reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
witam Mamuśki:-) widzę, że dużo się dzieje u was ;-) u mnie w końcu coś ruszyło w socjalu i zobaczymy we wtorek - mają przysłać czek z wyrównaniem dla mojego M... i po co te nerwy były?
nie wiecie może, czy Emili wciąż szuka wózka? bo chyba będę miała głęboki wózek na zbyciu... :tak: dawno jej nie było na forum, ale może któraś z was ma z nią kontakt...
a ja w poniedziałek odbieram klucze od nowego lokum - w końcu :-D już nie mogę się doczekać, bo wszystko jest w pudłach i nie mogę nawet szykować pokoju dla Małego - a nie zostało mi wiele czasu;-)

Kochane dziewczynki, dzis prawie rzutem na tasme (termin odbioru mialam na 30 lipca) dostalam paszport dla Olenki, takze zgodnie z planem jutro cala rodzinka lecimy na ponad miesiac do Polski.Takze prosze badzcie grzeczne, zeby Anineczka nie miala za duzo roboty, i zebym nie musiala urlopu przerywac zeby porzadek zaprowadzic ;-);-)

pomocy!!!

biednemu zawsze wiatr w oczy, mój skręcił albo i złamał noge,jest strasznie spuchnięta i ledwo chodzi, moze wiecie co mozna tutaj kupic na opuchlizne bo szef go samego zostawił i musi wrócic do pracy:baffled:
Jak bardzo opuchnieta, to ciepla woda z octem, dziala jak altacet, mi pomoglo na reke. Opuchlizna zeszla.

Hej hej jestem ale nie mam sił i czasu pisać wpadam poczytam was i uciekam :-)tak andziulina jestem zainteresowana wózkiem ale typową gondalą nie wózkiem z wkładem :tak:a tak to jakoś leci mała ma jakieś uczulenie na buzi w kupie ma pełno grudek białych nie wiem czy to normalne na sztucznym niby czytalam ze to ok jest to nie strawione mleko mam nadzieje że to nie jakoś alergie;-)w tym nowym sklepie oliwier nic ciekawego nie ma:tak:i muszę wam wrzucić fotke mojego syna nową fryzurę papapa

To fryzura mojego syna i świeże zdjęcie Juli

Załączniki

• Obraz%20004.jpg
    Obraz%20004.jpg
    67,1 KB · Wyświetleń: 44
  • Obraz%20045.jpg
    Obraz%20045.jpg
    59 KB · Wyświetleń: 36
reklama
to jest typowa gondola - taki wiesz - standardowy głęboki wózek. bez żadnych wkładów i tym podobnych. nie jest to jakaś super rewelacja (jeżeli chodzi o design;-)) taki granatowy z czerwonymi chyba serduszkami (?), a w środku biały... musiałabym luknąć i ewentualnie zrobić zdjęcie. daj znać, to wyślę ci na priv albo pocztę - jak wolisz:tak:

Do góry