (tzn.spotykalysmy sie jak ja jeszcze moglam...ehh...kiedy to bylo!). A teraz widzimy sie jak chodze na spacery z malym;-) No i mamy zaplanowane spotkanie jak juz dostana swoje zdjecia slubne:-)

Moj dziec wlasnie spi na fotelu bujanym, choc oczywiscie zasnal na moich rekach:dry: a ja nie bardzo wiem co mam ze soba zrobic. Ogladam fakty i za glowe sie zlapalam. W Rosji jest nowa moda na operacje przedluzania sobie nog!!!! Kobitki sobie je robia zeby miec dlugie nogi do mini!! Wariactwo...slowo daje...:baffled::szok:

Anineczka- tak, mam na mysli Monike:-). Na stronce nie bylam ale wiem,ze maja firme, a raczej on ma. ;-) Spotykamy sie czasem na pogaduchy i drinkowanie (tzn.spotykalysmy sie jak ja jeszcze moglam...ehh...kiedy to bylo!). A teraz widzimy sie jak chodze na spacery z malym;-) No i mamy zaplanowane spotkanie jak juz dostana swoje zdjecia slubne:-)

Moj dziec wlasnie spi na fotelu bujanym, choc oczywiscie zasnal na moich rekach:dry: a ja nie bardzo wiem co mam ze soba zrobic. Ogladam fakty i za glowe sie zlapalam. W Rosji jest nowa moda na operacje przedluzania sobie nog!!!! Kobitki sobie je robia zeby miec dlugie nogi do mini!! Wariactwo...slowo daje...:baffled::szok:
heeeee to moze niech sobie szyje wydluza:-D:-D:-D:-D:-Ddobre
a mnie chorubsko nie chce opuscic dzisiaj najgorszy dzien poprosty tragedia glowa peka z nosa sie leje i nawet nic mi sie nie chce:-(mam nadzieje ze juz jutro bedzie lepiej:happy2:

Hello ;-)
jednak się wykręciłam z wycieczki i tym sposobem siedzę sobie samiuśka z Milką w domciu.Ah jaka błoga cisza :-D
Trzeba się wziąśc testy na prawko ;-)

Tabasia widzę,że ciąża przyjęta z całym inwentarzem :-D Mnie też mdliło w pierwszej ciąży do 14 tygodnia :baffled: Moje lunche w pracy trwały o wiele dłużej niż powinny bo jedzenie szło mi jak po grudzie z tymi mdłościami.Ale co tam,kiedyś przejdą :cool2::-D

Anineczka nawet nie chce myslec, ze moze tak byc do 14 tygodnia miej wiecej :szok::szok::szok: Jak ja sie mecze :baffled: To jedyny objaw mojej ciazy, bo poza tym czuje sie po prostu REWELACYJNIE :tak: Nawet wybralismy sie z M do Sempki i juz serduszko malenkie slyszelismy :-) Takze jest fajnie jak do tej pory ;-)

Anineczka nawet nie chce myslec, ze moze tak byc do 14 tygodnia miej wiecej :szok::szok::szok: Jak ja sie mecze :baffled: To jedyny objaw mojej ciazy, bo poza tym czuje sie po prostu REWELACYJNIE :tak: Nawet wybralismy sie z M do Sempki i juz serduszko malenkie slyszelismy :-) Takze jest fajnie jak do tej pory ;-)
pociesze cie:-) ja do tej pory wymiotuje:baffled:

Ha ha ha Marta ale pocieszenie :szok::szok::szok::-D
Tabasia oczywiście życzę by mdłości mineły szybciutko.

Robię testy po polsku :confused2:
Mam pytanie w testach :
"Wyjąwszy autostradę,czy możesz zjechać na pobocze,by pozwolić pojazdom jadącym za tobą wyprzedzić Cię"

Chyba za mało inteligentna jestem na te testy :eek:
Kto to tłumaczył do cholewci :baffled:

Misia no to udanego spotkanka z Monią.Pozdrów ją ode mnie.Kochani są.:-):-)
A ich stronka to Polacy w Irlandii | Irlandia | iPolish | Poznaj Fajnych Ludzi| i polish | www.ipolish.ie | Polska | Polacy | Polski portal | Polskie blogi | Polish community Site | iPolish :-)

reklama
MartaF kobieto kochana nawet mnie nie strasz :szok::-D:szok::-D
Anineczka no jak to, nie znasz odpowiedzi na to pytanie? :-D:-D:-D Jasne, ze mozesz, ale bron Boze nie uzywaj kierunkowskazow!!!!! :-D

Do góry