reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
wiecie może czy tu mleko Nutramigen jest na recepte jak w Polsce?
tak, to mleko jest tutaj na recepte :tak:

Weron - olejek rycynowy..czy ja wiem.. Jednym pomaga sprzątanie..innym spacery..sex.. a innym zupełnie nic. Myślę, że dzidzia w tym przypadku ma najwięcej do gadania i nie ma nic na siłę..;-) ...Aha.. coś mi się zdaje się, że Barmanka go stosowała..:confused: ale pewna nie jestem.. Bo ja tam jestem za naturą :rofl2:
tak tak stosowałam :tak: przynajmniej jak na mnie nie podziałało :no: :no:
do kibelka zgoniło mnie po 12 godzinach. w tym czasie zdążyłam już urodzić i wypocząć po porodzie :tak: teraz jak o tym myślę to miałam szczęście że nie narobiłam pod siebie podczas porodu :rofl2: bo dopiero by była jazda :cool:

Misia - masz ślicznego synka :-):-) a jakie ma włoski...miodzio... i tak słodziutko śpi w tej chuście :tak: aż żałuje że takiej nie kupiłam :zawstydzona/y:

Witam foremki w niedzielny poranek.Senny i mokry..Niby sie slonce przebija ale co to za slonce.I gdzie te upalt, ktore zapowiadali? Gdzie to piekne lato???hm...
Co do imienia to jeszcze nie bylam w ciazy a moj maz uz chcial Maxa bo sam mial sie tak nazywac.Optowalismy jeszcze nad imieniem Patryk i Ian.Ale Max wygral.Pasuje idealnie do mojego aniolka.No i historia sie powtarza bo planujemy drugie dziecko, w ciazy nie jestem a o dziecku juz mowimy Alex.A ja marze o dziewczynce..Dziewczynka zawzemiala byc Zosia, ale swierdzilismy ze dosc tych Zosiek (Moja babcia jedna i druga Zosia, mojego J babcia Zosia, Jego mama Zosia)i jak bvedzie dziewczyneczka bedzie Hania.

Witam foremki w niedzielny poranek.Senny i mokry..Niby sie slonce przebija ale co to za slonce.I gdzie te upalt, ktore zapowiadali? Gdzie to piekne lato???hm...
Co do imienia to jeszcze nie bylam w ciazy a moj maz uz chcial Maxa bo sam mial sie tak nazywac.Optowalismy jeszcze nad imieniem Patryk i Ian.Ale Max wygral.Pasuje idealnie do mojego aniolka.No i historia sie powtarza bo planujemy drugie dziecko, w ciazy nie jestem a o dziecku juz mowimy Alex.A ja marze o dziewczynce..Dziewczynka zawzemiala byc Zosia, ale swierdzilismy ze dosc tych Zosiek (Moja babcia jedna i druga Zosia, mojego J babcia Zosia, Jego mama Zosia)i jak bvedzie dziewczyneczka bedzie Hania.
pogoda brzydka faktycznie:no:brrrrr wieje .....U mnie miala byc Klaudia i Klaudiusz lub Patryk:-);-)ale dziewczynki niema :no:mam za to 2 chlopakow Dominik i Justin :-)hehheheh zasatnawiam sie nawet czy pieca nie wlaczyc na chwilke bo cos zimno w domku

Ostatnia edycja:
u mnie ładna pogoda... a ja będę musiała cały dzień spędzić w domu.. w związku z tym że się przeprowadzamy....
więc pakowanie i sprzątanie murowane,....:sorry:;-)

reklama
Do góry